Glitz & Glam

Joulumeikki

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Saanko vähän ”himmailla” tällä kertaa? Teen yleensä postaukseni pitkänkaavan mukaan, mutta nyt on hieman joulustressiä ilmassa. Meidän perheessä riehui flunssa pari viikkoa sitten ja viime viikolla sitten ah, aina niin ihana vatsatauti. Molemmat taudit olen tässä nyt potenut ja ne ovat syöneet aikaa ja energiaani.

Tein tuossa taannoin saamillani Peggy Sagen luomiväreillä silmämeikin. Ideana oli tuoda meikissä joulufiilistä esiin.

Punainen on tyypillinen joulun väri, mutta minä ainakin hieman arastelen punaista silmämeikissä. Toki Diorin ihana Trafalgar -paletti pakotti minut punaiseen. Tein tällä kertaa punaisella hyvin hillityn silmämeikin, jossa uskaltauduin itsekin illanviettoon.

Käytössäni on tosiaan ollut Peggy Sagen luomiväripaletit. Tämä viisikko on nimeltään Harmonie Minérale.

Toisena palettina käytin tätä trioa, joka on nimeltään Sweet.

Paletista Sweet käytin silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle vaaleanpunaista luomiväriä. Liikkuvalle luomelle trion punaista. Luomivaossa Harmonie Minérale -paletin hopea, jota tummensin paletin mustalla luomivärillä. Pehmensin häivytyksen rajaa paletin nude-sävyllä.

Alaluomen meikkasin hyvin hentoisesti mustalla ja kevyesti hopealla. Lisäsin kajal-rajausta aivan ylä- ja alaluomen ripsityveen ja alaluomen sisärajaukseen.

Huulilla tämän syksyn lempparini, eli Guerlainin Kiss Kiss -huulipuna, sävy Pinky Groove. Tämä ihana huulipuna on nostettuna Guerlainin joulukokoelmaan, mutta löytyy vakiovalikoimasta.

Esittelen ja arvostelen tarkemmin näitä Peggy Sagen tuotteita, kun vain ehdin tutustumaan ja testaamaan niitä tarkemmin. Nyt olen tosiaan ehtinyt kokeilemaan vain tämän yhden meikin verran.

Jos tämän jo vuosia kosmetiikkaa valmistaneen Peggy Sagen tuotteisiin haluatte päästä jo tutustumaan, niin Meikit Heaven -sivuilla se on mahdollista. Meikit Heaven on Peggy Sagen maahantuoja.

Loppuun vielä mitä Glitz & Glamin joulukalenterista on tänään auennut.

22. luukusta kalenterin voittanut sai Yves Rocherin Fluide Illuminateur Sculptant -valovoiteen. Tämä on ehkä enemmän kesätuote ja näyttää upealta päivettyneellä iholla, mutta ajattelin, että miksipä ei varovasti poskipäille sipaistuna menisi joulun juhlameikissäkin tai valmiin silmämeikin päälle hyvin kevyesti taputeltuna? Jos silmämeikki on rusehtava, kultainen ja/tai pronssinen, niin valovoide liikkuvalla luomella tuo lisää upeaa hohdetta. Kunhan vain muistaa olla varovainen annostelussa, ettei liikaa laita ja näin silmämeikin kesto kärsi.

Oikein ihanaa jouluun valmistautumista! Vielä kaksi yötä jouluun, eli kaksi päivää aikaa tehdä valmisteluja. Ihan hirveää tällainen sairastelu juuri ennen joulua. Mutta en silti valita. Parempi sairastella nyt, kun sitten jouluna. Nyt meille kaikille varmasti maistuu ruoka ja jaksamme juhlia ja nauttia yhdessä olosta.

Peggy Sagen luomivärit saatu blogin kautta, Yves Rocherin valovoide saatu goodie bagista.

Lue myös

X