KOTOILU JA HYVINVOINTI

Kestosuosikkini kestävämpään manikyyriin

21.9.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

En muista koska viimeksi olen postannut kynsistä. Tässä eräs yö kynsiäni lakkaillessa mietin jatkuvasti käyttämääni tuotetta ja sitä miten hyvä se onkaan. Siitä sitten ajatus virisi siihen, että minunhan täytyy tästä kirjoittaa – siitäkin huolimatta, että olen tuotteen kehunut ennenkin.

cndvinylux1

Sitä syntyy tietynlaisia urautumisia ja mieltymyksiä milloin mihinkäkin tuotteeseen. Joskus vuosi tai pari sitten testasin saamiani CND:n kynsilakkoja ja Weekly Top Coat -päällyslakkaa. Tykkäsin kyllä päällyslakasta, mutta olin urautunut pikakuivattajiin. Vaikka Weekly Top Coat kuivuu nopeasti, niin en sitä mieltänyt pikakuivattajaksi. Minulle se oli CND Vinylux -geelilakkasarjan päällyslakka.

Kun pikakuivattajani olivat loppuneet, jouduin tavallaan pakotetusti käyttämään enemmänkin Weekly Top Coat -päällyslakkaa. Jossain vaiheessa alkoivat tunteet syvenemään ja huomasin rakastavani tätä päällyslakkaa.

cndvinylux

Kuinka moni on huomannut pikakuivattajien kutistuvan kuivuessaan? Täydellisesti kynsien kärkiin asti lakatut kynnet ovatkin hetkessä kärjistä paljaat, koska pikakuivattaja kutisti värilakan kynsillä. Turhauttavaa!

CND Vinylux Weekly Top Coat -päällyslakka kuivuu yhtä nopeasti, kuin vähän hitaammin kuivuvat pikakuivattajat – eli aika nopeasti kuitenkin. Päällyslakka tekee todella vahvan suojakerroksen kynnelle, sekä antaa lakkaukselle uskomattoman kiillon. Jäljittelee jossain määrin UV- ja LED-valokovetteisia päällyslakkoja.

cndvinylux5

Olen monesti kertonut, että minulla kestää laadukkaat kynsilakat 1-2 viikkoa. Välillä olen kokeillut ja käyttänyt erilaisia pikakuivattajia ja muiden merkkien päällyslakkoja. Olen aina lopulta palannut tähän CND Vinylux Weekly Top Coat -päällyslakkaan, koska lakkaus kestää pidempään moitteettomana. En voi sanoa, että tämä päällyslakka saa nyt kaikilla kynsilakat kestämään sen 1-2 viikkoa, mutta uskoisin sen pidentävän kestoa muillakin. Minä ainakin olen huomioinut tällaisen seikan omilla kynsillä.

VINKKI! Jos käy niin, että kostea lakkaus menee vähän ruttuun tmv., niin sen saa oikeasti korjattua Weekly Top Coatin avulla. Monet kerrat on käynyt niin, että kolhaisen pintakuivan, mutta vielä pehmeän lakkauksen johonkin. Seurauksena ”vinksallaan” tai rutussa oleva lakkaus. Weekly Top Coat vain välittömästi päälle, niin ruttu oikenee.

cndvinylux2

Tietysti Vinylux -sarjaan kuuluu erilaisia värilakkoja, joista osa on kausikokoelmia. Kuvassa CND:n Craft Couture -syyskokoelman kaksi edustajaa. Weekly Top Coat -päällyslakkaa luonnollisestikin suositellaan käytettävän sarjan omien värilakkojen kanssa, mutta voin vuosien kokemuksen perusteella sanoa, että päällyslakka toimii minkä tahansa muunkin merkin värilakkojen kanssa. Ei siis väliä sillä, että käyttääkö värilakkana CND:tä, OPIa, Essietä vai jotain muuta.

Hinnaltaan VinyLux Weekly Top Coat -päällyslakka on 14,40-14,80 € / 15 ml. Ei siis ollenkaan paha. Minun keskimäärin kerran viikossa lakkaustahdilla päällyslakka kestää puolesta vuodesta vuoteen. Tällä hetkellä menossa kolmas pullo tätä jo useammassa postauksessa sivuroolissa vilahtanutta päällyslakkaa.

CND Vinylux Weekly Top Coat -päällyslakkaa myyvät monet kauneussalongit, joilla on CND:n edustus, sekä verkkokaupat eleven.fi* ja Cesarsshop.

Minäpä vilautan postauksen loppuun vielä nämä Craft Couture -kokoelman metallista sävyä. CND:n maahantuoja lähettää aina silloin tällöin otannan kausikokoelmista, joten liitetään nyt mukaan ajankohtaisen kokoelman sävyt. Johan talvikokoelmakin on tullut pr-näytteinä, mutta sen aika ei ole vielä. Fiilistellään nyt vielä syksyä.

cndvinylux3

Brass Button*

Hyvin rehellinen kulta. Folio- ja metallilakan koostumuksen välimaastosta. 

Molemmat syyskokoelman sävyt ovat kuin nestemäistä metallia. Peittävyys huippuluokkaa, sekä iso plussa kuivumis- ja kovettumisajasta. Lakka kovettuu todella nopeasti.

isadorafall20163

Hand Fired*

Leiskuva punakupari. Upea ruskainen metallisävy.

CND:n kynsilakoissa ei ole käytetty tolueenia, formaldehydiä tai dibutyyliftalaattia. Kyseessähän on hyvin arvostettu ammattilaismerkki. Minusta tuntuu, että kuluttajat eivät Suomessa ole löytäneet tätä ammattilaispiireissä niin kehuttua ja luotettua merkkiä. Voin olla väärässäkin, mutta siinä tiedossa elän.

Tällaista kynsiin liittyvää pitkästä aikaa. Laitoin tosiaan elevenin linkkeihin affiliatet, kun huomasin jälleenmyyjiä googlettaessani, että eleven.fi -verkkokaupastakin löytyy CND:n tuotteita. Affiliate tarkoittaa sitä, että saan komission linkkien kautta tehdyistä ostoista. Merkitsen aina *-merkillä affiliate-linkit. Jos merkkiä ei ole, linkki ei ole affiliate, enkä myöskään saa komissiota sen linkin kautta tehdyistä ostoista. Silloin kyseessä on ihan tavallinen linkki.

Miten on? Onko CND tuttu merkki?

Oikein kivaa keskiviikkoa kaikille!

Saatu maahantuojalta.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

No näinhän se on. Kyllähän sitä viikossa alkaa kyllästyttämään. 😀

Kommentit

Ooh, upea tuo punakuparinvärinen lakka! En ole kokeillut muita CND:n tuotteita kuin Rescue Rxx-hoitotuotetta, joka on kylläkin jäänyt mulla vakkarikäyttöön. Tuntuu, että kun ole käyttänyt tuota sekä Trindin Nail Reparia säännöllisesti, pysyvät kynnet paremmassa. kunnossa. Liuskottumat vähenevät, mutta kynnet eivät kuitenkaan mene liian kuiviksi ja sitä myötä katkeileviksi. Minä olen tällä hetkellä tykästynyt Picture Polishin pikakuivattajaan – se ei kutista lakkauksia. Mutta täytyykin ottaa tämäkin joskus kokeiluun 🙂

Se on loistava! Siitäkin olen tainnut muutaman kerran suitsutella täällä blogissakin, plus tietty toisille bloggaajille ja tutuille. 🙂

Oonkin kuullut kehuja PP:n pikakuivattajasta. 🙂

Ihan huippu tuote! Kuivaa nopeasti. Työn vuoksi en voi useinkaan lakata kynsiä mutta kun voin, Tämä toppi on ehdoton.
Cbd:n Rescue rx on toinen, joka on päivittäin käytössä.

Rescue RXx on minullakin käytössä. Itse käytän sitä aina kynsilakan vaihdon yhteydessä. Eihän sitä niin suositella, mutta toimii minulla niinkin. 🙂 Sen vahvistavuuden tuntee välittömästi.

Mulla on tällä hetkellä ihme ongelma lakkojen kuivumisen suhteen. Mikään merkki ei meinaa kuivua, kaikki menee ruttuun, jopa tunti-kaksi lakkauksen jälkeen lakka on vielä pehmeää.
Ongelma on ärsyttävä ja todellinen – kaunista lakkapintaa ei meinaa syntyä enää sitten millään. Ja jos olisikin vain yhden merkin tuotteilla, mutta kun ei, vanhan lempparitkin jäävät kynnelle pehmeiksi ja kuivumattomiksi.

Jos en pitäisi lakatuista kynsistä niin valtavasti, luopuisivat varmasti jo koko hommasta!

Milloin rypyt ja kolhut tulisivat kynsien lakkauksessa muotiin…

Ryppylakat olivat sellainen hetken juttu. China Glaze julkaisi muutama vuosi sitten sellaisen kokoelman, mutta siitä ei tullut pitkäaikaista hittiä. ;D

Hmm… tuo on jännä. Minulla ei tule mieleen mitään muuta kuin, että kotonanne olisi huomattavasti kosteampi ilma nykyään tai kyntesi ovat muuttuneet kosteammiksi tai rasvaisiksi. Tällaisia tässä nyt vain spekuloin.

Ihan superhyvä merkki! Olen itse ihan hurahtanut CND:n Resque Rxx:ään, joka on aivan huipputuote! (Käytän sitä lähinnä viikonloppuisin kun pidän ”nakukynsipäiviä” ja löträilen vuoronperään sitä ja kynsinauhaöljyä = konsti, jolla olen saanut inhasti liuskottuvat ja lohkeilevat kynnet suht mukavasti aisoihin, *vink vink* jos joku sellaista tarvitsee 😉 ) Jos tämä on edes puoliksi yhtä hyvä kuin se, niin PAKKO KOKEILLA <3. Kiitos vinkistä 🙂
Upeanväriset muuten varsinkin nuo syksynpunaiset kyntesi, sopii sinulle tosi kauniisti!

Moi Minna sisältääkö lakka formadehydiä?olen allerginen sille.
Kiitos muuten hyvästä vinkistä öljymäinen Lorealin kasvo/silmämeikin putsari on huippu hyvä ??

Sinulta saattoi mennä ohi tuossa lopussa ollut: ”CND:n kynsilakoissa ei ole käytetty tolueenia, formaldehydiä tai dibutyyliftalaattia.”

Eli ei ole kynsilakoissa, joihin myös päällys- ja aluslakatkin luetaan. 🙂

Äh, julkaisin ennen aikojaa. Piti vielä sanoa, että hieno juttu, että pidit putsarista. 🙂

Itse käytän mavalan pikakuivattaja ja se on ollut tosi hyvä. Kestävyys on ehkä maksimissaan viikko se on hyvä mulle koska sitten alkaa kyllästyttää se väri ?

No näinhän se on. Kyllähän sitä viikossa alkaa kyllästyttämään. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *