glitz & glam

Miesten LivBox tulee taas (arvonta)

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tällä kertaa maskuliinisempaa kosmetiikkaa.

Miesten LivBox 10/2014

LivBoxilta on nyt ilmestynyt kaksi miesten LivBoxia ja kolmas on parhaillaan myynnissä. Näyttäisi siltä, että ”ManBox” ilmestyy aina puolen vuoden välein. Nähtäväksi jää, että tuleeko helmikuussa 2016 myyntiin neljäs miesten LivBox?

Minusta miesten LivBox on hauska idea. Kyllä miehetkin käyttävät kosmetiikkaa. Aika harvassa taitavat olla miehet, jotka eivät mitään käyttäisi. Yleisimmäthän ovat dödö ja suihkugeeli. Niitä käyttävät melkein kaikki. Oma mieheni käytti tyylin noita kahta silloin, kun aloimme seurustelemaan. Vuosien saatossa olen ujuttanut kaikenlaista mukaan hänen arkirutiineihin. Kyllä se on ollut vuosien väsytystaktiikkaa, mutta lopulta sain hänet vakuuttuneeksi, että oikeilla tuotteilla voidaan parantaa ihon ja hiusten kuntoa.

Miesten LivBoxit sisältävät miehisiä kosmetiikkatuotteita. Ainakaan tähän mennessä ei ole ollut niitä ”akkojen” juttuja. Tosin itse kyllä toivoisin, että boxista tulisi jotain spesiaalimpaa miehelleni. Tiedän tasan tarkkaan, että hän ei välttämättä ole kanssani samaa mieltä. Jokin spesiaali tuote = lisää työtä ja aikaa niiden käyttöön. Mutta miksipä ei boxista voisi löytyä jokin kasvonaamio, silmänympärysvoide tai seerumi? Mitä mieltä te muut olette?

Miehestäni on tullut varsinainen ”kermapeppu” kosmetiikan suhteen. Naurankin hänelle tuosta ja hellivästi nimittelen kermaper… pyllyksi. Saan kyllä hyvin selkeän palautteen, että oliko tuote hyvä vai ei? Mies, joka vielä 10 vuotta sitten sanoi äijämäisesti, että kaikki ovat samaa p*skaa eri paketissa. Eipäs vaan olekaan, vaikka kyllähän tuossa miesten suosimassa lauseessa on osaksi jotain perääkin. Shampoon pohja on sama kaikilla merkeillä, kuten myös dödön ja suihkugeelin. Silti niissä on eroja, vaikka peruspohja onkin sama. Tämän on huomannut oma ukkokultakin.

Uusimpana ilmiönä olen huomannut, että hän on muuttunut vaativaksi suihkugeelinkin suhteen. Olen tämän tästä saanut vihjailua, että suihkugeelit käyvät vähiin. Näin meidän kesken, minusta tuntuu, että hän vihjailee nimenomaan Lushin suihkugeelien loppuvan. Mutta ei hän sitä suoraan sano. Ilmeisesti Lush on hänestä parasta, kerta ne on käytetty loppuun, yhtä pikkupulloa lukuun ottamatta. No onhan Lushin suihkugeeleissä hyvät koostumukset, kivat tuoksut ja tuntuvat hyvältä iholla. Eli ymmärrän kyllä oikein hyvin, että hän on ensimmäisenä käyttänyt Lushit ja jäljellä on niitä muita.

Miesten LivBox 02/2015

Jännityksellä odotan, että mikä on se Kolmistaan -blogista tutun Eskon suosikkituote tulevassa miesten LivBoxissa. LivBox esitteli blogissaan Eskon. Jos hän ei ole tuttu enestään, niin kurvaa tänne.

Tosiaan miesten LivBox on nyt myynnissä. Tilaus on kertaluontoinen ja hinnaltaan 19,90 €. Tästä linkistä pääset tilaukseen. Boxit ilmestyvät sopivasti isänpäivän alla. Jos boxia mielii kumppanilleen tai isälleen lahjaksi, niin tilaus pitää tehdä 20.10. mennessä, jotta ehtii. Sain tietää, että miesten boxit ovat myynnissä vielä sen jälkeenkin. Tuon 20.10. jälkeen tehdyt tilaukset toimitetaan sitten joulukuussa. Eli tämähän tarkoittaa sitä, että jos haluaa miesten boxin isänpäiväksi, niin ei tiedä sisältöä. Jos taas tilauksen tekee boxien ilmestyttyä, niin tietää mitä saa. Kumpi voittaa? Tieto vai yllätys? Kun miesten boxit tulevat isänpäivän alla, niin esittelen teille sisällön täällä blogissa.

Minulla on kuitenkin teille arvottavaksi kaksi (2) miesten LivBoxia. Tai oikeastaan miehille, joille boxin annatte. Osallistumisohjeet ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen.
  • Kerro kenelle boxin antaisit, jos et pitäisi itselläsi?
  • Osallistumisaika päättyy 15.10. klo 20.00.

Nyt myös kaikki miespuoliset lukijat sieltä rohkeasti osallistumaan!

Hei, te jotka olette tilanneet tai voittaneet miesten boxin aikaisemmin, niin kertoisitteko, että mitä lahjansaaja piti miesten LivBoxista? Meillä mies tykkäsi, vaikka eiväthän kaikki tuotteet olleet hänelle tarpeellisia ja siksi ne menivätkin sitten nuorimmalle veljelle. Viime boxista saatu Lumenen SOS -voide menikin meidän pikkujäbälle kasvovoiteeksi. Joten miesten käytössä ovat kaikki ManBoxeista saadut tuotteet.

Palkinnot tarjoaa LivBox.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X