glitz & glam

Koulutöitäni ja vähän yleistä höpinää koulustani ;)

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Nyt laitan vähän juttua koulusta ja muutaman kuvan tehdyistä meikeistä. Vasta tänään oli eka kokomeikki, joten siksi kuvia siitä en ole aiempaa voinnut laittaakaan.
Eli kohta on 2 viikkoa takana ja vielä olen pysyny vauhdissa mukana. Opittavaa toki on vielä kuinka ja paljon. Ammattilaisena ei riitä kuitenkaan, että osaa meikata kauniisti vain yhdellä tyylillä ja vain itseään tai tietyn tyyppisiä ihmisiä, vaan skaalan täytyy olla laaja ja työ on pikkutarkkaa. Onneksi opettajamme on tarkka ja vaativa, jotta tulemme oppimaan tekemään hyvää jälkeä. Kulmat ovat yleensä aika haastavat vielä tässä vaiheessa opintoja. Kulmien täytyy olla symmetriset ja niitä muokataan eri konstein parempaan malliin jos ei luonnostaan omaa ihanteellista mallia, symmetrisyyttä ja väriä/tummuutta/karvojen tiheyttä. Harvallapa meistä on täydelliset kulmat, mutta niitäkin voidaan parannella. Itse omaan harva karvaiset ja ohuet kulmat. Ne ovat epäsymmetriset ja muutenkin hankalat meikata. Niihin tarvitsee piirtää kynällä lisää ”karvoja” täytteeksi ja tekemään kulmia. Lisäksi ne tarvitsee matta ruskeaa antamaan väriä. Voisin antaa tähän kunnon tutorialin kuvien ja havainnollistajien kera, kun opin hallitsemaan tän kunnolla. Monet tuskailevat omien kulmiensa kanssa joten voisin yrittää antaa vinkkejä ja opetusta tuskaileville. Olen 15 vuotta ”piirtäny” kulmakarvat itselleni, joten minulle tuottaa vaikeuksia opetella tekemään erittäin luonnollisen näköiset kulmat, mutta kyllä mä vielä opin ja sitten opetan teillekin ketkä ette osaa ja haluatte oppia. 😉

Meillä tosiaan oli maanantaina ihonhoidon teoriakoe josta sain kiitettävän. Minua toki kirveli vähän 5 pistettä vajaa täysistä pisteistä, mut olen melkein jo päässy siitä yli. 😀 Mulla on vaatimukset itselleni korkealla ja haluan olla parhaimmistoa. Minulle ei riitä ihan hyvä! Paneudun viimeistään viikonloppuna tekemään jutun ihonhoidosta ja sen tärkeydestä jokaisen kauneuden, hyvinvoinnin ja onnistuneen meikin vuoksi. Olen yllättynyt miten monille naisille nämä asiat eivät olekaan itsestään selviä asioita, joten minäkin kannan oman korteni kekoon ja valistan lisää. ;D

Mutta mennään nyt niihin kuviin…

Tässä kuvassa olen tehnyt pelkästään meikkipohjan, neutraloinnit, kulmat ja huulet. Silmiä emme vielä silloin meikanneet.

 

Tänään meillä piti olla kuva päivämeikistä ja toteutimme sen joko täysin tai sitten suuntaa antavasti mallillemme. Tässä kuva joka oli minun inspiraationi.

Meikki painottuu silmiin ja huulet jätetään neutraaliksi. Poskilla vähän punaa ja varjostuksia. Poskipäillä on vähän korostusta.

Minun versiolleni tuli liian vahvat kulmat, koska mallillani on luonnostaan tummat ja vahvat kulmat joista tuli sitten minulle kompastuskivi, eli tein liian vahvat niistä.

Valokuvissa ei valitettavasti pääse varjostukset esiin, koska tein ne jauheesta. Yleensä valokuvameikkiin tehdään varjostukset voidemaisella varjostusvärillä.

Lähikuva luomista…

Käytämme koulussa Graftobianin tuotteita. Tähän asti en ole ollut ihan kaikista tuotteista ihan vakuuttunut, mut tänään luomivärit näytti upeutensa mulle! Pigmentit tarttuu hyvin ja niiden loisto on jotain silmiä häikäsevää. Tästä pääsee tutustuu ko. merkkiin. MUOKS. Suomessa Graftobiania myy www.pretty.fi  Se myy myös ainoana Suomessa NYXiä. 😉

Mielipiteitä olisi mukava kuulla ja erityisesti toiveita tai ehdotuksia mistä tekisin juttuja tai meikkejä. IHAN MITÄ VAAN! 😉

Lue myös

X