Glitz & Glam

Norris Cosmeticsin tapahtumassa

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Olin lokakuun lopulla Norris Cosmeticsin tapahtumassa. Viime vuotisesta tapahtumasta voi käydä lukemassa täältä

Norris Cosmeticsilla oltiin Halloween-tunnelmissa.

Norris Cosmetics on kosmetiikan maahantuoja. He maahantuovat mm. Joe Blascoa, Laura Ashleyta, Greenscape Organicia jne. Myös yksi aivan uusi brändi löytyy, josta kerron postauksen loppupuolella.

Aluksi saimme pientä syötävää ja juotavaa, jotka olivat kovin veikeästi laitettu tarjolle.

Tämän jälkeen pääsimme tutustumaan uutuuksiin. Tuleeko teille Joe Blascosta ensimmäisenä mieleen ihonhoito? Minulle ei ainakaan. Miellän vahvasti Blascon meikkipohjiin, mutta toki muutenkin värikosmetiikkaan. Silti ensimmäisenä mieleeni hyppää meikkipohjat… ja Hollywoodin glamour.

Joe Blascolle on tullut uusia ihonhoitotuotteita. Blascolla on paljon ihonhoitotuotteita, vaikka ne taitavat olla täällä Suomessa hieman vähemmän tunnettuja. Olen kerran testannut Joe Blascon ”liftaavaa” kasvonaamiota. Se toden totta ”liftasi” ja napakoitti ihoa, vaikka minulla ei vielä sellaisia ihohuolia olekaan.

Joe Blascon uutuudet ovat aikuiselle iholle suunnattuja ihonhoitotuotteita. Pidin paljon voiteiden koostumuksesta, enkä kokenut niitä liian täyteläisiksi minulle näin talvella. Saimme kokeiltavaksi kaikki kolme uutuutta, jotka ovat:

– Instant Youth Activator (56,00 € / 50 ml), pikakaunistava voideseerumi
– Anti-Ageing Protective Care SPF15 (75,00 € / 50 ml), suojaava päivävoide
– Radiance Revealing Cream (79,00 € / 50 ml), valoa heijastavia pigmenttejä sisältävä päivävoide

Nämä tulivat tässä marraskuussa myyntiin ja ovat tällä hetkellä Sokoksella tarjouksessa S-etukortilla.

Näistä sitten jossain vaiheessa tarkemmin. Nyt en ole vielä ennättänyt näihin tutustumaan. Odotukseni ovat korkealla, sillä kertanaamiona testaamani Hollywood 10 Hour Face Lift oli kiintoisa.

Blascolla on usein kausimeikki, jossa nostetaan sen hetken trendisävyt ja tuotteet esiin. Tällä hetkellä kausilook on maanläheinen ja luonnollinen. Silmissä lämmintä ruskeaa ja hiilenharmaata, huulilla lämmin nude-sävy.

Silmäni iskin heti näihin kauniin näköisiin tuotteisiin. Kyseessä on Aromas Artesanales De Antigua -vartalonhoitotuotteet. Kutsutaan näitä tuon sanahirviön sijaan vain AAA. Näitä vartalonhoitotuotteita löytyy kaksi tuotelinjaa: Aromatherapy ja Floral. Aromatherapy perustuu aromaterapeuttisiin tuoksuihin, kun taas Floral on kukilta tuoksuva tuotelinja.

Saatavilla on käsi- ja vartalovoiteita, suihkugeeli ja palasaippua. Hinnat ovat hieman luksusmaisiksi tuotteiksi kuitenkin kohtuullisia. Käsivoide on 7,40 € / 60 ml, vartalovoidee 8,60 € / 130 ml, suihkugeeli 8,30 € / 200 ml ja palasaippua 8,10 € / 200 g.

Minuun vetosi tuoksujen ja ulkonäön puolesta tämä Aromatherapy. Upean tyylikkäitä ja tuoksut mielenkiintoisia. Minuun vetosi kaikista eniten mustan väriset, jotka tuoksuvat mustapippurille ja inkiväärille. Toiseksi eniten minua viehätti turkoosi, joka tuoksuu sitruunaruoholle ja basilikalle. Itse asiassa tuoksussa tuntuu hyvin vahvasti salmiakki, vaikka se ei ole salmiakintuoksuinen. Violetti tuoksuu laventelille ja kamomillalle, mutta yllätyin miten miedosti laventeli tuoksussa tuntuu. En ole laventelin suurin ystävä, mutta tuossa yhdistelmässä se menetteli. Purppuranpunainen tuoksuu patsuli, minttu ja salvia. Aika hauska tuoksu siinäkin.

Floral -tuotelinjan tuoksuista minua viehätti niinkin herkkä ja kaunis tuoksu, kuin kielo. Muita tuoksuvaihtoehtoja ovat: ruusu, jasmin (jossa myös hyasinttia ja liljaa) ja laventeli.

Sain PR-kassista testailtavakseni mm. tämän ihanan Black Pepper & Ginger -käsivoiteen. Tuoksu on hieman maskuliininen, kuten pakkauskin, mutta ihastuin silti. Käsivoide on sen verran täyteläistä, että en sitä käsilaukkuuni pakkaa, mutta kotona voin käyttää. Toisena AAA:n tuotteena oli Floral -tuotelinjan laventelintuoksuinen vartalovoide, joka ei ole minua varten. Liian vahva laventeli tuntuu tuoksussa, kun en pidä ko. tuoksusta. Laventelin sanotaan olevan sellainen rentouttava, mutta minua se ei rentouta, päinvastoin! Mutta laventelin ystäville varmasti oikein mieluisa.

PR-tiedotteessa sanotaan, että AAA -ihonhoitotuotteet tulevat myyntiin Anttiloihin ja Stockmanneille tammikuussa 2015. Näitä voi kuitenkin jo löytää joistakin tavarataloista.

Tällaisia uutuuksia tällä kertaa. Käykää ihmeessä nuuhkimassa AAA -ihonhoitotuotteita ja tietysti ihastelemassa tyylikkäitä pakkauksia. Kumpi sinun silmää miellytti enemmän? Aromatherapy vai Floral?

Miten muuten teidän isänpäivä menee? Meillä minä saan herätä lasten kanssa. Sovimme tytön kanssa, että tulee sitten herättämään äitiä ja antaa isin nukkua. Teen aamupalan valmiiksi ja sitten menemme lasten kanssa herättelemään isiä kahvikupin ja lahjojen kanssa. Olen ostanut miehelleni Lushin tuotteita isänpäivälahjaksi. Hänellä on shampoo loppunut, joten olen ostanut kokeiluun Lushin palashampoita. Sen lisäksi on vielä kasvoputsari. Saa nähdä mitä meidän mies siitä pitää? Eilen meidän melkein 2-vuotias jäbä treenasi auton takapenkillä laulua isille. Se meni jotenkin näin: ”aja autoo isi… isi nukkuu vaan… ei silloin aja autoo…” Käymme myös appiukollani ja oman isäni haudalle menen sytyttämään kynttilän. Tarkoitus olisi myös käydä ulkona syömässä. En vain ole vielä päättänyt, että minne? En ole enää ollenkaan ”kartalla” meidän seudun ravintoloista. Niin paljon on tullut uusia.

Hyvää isänpäivää kaikille iseille! 🙂

Lue myös

X