Glitz & Glam

Kaunis ja punainen Kiss & Blush

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Muistatteko, kun viime kesänä hullaannuin Yves Saint Laurentin Kiss & Blush -puniin? Postasin tuolloin näistä ihanista huulipunista, joita poskipunanakin voidaan käyttää. Kesäinen postaukseni löytyy täältä.

kissblush

Tuon jälkeen oma Kiss & Blush -kokoelmani on kasvanut kahdella sävyllä. Syksyllä esittelin ihanan Fuchsia Desinvolten, joka löytyy täältä. Tänään esittelen uusimman sävyni.

kissblush3

Sain ystävältäni synttärilahjaksi tämän upean punaisen Rouge Libertinen. Oikeastaan minun ensimmäinen Kiss & Blush piti olla tämä 06 Rouge Libertine, mutta ko. sävy oli loppunut, joten otin sitten sävyn 05 Rouge Effrontee. Tuo sävy on hyvin nätti, mutta ei ihan minun sävyni. Hieman liian lämmin punainen ja siksipä se onkin päässyt vain kesällä käyttööni.

käsitelty

Kiss & Blush -punia voidaan käyttää huulilla, että poskilla. Suosin näitä kuitenkin huulille käytettynä. Joskus tulee sipaistua poskillekin, mutta jotenkin miellän nämä enemmän huulituotteiksi. Poskipunana näillä saa kestävän ja kauniin luonnollisen punan. Levityksessä tulee vain olla tarkkana, että ei mene överiksi ja levittää kunnolla.

kissblush4

Applikaattori on hyvä. Se annostelee runsaasti sävyä, mutta ei kuitenkaan liikaa. Hieman vaahtomainen koostumus levittyy kauniisti ja tasaisesti. Sivellintä ei todellakaan tarvita. Kiss & Blush kuivahtaa huulille hieman, mutta ei muutu kuivattavaksi mattapunaksi. En varmuudella tiedä, mutta Kiss & Blush -punat käyttäytyvät samalla tavalla, kuin nämä uudet meikkivoiteet, joissa on haihtuvia öljyjä. Kiss & Blush käyttäytyy samalla tavalla, kuin siinä olisi haihtuvia öljyjä, jotka auttavat levittyvyydessä. Kiss & Blushia käyttäessä tulee huulten ihon olla kunnossa. Rohtuneilla huulilla näin pigmenttinen puna ei näytä hyvälle. Vaikka Kiss & Blush on pigmenttinen, niin silti siinä on jännä läpikuultavuus, joka tekee sähäkänkin värisistä huulista luonnollisen näköiset. Puna ei jää kerroksena huulten pintaan, vaan se näyttää siltä, kuin se sulautuisi huulten ihoon.

kissblush5

Rouge Libertine on täyteläinen punainen. Klassinen sävy. Kestävyys on ihan hyvä. Ei mikään kestopuna, mutta ei ihan hetkessä huulilta katoava. Kiss & Blush on kohtuullisen helppo puhdistaa huulilta, vaikkakin tummemmat sävyt saattavat olla tiukemmin kiinni ihossa, kuin vaaleammat.

kissblush6

Kiss & Blush -punat heijastavat kauniisti valoa, mutta eivät kuitenkaan ole kiiltäviä tai jätä huulia kosteannäköisiksi. En oikeastaan tiedä vastaavaa koostumusta muiden valmistajien huulituotteissa. Tämä sävyhän näkyi jo minun huulilla siinä ensimmäisessä videopostauksessani, joka löytyy täältä.

kissblush7

01 Fuchsia Desinvolte, 02 Rose Frivole, 05 Rouge Effrontée, 06 Rouge Libertine, 12 Moca Garconne

Hinnaltaan Kiss & Blush -punat ovat aika suolaisia. Muistelisin, että täällä maissa hintaa olisi 45 euroa. Omani olen ostanut laivojen tax free -myymälöistä. Siellä hintaa on huomattavasti vähemmän. Jos oikein muistan, niin laivalla nämä maksavat noin 27 euroa, mutta hinnathan ovat voineet nousta.

Tällä hetkellä olen käyttänyt sävyä 02 Rose Frivole ja tätä 06 Rouge Libertine. Nyt haaveilen vieläkin vaaleammista sävyistä, kuten 08 Pink Hedoniste ja 09 Rose Epicurien.

Oletteko hankkineet itsellenne Kiss & Blush -punia? Aika vähän näitä blogeissa olen nähnyt, joten olen miettinyt, että ollaanko Kissiksen kanssa ainoita, jotka näihin hullaantui?

Oikein mukavia ja rentouttavia pääsiäispyhiä kaikille! Muistakaa rentoutua tai jos olette töissä, niin nauttikaa sitten tilipäivänä pääsiäisestä. Glitz & Glam ei lomaile pääsiäisenäkään, joten uusia postauksia on taas tulossa.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

X