Deodorantit & antiperspirantit

Miesten LivBox tulee taas (arvonta)

10.10.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tällä kertaa maskuliinisempaa kosmetiikkaa.

Miesten LivBox 10/2014

LivBoxilta on nyt ilmestynyt kaksi miesten LivBoxia ja kolmas on parhaillaan myynnissä. Näyttäisi siltä, että ”ManBox” ilmestyy aina puolen vuoden välein. Nähtäväksi jää, että tuleeko helmikuussa 2016 myyntiin neljäs miesten LivBox?

Minusta miesten LivBox on hauska idea. Kyllä miehetkin käyttävät kosmetiikkaa. Aika harvassa taitavat olla miehet, jotka eivät mitään käyttäisi. Yleisimmäthän ovat dödö ja suihkugeeli. Niitä käyttävät melkein kaikki. Oma mieheni käytti tyylin noita kahta silloin, kun aloimme seurustelemaan. Vuosien saatossa olen ujuttanut kaikenlaista mukaan hänen arkirutiineihin. Kyllä se on ollut vuosien väsytystaktiikkaa, mutta lopulta sain hänet vakuuttuneeksi, että oikeilla tuotteilla voidaan parantaa ihon ja hiusten kuntoa.

Miesten LivBoxit sisältävät miehisiä kosmetiikkatuotteita. Ainakaan tähän mennessä ei ole ollut niitä ”akkojen” juttuja. Tosin itse kyllä toivoisin, että boxista tulisi jotain spesiaalimpaa miehelleni. Tiedän tasan tarkkaan, että hän ei välttämättä ole kanssani samaa mieltä. Jokin spesiaali tuote = lisää työtä ja aikaa niiden käyttöön. Mutta miksipä ei boxista voisi löytyä jokin kasvonaamio, silmänympärysvoide tai seerumi? Mitä mieltä te muut olette?

Miehestäni on tullut varsinainen ”kermapeppu” kosmetiikan suhteen. Naurankin hänelle tuosta ja hellivästi nimittelen kermaper… pyllyksi. Saan kyllä hyvin selkeän palautteen, että oliko tuote hyvä vai ei? Mies, joka vielä 10 vuotta sitten sanoi äijämäisesti, että kaikki ovat samaa p*skaa eri paketissa. Eipäs vaan olekaan, vaikka kyllähän tuossa miesten suosimassa lauseessa on osaksi jotain perääkin. Shampoon pohja on sama kaikilla merkeillä, kuten myös dödön ja suihkugeelin. Silti niissä on eroja, vaikka peruspohja onkin sama. Tämän on huomannut oma ukkokultakin.

Uusimpana ilmiönä olen huomannut, että hän on muuttunut vaativaksi suihkugeelinkin suhteen. Olen tämän tästä saanut vihjailua, että suihkugeelit käyvät vähiin. Näin meidän kesken, minusta tuntuu, että hän vihjailee nimenomaan Lushin suihkugeelien loppuvan. Mutta ei hän sitä suoraan sano. Ilmeisesti Lush on hänestä parasta, kerta ne on käytetty loppuun, yhtä pikkupulloa lukuun ottamatta. No onhan Lushin suihkugeeleissä hyvät koostumukset, kivat tuoksut ja tuntuvat hyvältä iholla. Eli ymmärrän kyllä oikein hyvin, että hän on ensimmäisenä käyttänyt Lushit ja jäljellä on niitä muita.

Miesten LivBox 02/2015

Jännityksellä odotan, että mikä on se Kolmistaan -blogista tutun Eskon suosikkituote tulevassa miesten LivBoxissa. LivBox esitteli blogissaan Eskon. Jos hän ei ole tuttu enestään, niin kurvaa tänne.

Tosiaan miesten LivBox on nyt myynnissä. Tilaus on kertaluontoinen ja hinnaltaan 19,90 €. Tästä linkistä pääset tilaukseen. Boxit ilmestyvät sopivasti isänpäivän alla. Jos boxia mielii kumppanilleen tai isälleen lahjaksi, niin tilaus pitää tehdä 20.10. mennessä, jotta ehtii. Sain tietää, että miesten boxit ovat myynnissä vielä sen jälkeenkin. Tuon 20.10. jälkeen tehdyt tilaukset toimitetaan sitten joulukuussa. Eli tämähän tarkoittaa sitä, että jos haluaa miesten boxin isänpäiväksi, niin ei tiedä sisältöä. Jos taas tilauksen tekee boxien ilmestyttyä, niin tietää mitä saa. Kumpi voittaa? Tieto vai yllätys? Kun miesten boxit tulevat isänpäivän alla, niin esittelen teille sisällön täällä blogissa.

Minulla on kuitenkin teille arvottavaksi kaksi (2) miesten LivBoxia. Tai oikeastaan miehille, joille boxin annatte. Osallistumisohjeet ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen.
  • Kerro kenelle boxin antaisit, jos et pitäisi itselläsi?
  • Osallistumisaika päättyy 15.10. klo 20.00.

Nyt myös kaikki miespuoliset lukijat sieltä rohkeasti osallistumaan!

Hei, te jotka olette tilanneet tai voittaneet miesten boxin aikaisemmin, niin kertoisitteko, että mitä lahjansaaja piti miesten LivBoxista? Meillä mies tykkäsi, vaikka eiväthän kaikki tuotteet olleet hänelle tarpeellisia ja siksi ne menivätkin sitten nuorimmalle veljelle. Viime boxista saatu Lumenen SOS -voide menikin meidän pikkujäbälle kasvovoiteeksi. Joten miesten käytössä ovat kaikki ManBoxeista saadut tuotteet.

Palkinnot tarjoaa LivBox.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (131)

Antaisin boxin miehelleni.

Antaisin boksin miehelleni 🙂 ❤

ManBoxi menisi ehdottomasti teini-ikäiselle kummipojalleni! On juuri siinä iässä, että hiustenlaitto, kasvojenhoito, tuoksut ja vaatteet ovat alkaneet kiinnostaa 🙂

Mä voisin jopa melkein tilata tämän boksin mun miehelle, jos arvonnassa ei tärppää. Mies kun joutuu yleensä hakemaan sen mun boksin postista. Ja kuuntelemaan kun arvioin tuotteita. =)

Mun miehelle antaisin mielelläni boxin, sattuuhan hänen synttärit ja meidän 8-v vuosipäivä juuri siihen isänpäivän tienoolle,

Just eilen kauppareissulla mieheni tuumasi, että hänen suihkugeelinsä alkaa olla loppu. ”Löytyyks meilt jotain neutraalii saippuaa vai pitääks mun ostaa uusi?” 😀 Hän ei oo kovin ronkeli saippuansa kanssa, mutta ei saa tuoksua liian naiselliselta.

Isälle tai veljelle, riippuen siitä kummalle boksin sisältö sopii paremmin

Antaisin boxin avomiehelleni. Hän on alkanut myös herätä kosmetiikan hyötyihin ja seuraa aina uteliaana, kun esittelen oman livboxini sisältöä. Hän varmasti suuresti nauttisi omasta boksista, vaikka ei ehkä sitä suureen ääneen julistaisikaan. 🙂

Mun mies on semmonen ”minä en käytä mitään voiteita ja muita akkain juttuja”-mies. Kummasti herralle vaan on mun boksista kelvannut mm. La roche possayn lipikar baume-voiide kun ” se on hyvää kun iho kutiaa suihkun jälkeen” ja samaisen merkin suihepullovesi rauhoittaa mukavasti päänahkaa. 🙂 Pääasia shamppoissa ja muissa on se, että ne haisee kivalle.
Kyllä siitä vielä saadaan kosmetiikanystävä silleen pikkuhiljaa… Oma boksi voisi olla sille ihan kiva juttu kun kyllä se aina tykkää että omaani sille esittelen ja onhan sieltäkin välillä tullut tuoksuja miehille. Mistä päästäänkin seuraavaan dilemmaan: Voisiko joku nyt PLIIS kertoa sille, että tuoksu ja aftershave on eri asia! Kun tämä suihkii sitä tuoksua ensin käteensä ja siitä taputtelee partaansa eikä suostu uskomaan että sen voi ihan vaikka kaulaan suihkia.

Mun avomiehelle! Kun tavattiin pari vuotta sitten, kylppärin hyllystä löytyi Pirkan pesugeeli kasvoille. Aika vähän olen saanut uutta ujutettua, mutta kosteutuksesta huolehtii nykyään Lumene, ja dödö sekä suihkusaippua ovat tuoksuttomia.

No omalle miehelle tuo boxi menisi, varmaan olisi mukava yllätys.

Mieheni pääsisi tuosta ihanuudesta nauttimaan!

Antaisin boxin veljelleni. Hän varmasti tykkäisi siitä.

Omalle siipalle menisi 🙂 Tilasin edellisen miesten livboxin lahjaksi, ja kaikkia tuotteita tuli käytettyä. Mies on kuitenkin sen verran ”äijä” että ei itse lähde boksia tilaamaan, vaan kenties salaa odottaa, että minä sen hänelle tilaisin 🙂

Antaisin miesboxin ehdottomasti rakkaalle isälleni! Pitkät, raskaat päivät, fyysinen työ ja sen suomat ”luontaisedut”, hiki ja lika, rasittavat hänen ihoaan. Olisi mukava tarjota hänelle vähän hemmottelua arkeen hyvinvoinnin tueksi.

Miehelleni antaisin 😉

Mun mies ei oma-aloitteisesti osta mitään, ehkä just ja just jonku suihkugeelin, mutta kun minä ostan (ja pakotan..eiku patistan) niin käyttääkin muitakin tuotteita. Ja enemmän on tosiaan sellainen tarpeeseen käyttäjä.

Olen itse pohtinut tuon boxin tilaamista tuolla omalle kullalleni, mutta se on vielä mietintäasteella – eli jos arpaonni kerrankin suosisi niin hänelle sen ehdottomasti antaisin. 🙂 (meillä tuo väsytystaktiikka on vielä hyvinkin pahasti kesken, Neutrogenan puhdistusvaahdon (joka tuli omassa LivBoxissani) sain hänen rutiineihinsa ujutettua, mutta pari muuta varta vasten hankittua tuotetta odottaa vielä korkkaamistaan..)

Mun herraseni käyttää ihan perusvoiteita, joten jos voitto osuisi kohdalleni niin ManBox menisi iskäni ja veljeni yhteiskäyttöön ? Oon on istunu vuosien aikana käännyttämään nämä herrat käyttämään erilaisia kasvovoiteita, seerumeita ja kasvovesiä, mistä olen erittäin ylpeä. Kumpikin saa melko usein ihonhoitolahjoja multa ja vastaanottaminenkin sujuu mukisematta ?

Miehelleni antaisin boksin. Yhden kerran miesten boksin hälle tilasin, ja ihan mielissään hän oli. Tykkäsi että sai uusia tuotteita kokeiltavaksi. Ja innostui näistä miesten tuoksuista siihen malliin että kävi ostamassa täysikokoisena sen mikä näytteenä oli boksissa. Eli ihan uusi tuoteryhmä hänelle mikä tuli vakkarikäyttöön. 🙂

Mieheni käyttää ainoastaan hiustuotteita ja deodoranttia, ei siis laita kasvoilleen mitään voiteita saatikka naamioita. Halauaisin että hän huolehtisi ihostaan, on todella vaikea tapaus. Jos hän voittaisi lahjan, uskon että kiinnostus oman ihon hvyinvointiin voisi herätä. Se on toiveeni, kun ei omat puheet auta 🙂

Antaisin boxin lahjaksi avopuolisolleni, hän kun on myöskin pikkuhiljaa alkanut ymmärtämään kosmetiikan päälle! Toivottavasti onni suosii 😉

En osallistu arvontaan sillä juuri laitoin boksin tilaukseen miehelle lahjaksi. Tilasin hänelle edellisenkin, ja suurin osa tuli käyttöön. Sheivaustuote on harvahkon parrankasvun vuoksi jonossa. Lumenen SOS voiteen nähdessäni arvasin että se jää kaapin perukoille 😀 Ja siellähän se on. Sitä käytetään vain harvoin ja käskystä talvella kuiviin kyynerpäihin.

Olisi ihana ylläri miehelleni 🙂 Meilläkin mieheni aluksi käytti vain dödöä ja suihkusaippuaa mutta nykyään pitää olla aina Rainbown kasvojen puhdistusgeeliä (on muuten hyvää kamaa, käytän itsekkin samaa putellia ja hinta tais olla alle 2e) ja Lumenen kasvorasvaa ja juuri sitä yhtä ja tiettyä 🙂 Naamakarvojen ajeluun mies nykyään käyttää minun Venus sheivausgeeliä, hällä oli kerran oma tököttinsä loppu ja oli katellu mun hyllystä josko löytys joku vastaava ja kokeili ja ihastui. Oli kuulemma hyvän hajusta, pehmeää vaahtoa ja iho jäi pehmoiseksi.

Mukana! Miehelle antaisin jos voittaisin. 🙂

Kerran oon ton boxin miehelle tilannu ja piti siitä kovasti. Kehui jopa muillekkin 😀

Antaisin boksin poikaystävälle, ja kyllä itseänikin kovasti kiinnostaa mitä laatikosta löytyy 🙂

Yritin jo aikaisemmin tarjota miehelle boksia, mutta vastaus oli, että se maksaa. Näin mä saisin ujutettua testiin yhden boksin, jos sen sattuisin voittamaan. 😀

Miesten livbox on kyllä todella nerokas idea! 🙂 Jos boxin voittaisin menisi se ehdottomasti miehelle, sillä ei omia tuotteita ole melkein ollenkaan vaan käyttää aina mun kasvoputsarit ja -voiteet loppuun ;D

hanna
http://www.hannamariav.com

Miehelleni tietenkin 🙂

Omalle miehelle isänpäivälahjaksi menisi 🙂

Miehelleni antaisin tai hänen veljelleenkin voisi olla kiva lahja 🙂

En osaa päättää antaisinko boksin avomiehelleni vai isälleni, vuosipäivä ja isän synttärit ovat samoihin aikoihin!

Omalle miehelleni tämän antaisin. Mietin kyllä muutenkin tän tilaamista lahjaksi, jos hyvällä tuurilla hän pääsisi viettää ekaa isänpäivää 8.11. 🙂

Antaisin tämän omalle miehelleni, joka kateellisena kuukausittain katselee omaa boxiani. 😀

Miehelleni antaisin. 🙂

Antaisin tämän pojalleni, koska miehelleni ehdin jo tilata boxin isänpäivälahjaksi.
Tilasin hänelle keväällä miesten boxin ja hän kyllä tykkäsi siitä kovasti. Kuulemma boxeja saisi tulla useamminkin 🙂

Antaisin sen sisareni pojalle, jolle olen opettanut ihonhoidon tärkeyttä. Hän on kyllä huomannut eron ihonsa voinnissa ja toivon mukaan jatkaa sitä ihonsa hoitamista, vaikken ole hollilla jatkuvasti.

tekis mieli tilata tämä omalle äijälle, joka naureskellen seuraa aina mun boxin avaamista ja kyselee, mitä kivaa purkkimafiassa tänään oli 😀 hän ei kuitenkaan käytä juuri muuta kuin axen suihkugeeliä, jota on iso laatikollinen jemmassa sitä tuoksua, jota ei ole enään myynnissä (afrika). Kiltisti hän kuitenkin suostuu kerran kuussa pysymään paikoillaan, kun laitan kasvovoidetta hänelle xD

veljeni taas olisi niin innoissaan tästä boxista.. veljen kaapista kun löytyy miesten sy voiteet ja summer look lotion kasvorasvat yms ? tosin jos oma mies olisi samanlainen kosmehörhö kuin veljeni, meidän tarvitsisi rempata koko kylppäri isommaksi jotta molempien tökötit mahtuis sinne ?

Ehdottomasti avopuolisolle antaisin tän boksin. Olen itse Livbox-tilaaja olen olen tätä miesten boksia harkinnut puolisolle joululahjaksi 🙂

Miesystävällehän tämä tällainen boksi menisi. Olisi mukava antaa jotain sellaista, joka olisi yllätys itsellekin 🙂

Siipalle menisi. 🙂

Antaisin boksin poikaystävälle 🙂

Tästä saikin hyvän lahjavinkin 🙂 Jos voittaisin,antaisin puolisolleni ensimmäiseksi isänpäivälahjaksi

Antaisin boxin miehelleni 🙂

Antaisin boxin miehelleni 🙂

Antaisin boksin varmastikin isälleni tai pikkuveljelleni, molemmat kun ovat tuollaisia mörköjä niin heille voisi tehdä terää tutustua johonkin ihan uuteen. :b

Poikaystävälle tai sitten isälle, jos en parempaa isänpäivälahjaa keksisi! 😀

Boxi menisi joko isälleni tai kummipojalleni, riippuen vähän sisällöstä. Miehelle tämän olen jo tilannut :).

Mies aina nillittää ku tuun kotiin kosmetiikan kanssa, paitsi jos siellä on jotain hänelle. Oma boxi ois kyllä hauska 🙂 Eli ukolle menisi.

Miehelle joululahjaksi.

Oman aviomiehen haluaisin yllättää ensimmäisen isänpäivän kunniaksi<3

Boksin antaisin teini-ikäiselle pojalleni. Yritän epätoivoisesti opettaa hänelle hygienia asioita 🙂

Tuolle jäärälle miehelle menisi, just kommentoi että siellä on varmaan miehille sopivaa kynsilakkaa ? suihkusaippua ja dödö käytössä, hajua sentä juhliessa ? rasvaa vain ja ainoastaan kun ottaa tatuoinnin ? siinä työsarkaa siis…

Muuten antaisin tämän isälleni raskaan vuoden jälkeen omaishoitajana, mutta se on niin jääräpää, että ”suihkugeelillä ja dödööllä mennään eikä hienostella muuten” 😀 elikä antaisin tämän omalle, rakkaalle aviomiehelleni <3

Ehdottomasti omalle miehelleni menisi. Väsytystaktiikalla olen saanut hänetkin käyttämään mm. kosteusvoidetta. Kolmen lapsen huippuiskä ansaitsisi vähän hemmottelua (vaikka ei varmaan kenellekään sitä myöntäisi ?)

Kiitos taas arvonnasta! 🙂 Kyllähän tuo boksi siipalleni menisi, ihan ehdottomasti. Hän tykkää tosi paljon erilaisista tuoksuista ja shampoista. Tiedä vaikka boksissa olisi jotain uutta, mitä hän uskaltautuisi käyttää (Naamarasva! Miksei sitä voi edes kokeilla? :O ;D )

Itsehän tietysti kurkistaisin boxiin ensin 😉 sisällöstä riippuen menisi sitten joko isälle tai miehekkeelle 🙂 mies käyttääkin kosteusvoiteita kasvoillaan tunnollisemmin kuin minä, hups. 😀

Antaisin boksin pikkuveljelleni joululahjaksi!

Edellisen boksin ostin puolisolle, kolmea tuotetta käytti niistä!

Kyllä se ukkokullalle menisi lahjaksi. <3

Boxi menisi miehelleni, tosin joku tosi helmi tuote saattaisi eksyä omaankin käyttöön..

Pojalleni antaisin, pääsee pikapuoliin armeijasta.

Antaisin Boxin miehelleni 🙂

Boksi menisi poikaystävälle ?

boxin saisi avomies. 🙂

Tietysti omalle miehelle antaisin. Mokoma vaikutti jopa uhan kiinnostuneelta boxista vaikka aina nauraa mun innostukselle omiani kohtaan.

Boksi menisi ehdottomasti avomiehelle! Onhan tuo mokoma alkanut meidän seurusteluaikana haalia (ihan oma-aloitteisesti!) mukavaa kasvojen- ja hiustenhoitoarsenaalia (pääosin parturiketjun M-Roomin valikoimaa), mutta joitakin tuotteita pitäisi vielä ujuttaa hälle säännölliseen käyttöön. Esim. silmänympärysvoide, kasvojen kuorinta ja kosteuttava kasvonaamio. 🙂

Boxi menis ehottomasti poikaystävälle, jota oon yrittäny pikkuhiljaa opettaa hoitaan ihoaan. On pikkuhiljaa ruvennu kyllä huolehtiin ihostaan enemmän mut viel puuttuu innostusta.

Antaisin boxin miehelleni! Hän on tilannut minulle Livboxia jo tovin niin olisipa hauska yllätys kun hänkin saisi oman boxinsa. 🙂 Mieheni osaisi varmasti arvostaa lahjaa.

Antaisin boxin miehelleni 🙂

Boxin antaisin miehelleni, marraskuussa viettää ensimmäistä isänpäivää♡

Antaisin boxin mun poikaystävälle. Se aina puhuu kuinka iho on kuiva ja kutisee, mutta koska se on niin jääräpää, ei se suostu mitää voiteita käyttämään. Kuulemma akkojen touhuja. Näytin sille tota boxin kuvaa ja voin vaikka vannoa että se vähän innostu siitä 😉

Antaisin boksin poikaystävälleni 🙂

Rakkaalle miehelleni <3

Avomiehelleni antaisin tuon paketin. Aika ennakkoluulottomasti se käyttää kosmetiikkatuotteita joita sille hankin, kiva olisi yllättää uusilla tuotteilla 🙂

Antaisin poikaystävälleni lahjaksi. 🙂 Hän ansaitsee arkeen erilaisia yllätyksiä ja haluan niitä erityisesti siksi antaa, kun olemme vielä toistaiseksi kaukosuhteessa. On kamala ikävä usein ja ollaan puolin ja toisin yritetty toisiamme tsempata eri tavoin. 🙂

Miesboxin saisi poikani, nuori aikuinen 🙂

Heippa!

Miehelleni antaisin mielelläni:) isällekin voisi joku tuote kelvata:)

Poikakaveri saisi boxin. Tilasin hänelle edellisen boxin ystävänpäivän lahjaksi ja hän tykkäsi 🙂

Poikaystävä varmasti ilahtuisi, kun saisi kerrankin ihan oman boksin. ^_^

Mukana!

Omalle miehelle piristystä arkeen. 🙂 Livboxit on kyllä huippuja.

Pikkuveljelleni,kiitokseksi kokkailuista.Pientä arjen luksusta testisarjan muodossa. 🙂

Miehelleni menisi loota 🙂

Tämähän olisi mainio isäinpäivälahja eli omalle isukille menisi.

Omalle avokilleni antaisin, olisi kiva ylläri 🙂

Boxin antaisin isänpäivälahjaksi Panulle. ♡

Mulla on kaksi vaihtoehtoa. Haluaisin antaa joko omalle miehelleni tai sitten isänpäin kunniaksi omalle isälleni! Vaikea valinta! Uskon kyllä että mieheni ymmärtäisi jos boxi menisikin isälleni! 🙂

Livboxin antaisin isälleni 🙂

Boksi tulisi miehelleni. Hän osti pari viikkoa sitten ensimmäisen (!!) kosteusvoiteen kasvoilleen vaikka ikä on jo kolmessakympissä.. Tämän avulla olisi hyvä tutustuttaa hänet muuhunkin ja hän huomaisi ettei tämä kosmetiikka ole vain naisten juttuja.. 😀

Omalle avomiehelleni antaisin boksin 🙂 Ihan ekan Miesboxin silloin hänelle noin vuosi sitten ostin ja tykkäsi kyllä kovasti sisällöstä.

Avomiehelle, hänen kosmetiikankäyttönsä rajoittuu dödöön ja pesuaineisiin, puoliväkisin olen koettanut saada käyttämään kasvojenpesuainetta… 🙂

Antaisin Livboxin ehdottomasti poikaystävälleni 🙂

Antaisin boxin veljelleni joka juuri täytti 18.v, enkä ole hänelle lahjaa vielä kerennyt hankkia 🙂

Antaisin boksin poikaystävälleni jolle kaupan kosmetiikka hylly on ikuinen mysteeri, mutta kummasti se aina sinne harhailee unelmoimaan päivästä jolloin osaisi niitä käyttää.

Antaisin boxin aviomiehelleni. Hän käyttää jo jonkin verran miesten kosmetiikkaa esim. parranajossa, mutta rohkeus muuhun ”kauneudenhoitoon” vielä puuttuu. Uskon, että boxi voisi inspiroima miestäni kokeilemaan jotakin uutta. ?

Antaisin boksin poikaystävälleni. Hänestä on vaikeaa valita itselle sopivia tuotteita ja muistaa sen lisäksi käyttää niitä säännöllisesti.

Antaisin boxin miehelleni. 🙂

Miehelleni antaisin isänpäivälahjaksi 🙂

Boxin jakaisin kahtia,miehelleni ja naapurin ukolle,saataisiin erilaisia kommentteja!

Poikaystävälleni antaisin, pitäisi siitä kovasti! 🙂

Avomieheni tällä yllättäisin.

Antaisin tämän aviomiehelleni, joka täyttää pian 35v. Hän on niitä ”miehet mitään rasvoja tartte”-tyyppiä, ja haluaisin tutustuttaa hänet helposti tuotteisiin jotka on miehille suunnattu. Olisi sellainen lahja jota ei taatusti osaisi odottaa 😀

Miehelleni antaisin synttärilahjaksi

Kyllähän se tuolle omalle miehelle menisi, vaikkapa joululahjaksi 🙂

Miehelle tottakai 🙂 Mulla on vähän sama homma että seurustelun alkutaipaleella hän käytti vaan perusjuttuja kuten suihkusampoota ja dödöä, nyt käyttää ihan kitisemättä naamarasvojakin, pintakuivan ihon kun omistaa.

Miehelleni antaisin. Hän käyttää jo tosi kivasti kaikenlaista ja pitää ihostaan huolen 🙂 Siispä kelpaisi

Antaisin boxin hyvälle ystävälleni lahjaksi itselleni jo oman boxin tilasin mutta olisi kiva yllättää ystävä boxilla kaikkea kivaa kosmetiikkaa

Poikaystävälle. Ukkeli on kauhean huono kosmetiikankäyttäjä, mutta ehkä boksi auttaisi 🙂

Boxi menisi ehdottomasti parhaalle kaverilleni. Muutamaan otteeseen ollaan yhdessä availtu mun livboxia ja hän on maininnut että itekin ois kiva saada sellanen miesten versio 😉

Mäpäs antaisin sen 18v poijaan koltiaiselle 🙂 Opettaisin ”kauneuden” 🙂 🙂 saloihin :))

Antaisin boxin 5-kymppiselle avomiehelleni 🙂 Sisältö näytti oikein mielenkiintoiselta ja tulisi varmasti käyttöön ja tarpeeseen.

Kasvojen kosteusvoiteet, yleensä Lumenen, on miehelläni käytössä ja selvästi tätä naisihmisen purkkirumbaa seuranneena on hänkin tarkempi ostoisssan ja valikoi tuotteita tarkemmin. Vielä olisi kyllä parantamisen varaa kasvojen hoidossa… 🙂 Mikähän ihme siinä on että puhdistus- ja vaikkapa silmänympärystuotteita ei oikein osata käyttää! Vettä ja kosteusvoidetta. Vielä on koulutus siis kesken…

Boksi menisi ehdottomasti miehelleni. Olisi kiva saada ujutettua hänelle uusia tuotteita, yritys on ollut kova, mutta tähän mennessä esim. Nivean peruskasvovoiteen voittanutta ei ole löytynyt 🙂

Miehelleni menisi! Hän huolehtii ihostaan ja hiuksistaan hyvin, mutta päätyy aina samoihin tuotteisiin ostoshyllyllä. Jospa kokeilisi kerrankin jotain uutta 😀

Omalle miehelle antaisin, hänen ensimmäinen isänpäivänsä on tulossa, ja boksi olisi mitä mainioin lahja. 🙂

Antaisin isoveljelleni! 🙂

Antaisin boksin lahjaksi poikaystävälleni. Hän ei ikinä suostu käyttämään mitään ihonhoitojuttuja ja joudun aina itse laittamaan hänelle kaikkia tuotteita 😀

Voi kuin ihana arvonta! :)<3 Livbox on tuttu itselleni naisten versioissa 🙂 Antaisin boxin ehdottomasti omalle kihlatulleni 🙂

Antaisin miehelleni. Hän ei vielä niin hirveän innostunut ole kosmetiikasta ja ihonhoidosta, mutta pikkuhiljaa tässä yritän häntä opettaa 😀

Antaisin LivBoxin poikaystävälleni siinä toivossa, että se sisältäisi ihonhoitotuotteita, poikaystäväni hitsaa työkseen ja usein on iho herkillä ja palanut. Meillä on myös ensimmäinen vuosipäivä tulossa joulukuun alussa juuri sopivasti <3

Olisi mahtavaa päästä antamaan miehelle oma boxi! Mies ei oikein käsitä tämän LivBoxin ideaa, vaikka olen yrittänyt selittää sen sellaiseksi, kuin että lapsena ostettiin yllätyspusseja niin tämä on vähän sellainen aikuisten versio 😀 Joka kuukausi sitten ihmettelee, että mikä laatikko postissa taas oikein tuli.

Antaisin boksin poikaystävälleni!

Antaisin boxin poikaystävälle 🙂 jos sieltä vaikka tarttuisi jotain vakituiseenkin käyttöön :p

Antaisin boxin poikaystävälleni.. hänen uskoisin innostuvan 🙂

Miehelle menisi.. Olen hänelle ostanut tämän kerran aiempaakin ja toivottavasti tällä kertaa boksissa olisi jotain vähän jännempiä tuotteita kuin vain shampoota ja kasvovoiteita. 😀

Antaisin boksin syntymäpäivälahjaksi miesystävälleni koska hänellä on pian synttärit tulossa 🙂

Olin häkeltynyt miten innoissaan mies oli boksistaan vuosi sitten, vaikka noin muuten kosmetiikka ei juuri kiinnosta. Boksin avaaminen oli kuin joulu 🙂 Eli hänelle antaisin!

Antaisin boxin miehelleni lahjaksi. Hän on usein testailemassa etenkin hiusten muotoilutuotteita minulta, ja uskon että voisi arvostaa muidenkin uusien tuotteiden testailua.

Avokille menisi. Kevään boksi oli ystävänpäivälahja hänelle ja yllätyksekseni suurin osa tuotteista tuli käyttöön, vaikka hän harrastaa näitä akkain hömpötyksiä (siis voiteita jne.) todella vähän! 😀 Dermon parranajogeeli on nykyään vakio, jos omaa tilausta olen tekemässä.

Oi kuinka kiva arvonta! Miehellenihän tuo boksi menisi 🙂

Kyllä se boxi omalle ukolle menisi, hän on löytänyt ihonhoidon salat ja varmasti tulisi tarpeeseen tutustua uusiin merkkeihin =)

Varmastikkin isälleni antaisin, koska miehelläni sen verta paljon purkkeja ja purnukoita löytyy ennestäänkin 🙂

Miehelleni

Poikaystävälle tai isälle 🙂

Pikkuveljelle menisi!

Antaisin boxin miehelleni.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *