Glitz & Glam

Hunajaisen ihana L'Occitane

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Vartalon ihoa on kiva hoitaa silloin, kun käytössä on hyvät ja hyvin imeytyvät tuotteet, jotka kaiken lisäksi tuoksuvat herkullisilta.

loccitane

L’Occitane lanseerasi tässä lokakuussa Limited Edition -sarjan. Tässä rajoitetun ajan myynnissä olevassa sarjassa on käytetty sheavoita ja hunajaa, joka tuoksuu tuotteissa ihanasti. Joten kaikki Nalle Puhit nyt kuulolla!

Shea & Honey -sarjan tuotteet ovat ihoa pehmentäviä ja ne jättävät sille ihanan hunajaisen tuoksun. Sarja sisältää vartalonhoitotuotteita, suihkugeelin, palasaippuan ja huulivoiteen Esittelen teille nyt kolme ihanan pehmeältä tuoksuvia tuotteita.

loccitane3

Shea Melting Honey Exfoliating Sugars

Vartalokuorinta kuorii ihoa hellästi sokerikiteillä ja jauhetuilla pähkinänkuorilla. Kuorinta sisältää 5% sheavoita ja Provencen hunajaa. Samalla kun kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa, se kosteuttaa ja hoitaa ihoa.

loccitane5

Tämä kuorinta ei olekaan aivan tavallinen suihkugeelipohjaan tehty, vaan todella täyteläinen ja tiivistä. Kyseessä on hyvin vahamainen koostumus, jota pitää ihan kaivaa purkista. Tuote on niin paksua, että siitä pystyy muotoilemaan vaikka pallon. Kuitenkin iholle kuorinta levittyy hyvin, erityisesti kostealle iholle. Sokeri ja pähkinänkuorijauhe eivät tunnu raapivalta, mutta kuitenkin tehokkaalta. Kun kuorinnan huuhtelee pois, voi tuntea sen ihanan kosteutuksen. Kuorinnasta jää rasvoja iholle, joten ihoa ei kiristä tai nipistele kuorinnan jälkeen. Iho tuntuu miellyttävältä – pehmeä ja kosteutettu. Tuoksu on mielettömän herkullinen, jos vain pitää hunajan tuoksusta. Minä pidän ja tässä kuorinnassa hunaja tuoksuu luonnollisena. Iholle jää hennosti hunajainen tuoksuhuntu.

loccitane2

Shea Melting Honey Ultra Soft Cream

Ihoa pehmentävä ja kosteuttava vartalovoide, joka sisältää 10% sheavoita ja Provencen hunajaa.

loccitane6

Vartalovoide on valkoista ja paksuhkoa voidetta. Ei kuitenkaan vartalovoita, vaan enemmänkin klassisen perusvoiteen tyylistä. Odotin voiteen jäävän pyörimään iholle valkoisena. Varsinkin kuorinnan käytön jälkeen, kun iholla on jo valmiiksi ”rasvakerros”. Kuitenkin vartalovoide imeytyy nopeasti ja helposti. Hyvin häkellyttävää miten nopeasti voide imeytyy. Iholle jää joksikin aikaa rasvainen tunne, mutta katoaa noin puolessa tunnissa. Iholla tuntuu hieman makea hunajan tuoksu.

loccitane4

Shea Melting Honey Hand Whipped Cream

L’Occitanen alkuperäinen sheakäsivoide nauttii suurta suosiota ja ylistystä. Shea & Honey -sarjan käsivoide tuoksuu hunajalle ja siitäkin löytyy 25% sheavoita.

loccitane7

Nimensä mukaisesti tämä käsivoide on, kuin kermavaahtoa – aivan, kuin pursotettua kermavaahtoa. Tyttäreni tuon asian huomasi heti, kun rasvasimme käsiämme eräänä iltana.

loccitane8

Aluksi käsivoide vaikuttaa siltä, että se ei voi imeytyä käsiin nopeasti. Kuitenkin huomasin tämän Shea Melting Honey Hand Whipped Cream -käsivoiteen imeytyvän nopeammin, kuin legendaarinen Shea Butter Handcream -käsivoide. Riippuen toki annostelusta ja käsien ”kuivuudesta”, mutta minä ainakin pystyin saman tien tekemään käsilläni ja koskemaan tavaroihin. Eli kädet eivät jää ylirasvaisiksi, tahmaisiksi tai liukkaiksi.

loccitane1

L’Occitanen Shea & Honey on jo myynnissä, mutta vain rajoitetun ajan. L’Occitanen tuotteet löydät heidän verkkokaupastaan tai kivijalkaliikkeistä. Hinnaltaan tuottet ovat seuraavat:

Shea Melting Honey Exfoliating Sugars 25,00 € / 175 g
Shea Melting Honey Ultra Soft Cream 24,00 € / 100 ml
Shea Melting Honey Hand Whipped Cream 8,50 € / 30 ml

Kaikin puolin mieleinen tuttavuus, jota mieluusti käyttäisin jatkossakin. Erityisen ihana tuote on mielestäni vartalokuorinta. Se on hieman erilainen, kuin yksikään aikaisemmin käyttämäni vartalokuorinta.

Mitäs te tykkäätte hunajan tuoksusta?

Tuotteet saatuja. 

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X