Glitz & Glam

Lumene Arctic Aqua 24h Balancing Moisturizer

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Säät taas muuttuivat keväisemmäksi ja alkoi minun joka vuotinen ongelmani. Ihoni muuttuu rasvoittuvammaksi. Aina vapun alla ihoni onkin ykskaks super rasvoittuva ja finnejä alkaa tunkemaan sinne tänne. Tuumasin, että aha, taas se aika vuodesta, kun on vaihdettava kosteusvoidetta.

Kuin tilauksesta sain mummoltani Lumenen Arctic Aqua 24h Balancing Moisturizer -voiteen, eli tasapainottavan kosteusemulsion. Keväällä 2011 ostin ensimmäisen kerran tämän voiteen, kun ihoni teki tämän joka keväisen muutoksensa tyyliin yhdessä yössä. Viime vuonna minulla oli Paula’s Choicen kevyt kosteusvoide, koska alkuraskaus aiheutti suuria iho-ongelmia, joten käytin kauttaaltaan vain Paula’s Choicen tuotteita. Minun piti jo silloin keväällä 2011 kirjoittaa tästä voiteesta, mutta se vain unohtui ja tuohon aikaan en paljoa kirjoitellut tuote-esittelyjä ja -arvosteluja. Glitz & Glam oli enempi keskittynyt kynsitaiteeseen ja meikkikuviin. Nyt oli korjattava tämä unohdus ja kirjoitettava tästä voiteesta, kun sain muistutuksen sen erinomaisuudestaan.

Lumenella on heikohko maine, ainakin blogien maailmassa. Lumenen meikkituotteet ovat kyllä parantuneet huisisti 10 vuodessa, pakko myöntää. Itsekään en hirveästi fanita meikkituotteita, mutta pidän ihonhoitotuotteita arvossaan. Raaka-aineet ovat puhtaita luonnonantimia, jotka aivan oikeasti kerätään luonnosta. Tuotteet on luotettavia, turvallisia ja toimivia. Ja mikä parasta, Lumene on suomalainen. Lumenen meikkituotteissa minulla on muutama tuote, joista pidän paljon.

Arctic Aqua 24h Balancing Moisturizer -voide on tarkoitettu rasvoittuvalle ja sekaiholle. Voide on kaiken ikäisille, mutta suunnattu 20-40 -vuotiaille. Voide tasapainottaa ja kosteuttaa epäpuhtauksiin ja rasvoittuvaisuuteen taipuvaista ihoa.

Tasapainottavina ja rauhoittavina ainesosina toimii suomalainen tuote xylitol ja mineraalipitoinen lähdevesi.

Voide on koostumukseltaan valkoista ja kevyttä emulsiota, joka levittyy helposti ja imeytyy nopeasti ihoon.

Iho jää raikkaan tuntuiseksi, ilman rasvaista ja nahkeaa tunnetta. Ihanteellinen voide meikin alle ja esimerkiksi meikkivoiteen keventämiseksi sekoittamalla meikkivoiteen joukkoon.

Kun minulla alkaa postauksen alussa kertomani rasvoittumisvaihe ihollani, niin tämä Lumenen kosteusvoide on joka kerta tasapainottanut ihoni rasvoittumista. Minulla tämä vain toimii ja antaa apua hurjaa rasvoittumista vastaan. Vain pari, kolme käyttökertaa ja huomaan huikean eron. Yleensä aluksi käytän aamuin illoin kevyempää voidetta ja kun saan ihon rasvoittumisen parempaan tasapainoon, niin alan käyttämään tätä Lumenen voidetta päivisin ja yöksi otan taas hieman ravitsevamman ja tuhdimman voiteen. Loistava päivävoide minulle kesäaikana.

Lumenen Arctic Aqua 24h Balancing Moisturizer -voiteen pakkauskoko on 50 ml ja muistelisin, että hintaa voiteella on 16,90 euroa. Nyt kun yritin etsiä voidetta Lumenen sivuilta ja Sokoksen verkkokaupasta, niin voidetta ei löytynytkään kummastakaan. En nyt tiedä muuttuuko pakkaus, uudistuuko koostumus, vai voiko oikeasti näin hyvä voide vain lopettaa?! Voide löytyi kuitenkin Lumenen kansainvälisiltä sivuilta. Ota tästäkin nyt selvää… No, mutta jos kiinnostuit kokeilemaan voidetta, niin kiiruhda kauppaan. Hyvällä tuurilla löydät sen ale-korista. 😉

Riehakasta vappua kaikille! Minun vappuni menee rauhassa kotosalla ja myöhäisilta yksikseni, koska mies on töissä ja lapset nukkumassa. Nooh… pian minä lähden sinne Pariisiin, joten ei haittaa ollenkaan tälläisien minusta turhan tuntuisien juhlien missaaminen. Nauttikaa te muut minunkin puolestani. 🙂 Seuraavassa postauksessa sitten matkasta etukäteen täpinöintiä ja mukaan lähtevät kosmetiikkatuotteet.

X