Glitz & Glam

Inglot Rainbow Refill -luomivärejä meikissä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Ääh… en kyllä millään meinannut keksiä otsikkoa postaukselle. Juku, että joskus on vain vaikeaa kehitellä postauksille otsikoita.

Ai niin! Tänään illalla laittelen sähköpostia sille Aussien tuotteiden testaajalle, jolle lähetän shampoon ja hoitoaineen arvioitavaksi. 😉 Tänään ehtii vielä laittaa minulle sähköpostia jos haluat tuotetestaajaksi, mutta tee se heti! Lisätietoa löytyy tästä postauksesta.

Nyt on värien aikaa taas… En ollut vielä kokeillut kaikkia ostamiani Inglotin Freedom System Eye Shadow Rainbow Refill -luomivärejä. Joskus talvella tilasin Inglotilta niitä trio-nappeja, joissa on kolme eri tummuusasteella olevia luomivärejä. Tietysti musta-harmaa, ruskean ja nuden sävyiset napit olin jo kokeillut ja käyttänyt, mutta ne värikkäimmät, eli keltainen, oranssi ja vihreänturkoosi olivat testaamatta. Vihreänturkoosi on edelleen täysin testaamaton.

Tällä kertaa testasin oranssin ja keltaisen napin luomivärejä ja lisäksi hieman ruskeasta käytin varjostuksiin.

Huulikiiltona Goshin oranssinen 0074.

Sisänurkassa Inglotin 103R napin vaalein keltainen. Liikkuvalla luomella 108R napin keskitumma oranssi. Ulkonurkassa ja luomivaossa 117R napin keskitumma ruskea. Alaluomella samat sävyt.
Luomivaon yläpuolen häivytyksen päälle taputtelin Grimasin väripuuteria sävyltään 08, joka on kultaista irtopuuteria. Häivyttelin pehmeällä siveltimellä.

Rajaus Inglotin ruskealla geelilinerilla 90.

Minun Inglot -palettini näyttää tällä hetkellä tälläiseltä.

Kuusi tyhjää koloa olisi vielä täytettävänä. ;D

Rainbow -luomivärinapit ovat kaikki koostumukseltaan mattamaisia. Niissä on pigmenttisyyttä ja levittyvät helposti luomelle. Näillä kolmivärisillä Rainbow -napeilla on hintaa 6,50 euroa, eli aika edullisia ovat.

Inglotin kosmetiikkaa voi nykyään tilata Suomestakin Inglotin verkkokaupasta www.inglot.fi. Lisäksi Inglotilla on liikkeitä Kluuvissa (Hki), Jumbossa (Vantaa), Itäkeskuksessa (Hki), Sellossa (Espoo) ja Myllyssä (Raisio). Minä kuvittelin, että Tampereella tai Lempäälässä olisi ollut, mutta Inglotin nettisivuilta en löytänyt Tamperetta, enkä Lempäätä. :O Ehkä minä vain olen lukenut väärin tai muistan väärin. ;D

Oikaiskaa paremmin tietävät minua. 😉

Leppoisaa sunnuntaita kaikille ja mukavaa vappuun valmistautumista! 🙂

X