Glitz & Glam

Kepeämpää turinaa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Laiskan lauantain postausta en olekaan hetkeen kirjoitellut.

bloggaaminen5

Hei! Huomasitteko, että olen taas ollut vierailevana kynänä LivBoxin blogissa? Tällä kertaa kirjoitin kosmetiikkabloggaamisesta. Jos ette ole lukeneet ja haluatte vähän kurkistaa kulisseihin ja tietää, että mitä teen ja miten?

Sitten pitkästä aikaan ohjelma, joka saa hyvälle tuulelle. Elastinen feat. alkoi muutama viikko sitten MTV3:lla. Oletteko katsoneet? Ihan hyvää vastapainoa kaikelle liian vakavalle tai liian ärsyttävälle tosi-tv:lle. Minä niin fanitan Elaa! <3 Kun Elastinen lähti soolouralle, tajusin hänen lahjakkuutensa. On ihanaa, kun näin valovoimainen persoona pääsee vihdoin esiin ja lyö itsensä läpi. Elastinen on tehnyt ihan mielettömästi työtä, eli mikään onnenkantamoinen ei hänen parrasvaloissa olonsa ole. Elastinen feat. on perjantai-illan piristysruiske, jossa jokaisen jakson lopputuloksena syntyy loistava yhteisbiisi ohjelman vieraan kanssa. Biisithän ovat Spotifyssa kuunneltavissa.

Elastinen feat. tulee perjantaisin MTV3:lta klo 20.05. Jos missasit eilisen jakson, jossa vieraana Robin (iiik!), niin uusinta tulee tänään klo 16.00. Muita uusintoja tulee Sub su 27.3. 17.00, MTV3 ma 28.3. klo 14.30, ke 30.3. klo 20.05. Eilinen jakso oli odotettu, sillä meidän 7-vuotias neiti on fanittanut Robinia jo vuosia. Myös 3-vuotiaskin innostuu Robinista.

Suosittelen tätä hyvän mielen ohjelmaa!

tulppanit

Mitäs teidän pääsiäiseen? Meillä on tänään kaikki kotona ja vapaa kaikilla. Siksipä meillä on pääsiäisateria tänään. Pääsiäinen ei ole meille uskonnollinen, vaikka ev.lut:ja olemmekin. Sanonkin usein, että olemme niitä tapa ev.lutteja. Mutta onhan sitä jonkun juhlan kunniaksi kiva tehdä parempaa ruokaa, tai siis panostaa siihen normaalia enemmän. On se lapsillekin elämys ja haluammekin opettaa heille sosiaalista syömistä, eli ruokailu on muutakin, kuin polttoaineen tankkausta. Siinä voidaan tyydyttää makuaistin lisäksi visuaalista aistia, sekä hajuaistia. Niin ja miksipä ei myös kuulo- ja tuntoaistiakin. Hyvä tekstuuri kuuluu loistavaan ruokaan, sekä se, että ruoka kuulostaa joltain, kun sitä käsittelee. Hyvä leipä kumisee, kun sitä kopauttaa. Lammas ei oikein ole suuri suosikki miehelleni, joten hyvä on, en tee lammasta. Halusin kuitenkin jotain tavallisesta poikkeavaa, joten päätin, että lapset saavat maistaa ankkaa. Ankankoipiconfit on helppo ja nopea, kun sen ostaa valmiina. Ankanrinta ei välttämättä ole vielä lasten mieleen, mutta koipi varmasti on. Liha on meinaan suussa sulavaa ja pehmeää. Niinpä alkuruoaksi voisi olla tattirisottoa (emme ole syöneet aikoihin), pääruoaksi ankankoipiconfit glaseerattujen juuresten kanssa ja jälkkäriksi tietysti töhnämunia! Nyt ajattelin kokeilla itse niiden tekemistä. Saa nähdä pääseekö Instagramiini yksikään töhnämuna? Jos ei näy, niin pilalle ovat menneet. 😀

Hei, mukavaa pääsiäistä kaikille! Huomenna 5 parasta -postaus ja aiheena markettien helmet.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X