Yleinen

Inglot Rainbow Refill -luomivärejä meikissä

29.4.2012 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Ääh… en kyllä millään meinannut keksiä otsikkoa postaukselle. Juku, että joskus on vain vaikeaa kehitellä postauksille otsikoita.

Ai niin! Tänään illalla laittelen sähköpostia sille Aussien tuotteiden testaajalle, jolle lähetän shampoon ja hoitoaineen arvioitavaksi. 😉 Tänään ehtii vielä laittaa minulle sähköpostia jos haluat tuotetestaajaksi, mutta tee se heti! Lisätietoa löytyy tästä postauksesta.

Nyt on värien aikaa taas… En ollut vielä kokeillut kaikkia ostamiani Inglotin Freedom System Eye Shadow Rainbow Refill -luomivärejä. Joskus talvella tilasin Inglotilta niitä trio-nappeja, joissa on kolme eri tummuusasteella olevia luomivärejä. Tietysti musta-harmaa, ruskean ja nuden sävyiset napit olin jo kokeillut ja käyttänyt, mutta ne värikkäimmät, eli keltainen, oranssi ja vihreänturkoosi olivat testaamatta. Vihreänturkoosi on edelleen täysin testaamaton.

Tällä kertaa testasin oranssin ja keltaisen napin luomivärejä ja lisäksi hieman ruskeasta käytin varjostuksiin.

Huulikiiltona Goshin oranssinen 0074.

Sisänurkassa Inglotin 103R napin vaalein keltainen. Liikkuvalla luomella 108R napin keskitumma oranssi. Ulkonurkassa ja luomivaossa 117R napin keskitumma ruskea. Alaluomella samat sävyt.
Luomivaon yläpuolen häivytyksen päälle taputtelin Grimasin väripuuteria sävyltään 08, joka on kultaista irtopuuteria. Häivyttelin pehmeällä siveltimellä.

Rajaus Inglotin ruskealla geelilinerilla 90.

Minun Inglot -palettini näyttää tällä hetkellä tälläiseltä.

Kuusi tyhjää koloa olisi vielä täytettävänä. ;D

Rainbow -luomivärinapit ovat kaikki koostumukseltaan mattamaisia. Niissä on pigmenttisyyttä ja levittyvät helposti luomelle. Näillä kolmivärisillä Rainbow -napeilla on hintaa 6,50 euroa, eli aika edullisia ovat.

Inglotin kosmetiikkaa voi nykyään tilata Suomestakin Inglotin verkkokaupasta www.inglot.fi. Lisäksi Inglotilla on liikkeitä Kluuvissa (Hki), Jumbossa (Vantaa), Itäkeskuksessa (Hki), Sellossa (Espoo) ja Myllyssä (Raisio). Minä kuvittelin, että Tampereella tai Lempäälässä olisi ollut, mutta Inglotin nettisivuilta en löytänyt Tamperetta, enkä Lempäätä. :O Ehkä minä vain olen lukenut väärin tai muistan väärin. ;D

Oikaiskaa paremmin tietävät minua. 😉

Leppoisaa sunnuntaita kaikille ja mukavaa vappuun valmistautumista! 🙂

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Elisa: Mä kuvittelin kyllä samaa, mutta eivät ne suttaannu. Koostumus on aika kova, vaikka pigmenttisyyttä kyllä riittää. Kun luomiväri ”pölystyy”, niin sen voi vaikka puhaltaa pois napista. Koska koostumus ei ole pehmeää, niin värit eivät sekoitu ja mössäänny keskenään.

Olen itseasiassa sekoitellut kahta sävyä keskenään suoraan napistakin. 😉

Kommentit

Ihanan värinen oranssi, korostaa aika hyvin sinisiä silmiä.
Itse en ole vielä saanut ostettua Inglotin freedom palettia; liikaa vaihtoehtoja! Ensin pitäisi päättää minkä kokoisen paletin ottaa, pyöreitä vai neliöitä nappeja ja sitten vielä se sävyt!

Ihanan pirteä meikki! Minä asun Lempäälässä, eikä ole kyllä Inglotia silmiin sattunut :/ (Se taivutetaan muuten Lempäälää eikä Lempäätä 😉

Hei! oletko tehnyt yhtään postausta kulmistasi? En ainakaan löytänyt, ja jos et ole tehnyt niin olisiko mahdollista että tekisit? 🙂

Ihanan herkullinen Inglot paletti siulla! nam nam.. 🙂

hanneh: Mä tilasin viimeksi vihdoin tuon paletinkin ja valitsin tuon suurimman.
Aloita jostain, niin kyllä se siitä kokoelman kasvaessa helpottuu. ;D

Jane: Oh, kiitos oikaisusta. On yöaikaan käynny moka kirjoittaessa. 😀

Kiitos kehuista myöskin. 🙂

tiiiiiiia: Juu, olen tehnyt kulmien ehostamisesta.
Oikealla sivupalkissa on listattu paljon tutorialeja joita olen tehnyt. Löytyy tekstin TUTORIALS alta. 😉
http://glitz8glam.blogspot.com/2011/08/kulmakarvat-tutoriali-niiden.html

leben: Hih, kiitos. 🙂 Vielä muutama olis hankittava, että paletti olisi täynnä. 🙂

Jaa-a, en ole kuullutkaan, että Lempäälässä myytäisin Inglotteja. Tosin siitä tulee heti mieleen, että olisi tarkoitettu Ideaparkkia – mikä sinänsä voisi olla ihan mahdollistakin. Siis että niitä siellä olisi.

Tampereella ei ole Inglotin ”omaa” myymälää, siksi se ei taida näkyä siellä heidän sivuillaan. Niitä myydään Kauneuskeskus Meicoksessa eli http://www.meicos.fi

Myymälä on Hämeenkadun loppupäässä Sokosta vinottain ”vastapäätä” eli kadun toisella puolen, yksi kortteli Hämeenpuistoon päin.

Kuulin jotain huhua kauan sitten, että jossain kampaamossa Tampereella myydään, mutta en tiedä yhtään mikä kampaamo, enkä muista mistä kuulin.

Mulla on joku love-hate-suhde Inglotiin. Luomiväreissä on pigmenttiä vaikka muille jakaisi, mutta ei vaan tule käytettyä. Mulla on viiden sävyn paletti ja nyt joku aika sitten vaihdoin luomivärit vähän aikaa sitten hankkimaani Z-palettiin, mutta en vieläkään käytä. 🙁 Ei varmaan ollut paletista kiinni käyttö siis.

LemonJuice: Aah… no ilmankos olen joskus lukenut jonkun ostaneen Tampereelta Inglotia.

Joo, Ideaparkissa kuvittelin, että Inglot olisi, mutta voipi olla, että muistan vain väärin.

Serafia: Tiedätkö, aika harvoin itsekään käytän. 😀 En tiedä miksi. Tykkään Inglotista, mutta silti vaan suosin monia muita luomivärejäni enemmän. Työssä olen käyttänyt enemmän. Työssä tulee käytettyä Grimasia, Inglotia ja Make Up Storea.

Mun pitäisi hommata tuo Z-paletti, sillä mulla on paljon irrallaan olevia refillejä, jotka on kaiken muotoisia.

kaikkien blogi hehkutusten ansiosta mä oletin että Inglot olisi pala luomiväri taivasta, ja vähän petyin ensimmäiseen viisikkooni kumminkin, odotin niiin paljon enemmän. Onhan ne ihan ok, mutta en nyt tiedä hankinko ihan heti lisää kumminkaan.

Ruu: Minulle kävi Diorin luomiväreistä suunnilleen samalla tavalla. Olen sitä mieltä, että omaan tottumukseeni ne ovat kallista kuraa hienossa paketissa. Mutta toiset pitävät ja en minä voi sanoa, että he olisivat väärässä. He ovat varmasti aivan oikeassa, mutta minä en niistä pitänyt ja minäkin olen omassa kannassani oikeassa. Pointtini on se, että meidän jokaisen tottumus ja mielikuva johdattelee meitä siinä mistä pidämme ja mistä emme. Yhden unelmatuote voi olla todella huono toiselle ja päinvastoin. Onneksi maailma on täynnä vaihtoehtoja, joista jokainen aivan varmasti löytää omat suosikkinsa. 🙂

Katselin näitä Inglotilla, mutta hyllyyn sitten kuitenkin jätin ne. Pelkäsin, että sotkeentuvat keskenään yhdeksi mössöksi. Käykö näin? Tyyliin et täytyykö olla erityisen varovainen levityksessä tai käyttää kapeaa sivellintä? 🙂

Elisa: Mä kuvittelin kyllä samaa, mutta eivät ne suttaannu. Koostumus on aika kova, vaikka pigmenttisyyttä kyllä riittää. Kun luomiväri ”pölystyy”, niin sen voi vaikka puhaltaa pois napista. Koska koostumus ei ole pehmeää, niin värit eivät sekoitu ja mössäänny keskenään.

Olen itseasiassa sekoitellut kahta sävyä keskenään suoraan napistakin. 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *