Glitz & Glam

Kuvauksista juhla-look

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Nyt vaihtuu arkisemmat vaatteet juhlavampaan ja bilemäisempään.

Yksinkertainen ja nätti mekko, korkkarit ja suuria ja näyttäviä koruja. 

Tämä kokonaisuus on kyllä sellainen minun tyylinen, vaikka en ole pinkin suurin ystävä, niin tälläisissä se vain toimii. Pinkki yhdistettynä näyttävästi mustaan. Toimii aina! Itse varmaan laittaisin leggarit tai mustat sukkahousut, sillä koen jalkani aivan hirveiksi, joten niitä en esittele. ;D Lisäksi lasken itseni jo hieman ”vanhaksi” tädiksi, joten saattaisin kietaista jonkinlaisen boleron yläosaan. Tosin iltamenoissa uskaltaisin varmaan olla ilman boleroakin, mutta suuren suuri koru minulla pitäisi olla kaulassa.

 Kuvissa ei näy pinkin käsilaukun hauskuus, mutta sen päälliläpässä on kohokuviolla pääkalloja. Tyttömäisen söötti, mutta silti siinä on hieman rock-henkisyyttä.

Vinkkinä kaikille… jos tuntuu, että avonainen kaula-aukko tai olkaimeton mekko saa olosi tuntumaan alastomalta, niin suurilla kaulakoruilla saa kivasti ”turvallisempaa” oloa ja tietysti myös näyttävyyttä kokonaisuuteen. Suuret kaulakorut sopivatkin parhaiten, kun dekoltee alueella on tilaa.
Rannekoru on hauska! Kuin Lego -palikoita. Ihana! 🙂

Tässä lookissa on meikkiä muutettu edelliseen lookiin sen verran, että vaihdoin kirkkaanpunaisen huulipunan pinkkiin huulipunaan, vahvistin rajauksia ja liimasin tekoripset antamaan särmää katseeseen. Lisäksi neutraalimpi poskipuna vaihtui pinkkiin poskipunaan.

Huomenna on sitten kuvauksien viimeinen kokonaisuus, joka sekin on seksikäs ja naisellinen. 😉

X