Glitz & Glam

Lancôme Teint Idole Ultra 24H -meikkivoide

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Selektiivinen kosmetiikka kiinnostaa monia, mutta niitä ei useinkaan uskalleta ostaa noin vain kokeiluun korkeamman hintansa vuoksi. Tästä syystä ajattelin tehdä kattavan postauksen Lancômen meikkivoiteestani. Olen jo lähes vuoden haaveillut Lancômen Teint Idole Ultra 24H -meikkivoiteesta, mutta näin kauan meni ennen, kun sain sen ostettua.

Kuva: Lancôme

Lancôme lanseerasi vuonna 1997 ensimmäisen Teint Idole -meikkivoiteen. Suosio oli heti valtaisa. Siitä hetkestä lähtien Lancôme on tehnyt entistä suurempaa tuotekehitystä meikkivoide saralla luodakseen meille naisille aina vain pitkäkestoisempaa ja kauniimpaa meikkivoidetuotetta.

Vuonna 1999 Lancôme lanseerasi Teint Idolesta Hydra Compact version. Meikkipohjatuote, joka kulki kätevästi mukana missä vain. Tuote nousikin pian naisten must have -tuotteeksi käsilaukkuihin.

Kuusi vuotta myöhemmin Teint Idolesta tuli Ultra. Uusittu meikkivoide lupasi 14 tunnin pysyvyyden, silkkisen pehmeyden ja täydellisen ihoon sulautumisen.

Teint Idole Ultra Compact ilmestyi vuonna 2009. Tämä puuterinen meikkivoide lupasi kestoa jo 18 tuntia.

Vain vuotta myöhemmin Lancôme täydensi Idole -kokoelmaansa Teint Idole Silky Mat -meikkivoiteella.

Viime vuonna lanseerattiin tänään esittelyssä oleva Teint Idole Ultra 24H.

Kuva: Lancôme

Nimensä mukaisesti Teint Idole Ultra 24H lupaa 24 tunnin virheettömän kestävyyden talin liikatuotannosta ja lämpötilojen vaihteluista huolimatta.

Teint Idole Ultra 24H lupaa myös silkkistä sulautumista omaan ihoon ilman maskimaista tunnetta. Lopputulos mattamainen ja pehmeä iho.

Teint Idole Ultra 24H -meikkivoiteessa on käytetty uudenlaista teknologiaa, jonka patentin Lancôme omistaa. Yleensä meikkivoiteiden pitkäaikaisempaan kestoon on käytetty perinteisiä polymeerejä. Teint Idole Ultra 24H -meikkivoiteen pitkäaikainen kesto on saavutettu uuden tyyppisen polymeerin avulla, jonka Lancôme on kehitellyt. Kyseessä on EternalSoft -polymeeri, joka on valmistettu kaksijakoisesta silikonista ja hiilivedyn rakenteesta.

Teint Idole Ultra 24H sisältää aurinkosuojakertoimen 15, eli kevyen suojan auringon haitallisia säteitä vastaan.

Kuva: Lancôme

Teint Idole Ultra 24H on erittäin ylistetty ja pidetty meikkivoide, enkä ihmettele ollenkaan. Minä liityn tämän meikkivoiteen ylistäjien joukkoon. Itse pidän Lancômea suuressa arvossa kosmetiikan valmisjana, sillä Lancôme kehittää paljon tuotteita pitkälle viedyllä teknologialla ja aikaan saa uusia kehittyneempiä tuotteita. Lancôme on ensimmäinen selektiivinen kosmetiikkabrändi jonka olen tiennyt.

Tuotearvostelu ja -esittelypostauksen kannalta bloggaajalle on ilo kuvata tälläinen tuote postaukseensa. Kaunis pakkaus, joka näyttää hyvältä kuvissa. Luksusmainen ja harmoninen tunnelma välittyy heti kuvista. Eikös vain?

Meikkivoide on pakattu kauniiseen huurrelasiseen pulloon. Pahvikotelo pullolle on yksinkertaisen kaunis hopeinen, joka peilaa näyttävästi. Kyllä! Rakastan harjoittelevana kuvaajana kuvailla tälläisiä tuotteita! Tämä ei vaadi suurempia kikkailuja ja miettimisiä, että kuinka blogin visuaalinen puoli toteutuisi?

Pumppupullo on erittäin kätevä käytössä. Kun oppii tietämään kuinka paljon meikkivoidetta tarvitsee, niin on nopeaa ja helppoa annostella aina se oikea määrä. Ei liian vähän, eikä liian paljon, sillä aina harmittaa hukkaan menevä tuote ja varsinkin jos ostamasi tuote on ollut hintava. Pullo sisältää 30 ml meikkivoidetta, eli riittää ihan mukavasti pidemmäksi aikaan. Pakko tunnustaa, että en suosi hintavien meikkivoiteiden kanssa meikkisientä, sillä tuotetta menee hirveitä määriä hukkaan. Siksi hintavien meikkivoiteiden levitykseen käytän sivellintä tai jos on kiire, niin sormiani.

Koostumus Teint Idole Ultra 24H -meikkivoiteella on ohut ja kevyt. Aluksi hieman mietin, että kuinka näin ohuelta tuntuva voi peittää ihovirheitä? Onneksi skeptinen asenteeni osoittautui vääräksi. Minulla on sävy 005 Beige Ivoire, joka on juuri täydellinen tälle talvi-iholleni, joka on todella vaalea. Minulle ei jää minkäänlaisia häivyteltäviä rajoja hiusrajaan, leukapieliin tai kaulalle. Sävy 005 Beige Ivoire on uutuus sävy ja ei tämän vuoksi ole vielä kaikkialla myynnissä. Esimerkiksi Sokoksen verkkokaupasta sävyä 005 ei vielä löytynyt. Jos olet aikaisemmin todennut, että sinulle ei löydy riittävän vaaleaa sävyä Lancômelta, niin nyt löytyy!

Lancômen Ultra Idole Teint maksaa Sokoksilla  53,00 euroa, eli ns. ”maissa” hinta on siinä reilu 50 euroa. Laivoilla ja lentokentillä luonnollisestikin hinta on edullisempi. Katsoin, että Siljan laivoilla meikkivoiteen hinta on 36,90 € ja Viking Linella 33,90 €. Lancômen tuotteita jälleenmyy Sokokset, Emotionit, Stockmann ja Stockmann Beautyt. Lisäksi yksityisiä kemikalioliikkeitä on myös, jotka jälleenmyyvät Lancômea.

Esittelen Teint Idole Ultra 24H -meikkivoiteen käytössä.

Ennen ja jälkeen. Ihonsävy on tasoittunut, ongelma kohdat ovat piilossa ja iho on kuulas.

Kuvasin kahtena erillisenä päivänä Lancômen Teint Idole Ultra 24H -meikkivoiteen. Eräs kaunis aurinkoinen päivä päätin, että tehdäänpä vielä uudet kuvat postausta varten, sillä uskoin sen auringonvalon havainnollistavan meikkivoiteen valonheijastuskykyä kauniilla tavalla.

Tein ensin silmämeikin ja ehostin kulmani. Kasvoni eivät olleet tuolloin huonossa kunnossa, mutta hieman värin epätasaisuutta ja punaisia jälkiä on näkyvissä.

Käytin meikkivoiteen levitykseen sivellintä, sillä sivellin antaa kauneimman ja peittävimmän lopputuloksen. Kerrostin hieman sormin taputtelemalla muutamiin ongelmakohtiini. Kuva on otettu ilman puuterointia. Teint Idole Ultra 24H on kauniin silkkisen himmeä ja puolimattainen ihollani. Meikkivoide ei vaadi välttämättä puuterointia ja kestääkin melko hyvin jopa minulla ilman puuterointia, mutta kevyeällä puuteroinnilla sain paremman pysyvyyden kiiltoa vastaan.

Viimeistelin tämän Lancôme -meikkini kevyellä puuteroinnilla, poskipunalla ja huulimeikillä. Voi taivas miten rakastunut olen siihen miltä ihoni näyttää! Jos ei katsota silmissäni näkyvää ikääntymistä, niin olen 10 vuotta nuoremman näköinen. Itseasiassa kasvojeni iho näyttää Teint Idole Ultra 24H -meikkivoiteen ansiosta kauniimmalta, kuin silloin 10 vuotta sitten käyttämieni meikkivoiteiden kanssa ihoni näytti. Käsi sydämellä, vaikka en haluakaan enää olla 20-vuotias, niin en pistä pahakseni, jos ihoni saan kosmetiikalla näyttämään sen 10 vuotta nuoremmalta.

Ihoni on kuin posliininukella. Lähes virheetön, vaalea, raikas ja kuulas. Ei tälläisestä voi muuta, kuin tykätä! En ole aikaisemmin saanut yhtä paljon kehuja kasvojeni ihosta niin lyhyessä ajassa, kun olen saanut Teint Idole Ultra 24H -meikkivoide kasvoillani.

Otin kuvan myös suorassa auringonvalossa ollessani.

Tavallisena päivänä Teint Idole Ultra 24H pysyy minulla koko päivän lähes virheettömänä. Ilman kevyttä puuterointia Teint Idole Ultra 24H hieman kerääntyy otsani ryppyihin, mutta puuteroinnilla saan kestoa otsanikin alueeseen.

Huomasin, että aivan täydelliseen pysyvyyteen ei pystynyt Teint Idole Ultra 24H silloin, kun hikoilen useamman kerran päivässä stressihikeä. Mutta useamman kerran hikoilua kestävää meikkivoidetta ei vielä ole keksitty. Todelliseen tulikokeeseen Teint Idole Ultra 24H pääsi, kun olin Helsingissä seminaarissa ja bloggaajien tapahtumassa. Sain stressihikoilut aamulla kiireen vuoksi, matkustin junalla, shoppailin Hulluilla Päivillä, kävelin ulkona ja sisällä. Välillä minulla oli todella hiki ja välillä taas ei. Illalla meikkipohjani alkoi olla hieman kärsineen näköinen, mutta kuitenkin siedettävä kaikesta rääkistä huolimatta. Oikeastaan luonnehtisin meikkipohjani yli 12 tunnin reissailun jälkeen paremmaksi, kuin keskiverto meikkivoiteeni ovat olleet 6 tunnin jälkeen, kun olen hikoillut muutamaan otteeseen. Olen tullut tulokseen, että iho, joka on normaali, ilman suurempia rasvoittumisia tai kuivempi iho pitää Teint Idole Ultra 24H -meikkivoiteen virheettömänä varmaankin lähes 24 tuntia. Vaikka minun rasvoittuvalla iholla laitoin meikkivoiteen todelliseen tulikokeeseen, niin yöllä meikkipohja oli kuitenkin paikoillaan, mutta sen muutaman kerran puuterointi näkyi valitettavasti lähitarkastelulla. Kauempaa sitä ei huomannut. Yllätyin siitä, että vaikka olin hikoillut, niin meikkivoide ei ollut lähtenyt liikkeelle ja punoittavat näpyt olivat edelleen piilossa. Meikkivoide ei myöskään ollut vajonnut ihohuokosiin.

Silmämeikkini olen tehnyt pääsääntöisesti Lancômen tuotteilla. Liikkuvalla luomella vaaleankultaista Filigree, jossa on kaunis hento kultainen sävy. Sopii hyvin tälläiselle vaaleaakin vaaleammalle, sillä tummat kultaiset sävyt saattavat joskus saada aikaiseksi ylimeikatun tai tunkkaisen vaikutelman, jos haetaan juuri sitä raikkautta meikkiin. Ulkonurkissa varjostuksena yleishyvä taupen sävyinen Volcano, joka vaan toimii niin kauniisti useilla. Molemmat Lancômen luomivärit olen hankkinut joskus liki 2 vuotta sitten.

Maskarana Lancômen Définicils, jonka esittelen omassa postauksessaan vielä.

Huulilla jo aikaisemmin esittelemäni Lancômen L’Absolu Crème de Mat -huulipuna/-väri, josta löytyy esittelyä linkistä. Tällä kertaa levitin L’Absolu Crème de Mat -huulipunan siveltimellä, enkä putkilon omalla aplikaattorilla. Levitin myös huomattavasti ohuemman kerroksen ja huomasin, että sävy 300 Magie Pourpre on kirkkaampi. Eli putkilon omaa aplikaattoria käyttämällä sävy on tummempi ja intensiivisempi ja siveltimellä levitettynä kirkkaampi ja kuultavampi.

Heräsikö kiinnostus Teint Idole Ultra 24H -meikkivoiteeseen? Muita TIU24H -faneja?

Minun on vain valitettavasti kerrottava, että rakas Lancômen Teint Idole Ultra 24H koki damagea. Aikaisemmin jo kerroin, että tyttäreni Milla pudotti meikkivoiteeni lattialle. Nyyhkis! 🙁 Ostin samana päivänä uuden Lancômen meikkivoiteen, mutta en samaa. Tätä tämä kosmetiikkabloggaajan elämä on. Vaikka rakastut johonkin, niin et silti välttämättä osta uutta samaa vanhan loputtua tai rikkouduttua, vaan ostat jotain uutta, jotta saisit taas lisää aiheita blogiisi.

Päätin ostaa Lancômen uutuuden Teint Visionnairen. Tästä tulee oma postauksensa, kun olemme tutustuneet. Olen kuitenkin niin palavasti rakastunut Teint Idole Ultra 24H -meikkivoiteeseen, että ostan uuden Pariisin reissultani tax freestä. Ihan huippu meikkivoide… Minna <3 Teint Idole Ultra 24H

X