Glitz & Glam

IsaDora Khaki Green & arvostelua IsaDorasta

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään sitten vihreä silmämeikki, jonka tein Isadoran Khaki Green paletilla.

Hain vihreälle silmämeikille kontrastia oranssisen ruskealla ja persikkaisella sävyillä, joita käytin poskipunassa ja huulikiillossa. Hain myös lämmintä ja aikuismaista ilmettä tähän meikkiin.

Poskipunana Inglotin Freedom Blush 35.

Huulikiiltona Bare Escentualsin Buxom Lips Sophia, jonka voitin blogimiittin arvonnasta. Tässä postauksessa puhun Isadoran kosmetiikasta, joten tämän huulikiillon esittelyn jätän toiseen kertaan. 😉

Kulmaluulla ja sisänurkassa käytin Khaki Green paletin vaaleaa beigemäistä. Liikkuvalla ja alaluomella paletin vaaleanvihreä. Ulkonurkassa, alaluomen ulkonurkassa ja luomivaossa paletin tummanvihreä.

Rajaus Inglotin harmaalla 78 geelilinerilla.

Ripsillä Isadoran Big Bold Mascara.

Tämä Isadoran Big Bold Mascara ei ihastuttanut minua. Maskaraharja on minulle aivan liian suuri. 🙁 Maskara tekee ihan keskiverto ripset, eli ei haukuttavaa, mutta en ylistäkään. Sotkua saan sillä aikaa todella paljon suuren harjan vuoksi. Suosittelisin tätä maskaraa heille joilla on pidemmät ripset omasta takaa. Myös maskaran kesto oli keskivertoa luokkaa. Minulla tuhriintuu alaluomen ulkonurkkaan maskarat hyvin helposti, joten tämä teki sen saman, kuten monet muutkin maskarat. Ainoastaan Maybellinen Unstoppable ja Sensai 38 pysyy minulla moitteettomana koko päivän.

Kuvassa ylhäällä vasemmalla 82 Khaki Green, oikealla 85 Purple Vain ja alhaalla syksyllä ostamani 84 Forest. Pahoitteluni, että kuvassa Khaki Green on rikkoutunut. 🙁 Sähelsin eräs päivä, kun pakkasin kosmetiikkaa työkeikkaani varten ja siinä tohinassa pudotin Khaki Greenin lattialle. 🙁 Onneksi se ei tuon pahemmin hajonnut ja on edelleen käyttökelpoinen. Harmittaa kuitenkin!
Khaki Green paletin tummanvihreä näyttää hyvin samanlaiselta kuin Forest paletin tummavihreä. Huomasin kuitenkin silmämeikkiä tehdessä, että ne eivät kuitenkaan ole aivan identtiset, sillä Khaki Green paletin vihreä näyttää luomella vihreältä, kun taas Forest paletin vihreä muuntuu hieman harmahtavaksi ja aavistuksen väri suttaantuu epäselkeäksi. Khaki Green paletin vihreä on selkeästi parempi vihreä.
Kaikilla näillä kolmella paletilla on yhtäläistä se, että luomivärit ovat koostumukseltaan hieman kuivahkoja ja kovia. Kaikki ovat pigmenttisiä, mutta palettien tummimmat värit ovat kaikissa herkästi epämääräisen väriseksi muuttuvia jos niitä liikaa häivyttelee. Suosittelen siis varovaista häivyttelyä tummien värien kanssa. Kaikki vaaleat ovat upeita ja hohtavia! Niistä en löydä suurempia miinuksia. Sanoisin, että jokaisen paletin paras luomiväri käyttöominaisuuksiltaan on vaalein. Tosi kivoja, mutta ei parhaimpia mitä tiedän. Suosittelen kokeilemaan. 😉

Purple Vain oli eilisen postauksen meikissä, joka löytyy täältä ja Forest paletin meikkejä löytyy täältä ja täältä.

Purple Vain swatch-kuvana.

Khaki Green ja Forest swatch-kuvin. 

Loppuun hieman hehkuttelua joulunvalmisteluista… Joululaatikot on tehty pakkaseen ja muutama lahja on ostettu. Tänään olisi tarkoitus käydä ostamassa loput lahjat. Jei! Mä taidankin ehtiä kaiken ennen joulua. 🙂 Huh, alkaa iso stressi helpottaa. ;D
Odotan niin innolla joulua, sillä meidän Milla on jo niin täpinöissään joulusta. 🙂 Joka päivä hän höpöttää, että jouluna tulee Joulu-ukki (Joulupukki) ja tuo lahjan. Ihana! 😀 Minä aina sanon, että eiköhän Joulupukki tuo useamman lahjan hänelle. 😉 Tämä joulu alkaa olla sellainen mistä hänelle saattaa jäädä jo muistikuviakin. Itse ainakin muistan joulusta kun olin sen hieman alle 3-vuotias.

Minkä ikäisestä teillä on varhaisimpia muistoja joulusta? Pelkäsitkö Joulupukkia vai olitko innoissasi kaikista niistä lahjoista? Minulla on se hieman alta 3-vuotiaasta ja muistan kuinka pikkuveljeni (alta 1-wee) pelkäsi Joulupukkia, mutta minä en pelännyt. 🙂 Tiesin, että Joulupukki antaa lahjoja meille. 🙂

X