KOTOILU JA HYVINVOINTI

Paras ripsiväri – räpsyripset edullisesti

5.1.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tänään pitkästä aikaan maskarapostaus. Yleensä esittelen arvokkaampia tai keskihintaisia maskaroita, mutta tänään esittelyssä on todella edullinen maskara. Blogeja jo vuosia seuranneille ja ulkomailta paljon tilaaville Essence on tuttu brändi. Hyvin halpa ja hauskannäköinen brändi. Suomeen Essence saapui vuonna 2015.

Kuinka hyvin tunnette Essencen tuotteita? Minä olen löytänyt uskomattoman hyviä tuotteita tältä nuorisolle suunnatulta merkiltä, joka ehkä hieman on kopioinut Benefitiä omiin tuotteisiinsa. Tai noh, sanotaanko näin, että Essence jäljittelee Benefitin brändiä omaansa. Suoranaista kopiointia tekee joka brändi ja valmistaja, joten vedän sanojani kopioinnista takaisin. Aina kilpailijat tulevat perässä, kun joku on tehnyt jotain suosittua, edulliset merkit luovat jotain omaa vastinettaan kalliimmasta merkistä. Hitit yleensä syntyvät kalliimmilta merkeiltä, mutta hiteiksi ne nousevat raa’asti ilmaistuna niiden brändin ympärillä kelluvan hypen voimasta. Pienemmällä brändiarvolla ei luoda hittejä, vaikka tekisi paremman ja hienomman tuotteen ensimmäisenä. Niin se vain menee.

essencelashprincess1

Mutta se siitä kosmetiikkamaailman yleismaailmallisesta pohdinnasta. Palataan takaisin itse päivän postauksen aiheena olevaan Essencen Lash Princess False Lash Effect -maskaraan*. Maskaran hylsy on aika kookas. Hauska pakkaus, joka jäljittelee prinsessan asua.

essencelashprincess3

Pieniä yksityiskohtia hylsyssä riittää. Korkin toisella puolella koristaa korsettimainen nyöritys. Nämä korkin yksityiskohdat ovat kohollaan ja materiaaliltaan hieman nahkeita. Ideana on varmaan parantaa pitävää otetta korkista maskaraa ripsille harjatessa. Jännä, että todella edullisella merkillä on tällaisia yksityiskohtia – pakkaukset ovat yleensä se, jossa alennetaan tai korotetaan tuotteen hintaa. En nyt voi sanoa, että maskarahylsy olisi huipputyylikäs ja arvokkaalta näyttävä, mutta suloinen ja lapsellisen hauskalta se näyttää. Tyylillisesti tässä on sitä sellaista Benefitin, Too Facedin ja the Balmin kosmetiikkahuumoria ja kujeilua.

essencelashprincess2

Harja on kartiomainen. Hyvin perinteinen, ilman sen suurempia innovaatioita. Tiivis ja melko lyhyet harjakset.

Miltä tällainen muutaman euron maskara näyttää ripsillä?

essencemascara

No wow! Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara* tekee näyttävää jälkeä. Ripset ovat siistit, ei paakkuja, ei kimppuja. Ripsistä tulee tuuheat, pidemmät ja näyttävät. Tuuheutta enemmän, kuin pituutta. Kuvassa minulla on kolme kerrosta maskaraa. Lash Princess False Lash Effect -maskara kerrostuu siististi. Ensimmäisellä kerroksella maskara antaa luonnollisemman tuloksen, mutta ei todellakaan olematonta tulosta. Mitä enemmän kerrostaa, sen tuuheammat ja näyttävämmät ripset saa.

Koostumus on vahamainen, joka mahdollistaa huikean nosteen ripsille ja tuuheutta. Vesimäiset ja liian notkeat eivät toimi minulla näin.

essencemascara1

Mitä sitten maskaran muihin ominaisuuksiin tulee, niin mikään huippukestävä Lash Princess False Lash Effect Mascara ei minulla ole. Käytän tätä lähinnä vain lyhyempinä koulupäivinä, sillä minulla maskara alkaa tuhriintumaan hieman. Jos teen vahvemman meikin, eli teen kunnon silmämeikin luomiväreillä, niin tällöin tuhriintumista esiintyy vasta joskus 10 tunnin kuluttua. Puuteriset luomivärit ylä- ja alaluomella estävät rasvoittumisesta aiheutuvaa tuhriintumista. Olen myös huomannut, että Sensain valkoinen maskarapohjustaja tuo kestävyyttä, jolloin alaluomelle tuhriintumista ja yläluomelle merkkaantumista ei tapahdu. Vertaisin tuhriintumista hieman voimakkaammaksi, kuin IsaDoran Big Bold -maskarassa.

Vedestä Lash Princess False Lash Effect Mascara ei lähde valtoimenaan valumaan mustana vanana. Eli kosteutta maskara vielä kestää kiitettävästi. Ongelma on siis enemmänkin rasvaliukoisuudessa. Voisin kuvitella, että he jotka eivät ”läträä” seerumeja ja täyteläisiä silmänympärysvoiteita ripsityveen asti, jotka eivät omaa rasvoittuvia silmäluomia ja jotka eivät välttämättä käytä maskaraa alaripsillä, eivät ehkä saa maskaraa tuhriintumaan.

meikkipohjatutoriaali9

Uskomattoman upeat ja näyttävät ripset Essence kyllä tekee. Melkoiset pörröräpsykät minullakin. Lash Princess False Lash Effect Mascara ei ole täydellinen, mutta sellainen perustoimiva. Yleensä nappaan postauksiini vain sellaisia, joista en paljon heikkouksia löydä toimivuuden kannalta. Nyt tästä minulla esiintyvästä tuhriintumisesta huolimatta halusin nostaa tämän maskaran esiin, koska se tekee hienot ripset ripset minulle, ei valu kosteudesta mustana vanana ja on edullinen. Vaikka maskara aiheuttaa illasta melkoista tuhrua (oltuaan siis aamusta asti ripsilläni), olen käyttänyt tätä paljon.

Olen kuitenkin lukenut, että monilla muilla tämä maskara ei tuhri ja siitä sitä on kehuttukin. Joten en voi sanoa tämä tuhrii kaikilla. Vain kokeilemalla se selviää. Minulla on taipuisat ripset, joten saan hyvät kaaret melkein jokaisella maskaralla ilman taivuttamisia. Siksi en voi omakohtaisesti kommentoida taivuttavaa vaikutusta, enkä taivuttimilla tehtyjen taivutusten kestoa. Olen kuitenkin lukenut, että tämä taivuttaisi joillakin lyhyitä piikkisuoria ripsiä ja toisilla taas saa taivutukset kestämään paremmin, kuin monilla muilla maskaroilla.

essencelashprincess

Essencen tuotteita myydään joissakin Tokmanneissa ja Halpa-halleissa. Hinnaltaan Essencen maskara on vain 4,09 € / 12 ml. Käsittämättömän halpa! Yleensä minun maskarat maksavat 18-40 euroa.

Voit myös tilata Essence Lash Princess False Lash Effect -maskaran tästä linkistä*.

Oletteko käyttäneet Essencen maskaroita? Niitähän on vaikka kuinka monta erilaista. Minulla on kokemusta vain kolmesta. Kaikki hyviä, mutta kaksi kolmesta tekee minulle todella tuuheat räpsyt.

Mukavaa torstaita!

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (30)

Haha! 😀 Nyt on Lash Princessit loppuneet kautta maan. 😀 Joopa, joo. Mutta siis mahtavaa, että sinäkin pidit ja oli vielä se yksi hyllyssä. Toivottavasti sinulla ei esiinnyt tuhrua, jota minulle tulee, vaikka muuten pidän tätä maskaraa yhtenä parhaimpina. 🙂

Minulla onkin tämä maskara juuri käytössä 🙂 Hinta-laatusuhde kohdillaan näissä Essencen ripsareissa. Minullakin kyllä tuota suttaantumista esiintyy…. Rasvoittuvat luomet löytyy..
Jos sen vain saisi pois, niin olisi täydellinen maskara! Kaikissa kolmessa kokeilemassani maskarassa on esiintynyt tämä ongelma. Ja kaikki ovat muuten olleet hyviä. Pitäisikö kokeilla vedenkestävää? En käytä alaripsissä ripsiväriä, ties millaiset sutut sitten olisi 😀 ja minulla suttaantuu usein vähän kalliimmatkin maskarat (10-20 e), sillä silmäni vuotavat helposti ja täällä pauhaa aina merituuli…

Joo, maskaroissa on tuo rasvaliukoisuus liian hyvä. Siksi suttaantuu minulla. Mutta niin nätit ripset kyllä tällä syntyy. Toinen on se LivBoxista saatu Forbidden joku mikälie se nyt olikaan.

Minullakin suttaa jotkut kalliimmatkin, mutta toki vähän vähemmän, kuin nämä. Mutta kun alle käyttää Sensain primeria, niin kestää! 🙂

Minullakin on vetistävät silmät. Tuuli, pakkanen, auringonpaiste – kaikki saa tulvan silmiin. Nyt kuiva huoneilma saa silmät vetistelemään. Pitäisi ostaa lisää silmänkosteuttajia. Ne auttaa siihen. 🙂

Minulla vuotaa silmät heti kuin pääsen ulos ja siksi tarvitsen vedenkestävän maskaran. Viime aikoina olen käyttänyt lisäksi Sensain pohjustusmaskaraa ja tuntuu siltä että tämä yhdistelmä kestää vielä paremmin ja maskara voi olla vesiliukoinen.

Joo, itse vannon Sensain pohjustajan perään. Jos minulla on heikosti kestävä maskara, joka tekee upeat ripset, niin käytän alle pohjustajaa. Se toimii mahtavasti niin vesiliukoisten, kuin vedenkestävienkin alle. Minulla WP-maskarat saattavat tuhriintua, koska eivät nekään ole rasvankestäviä.

Mun luottoripsari! En oo saanu millään muulla niin näyttäviä ripsiä ja taivutuksetkin kestää hyvinä. Oon joskus päiväunetkin nukkunut ilman, että ripsari on tahrinut 😀 Alaripsille tosin en tätä laittaisi.. Ja töissä saan kyllä vähän leviämään, kun kasvoille kohdistuu niin paljon vesihöyryä ja kuumuutta yms., kun kahvilassa ravaa keittiön ja kassan väliä. Mulla olisi jonossa muitakin Essencen ripsareita, joita kyllä innolla testaan!

Onnekas! Tämä maskara olisi täydellinen, jos kestäisi yhtä hyvin kuin sinulla. 🙂

Wau, melkoset räpsyttimet 😀 Marketista en näitä sinetöimättömiä mascaroita uskalla oikein ostaa, mutta tilaamallahan näitä voisi ottaa usemmankin erilaisen kokeiluun 🙂

No eikö olekin? Huikeat!

Totta muuten. Tilaamalla sinetittömiä saa varmasti hygienisiä. Koskahan olisin ostanut sinetittömän maskaran kaupasta? Oli sinetti tai ei, niin minulla on tapana kaivaa se kaikista taaimmaisin. 😀

Hinta on kyllä niin pieni, että tosiaan voi helposti tilata useammankin, jos ei oikein osaa päättää, että minkä haluaa. 😀

Tämä on mun suosikki essencen ripsareista, mutta mulla tämä antaa enemmän pituutta kuin tuuheutta 😀

Kerrostamisella saa sitten tuuheuttakin. Minulla on kolme kerrosta. Sekin tosiaan vaikuttaa asiaan. Yhdellä kerroksella voisi sanoa, että tulee pituutta enemmän.

Tää on kyllä halpiksien suosikkini. 🙂

Tämä on kyllä ihan huippu ripsari <3
Olen jo monta tuubia käyttänyt ja ostan aina uuden kun alkaa näyttää loppumisen merkkejä.
Essencen ripsarit on siitä hyviä myös, että ainakin kaikki mun kokeilemat on sellaisia että ne on heti käyttövalmiita. Ei siis tarvi odotella paria viikkoa avaamisen jälkeen, että tulos on hyvä.

Joo, sen huomasin itsekin. Erityisesti tämä Lash Princess. Se LivBoxista saatu Forbidden jotainjotain parani hieman muutaman käyttökerran jälkeen. Itse tykkään maskaroista, joita ei tarvitse käyttää 2-4 viikkoa, ennen kun alkavat toimimaan optimaalisesti minun makuuni.

Olen kokeillut tosi monia Essencen ripsareita, ja kaikki ovat hyviä. En juuri enää muita ostakaan 🙂

No on kyllä hyviä, vaikka minulla vähän tuota suttaongelmaa esiintyykin. Tai noh, kolmea olen vasta testannut. Täytyy kyllä kokeilla muitakin.

Itse juuri ostin tämän kokeiluun seuraavaksi kun nykyinen (sekin essencen) maskara loppuu. Kovin kehuttu on, olen aijemmin kokeillut samassa hylsyssä olevaa, mutta pinkeillä yksityiskohdilla olevaa maskaraa ja ero kaiketi tällä ja sillä on vain harjaspää. Pinkissä oli mielenkiintoinen harjas, muotoiltu samaan tapaan kun L’Oréal Telescopic Mascarassa. Kaikenkaikkiaan olen ollut hyvin tyytyväinen Essencen ripsareihin, en taida varmaan enään ikinä siirtyä kalliimpiin kun näköjään näinkin edulliset toimivat itselläni oikein hyvin.

Joo, siinä on kiemuraharja. Harja on hyvä, mutta sillä en saa samanlaista tuuheutta ripsiini. Noste jää vähän vaisummaksi. Mutta sekin on silti kauniiksi ripset tekevä. 🙂

Ysätäväni tilasi aina Essencen maskaroita Saksasta, kun niitä ei vielä siihen aikaan saanut Suomesta.

Muuten tykkäsin tästä, mutta kun luomet rasvoittuu ja silmät vuotaa helposti, niin tämä tosiaan suttaantui jonkun verran. Nyt olen ottanut Essencen toisen kehutun ripsarin käyttöön ja tykkään siitä enemmän, koska suttaa vähemmän, vaikka tulos on mukavan näyttävä. 🙂 Vielä kun tosiaan olisi kaikissa Essencen hylsyissä sinetit.

Jep, rasvaluomet vaikuttaa sanovan tätä. Minulla ei enää ole rasvoittuvat luomet näin talviaikaan, mutta hölvään niin paljon seerumeja ja sy-voiteita, että ne sitten saavat maskarat suttaantumaan, jos ne eivät kestä rasvoja ja öljyjä tehokkaasti.

Tuossa yksi kommentoija sanoikin, että tilaamalla verkkokaupasta ei tarvi sinetittömyyttä harmitella. Yhden maskaran tilaus olisi kyllä höhlää postareiden vuoksi, mutta jos tilaa muutakin tai sitten 10 erilaista (tai samaa) Essencen maskaraa.

Aika vaikuttavan näköinen lopputulos – sun ripsissä kyllä näyttää toimivan kaikki 🙂
Olen aina ihmetellyt sun ripsien kaarevuutta.

Ostin juuri Citymarketista (muutamassa sellaisessakin myydään Essence- ja Catrice-merkkejä) testiin Essencen Get Big! Lashes -ripsarin (musta hylsy, kelta-pinkki teksti). On ihan ok, vaikkakin aika isohko harja, kestää ihan hyvin.

Mites tämä Princess-mascara, jättääkö se ripset kuivuttuaan pehmeäksi vai kovaksi?
Itse tykkään sellaisista, jotka kuivuu kovaksi ja näin ollen pitää taivutukset paremmin.
Juuri tästä syystä en tykkää esim. Lumene True Mystic -mascarasta, koska se jättää luonnollisen pehmeät ripset… eli minulla ei ainakaan säily ripsentaivutukset.

Niinkuin taisin mainitakin niin tällä hetkellä suosikki on se IsaDoran Volume Lash Styler ja Maybelline Lash Sensational. Menen kyllä jossain vaiheessa kokeilemaan sitä Yumi ripsien kestotaivutusta, ei tarvis joka aamu taivutella.

Ei minunkaan ripsillä ihan kaikki toimi. En vaan yleensä kirjoita niistä sellaisista, jotka eivät mielestäni ole niin kummosia. Liian märkä massa ei wörki minun ripsillä. Ei tule nostetta, eikä tuuheutta ja ripset liimaantuu yhteen. Niitä en viitsi esitellä, jotka eivät tee yhtään mitään. Ellei siihen liity sitten joku juttu.

Minä luokittelisin puolikovaksi. Muutamat tuossa ylempänä kommenteissa kehuu taivutuksien kestoa tällä Essencellä. IsaDoran Big Bold jättää minusta hieman kosten nahkeaksi ja jäyksiksi. Tää Essencen maskara ei jätä sitä nahkeutta ja siksi minusta tuntuu kovemmalta. Joo, se Lumenen True Mystic tuntuu luonnolliselta.

Essencen ripsiväreistä on kokemusta useiden putkiloiden verran, myös tästä. Se pinkkihylsyinen mustalla tekstillä varustettu (ehkä vähän teinin oloinen pakkaus) on ollut suosikkini tähän mennessä. Itsekin tilasin Essencen mascaroita Saksasta ennen kuin niitä sai Suomesta, nyt olen suosinut kotimaisia myyjiä. Essencen ripsiväreissä saa kyllä rahalle mukavasti vastinetta. Itse en ole huomannut tuhriintumista muita ripsivärejä enempää, vaikka jonkin verran rasvoittuvat luomet omaankin.

Minulla tuota tuhriintumista esiintyy aika herkästikin. Moni maskara tuhriintuu. Jopa Guerlainin vedenkestävä maskara. Se oli jopa ihan ongelmallista. Sinällään ei ihme, että Essence on tuhriintunut minulla, kun niin tekee noin 50% testaamistani maskaroista.

Pitää kokeilla tuo mainitsemasi vähän teinimäinen maskara. 🙂

Täytyy kyllä testata!?

Toivottavasti sinäkin pidät. 🙂

On kyllä hyvä tuote ja edullinenkin. Mulla vetelee juuri viimeisiään ja ehdottomasti hankin uuden. Mulla ei ole kyllä sutannut ja vaikka mulla on ”jäykät ” ripset ja käytän taivuttimia, tällä saa jopa ilman niitä kauniit ripset. Essencen muutkin tuotteet ovat kyllä kokeilemisen arvoisia.

Onpa upeasti toimiva sinulla. Minulla ei muuta harmia ole, kuin se, että maskara tuhrii hieman. Mutta niin tekee moni muukin maskara. Noin 50% testaamistani maskaroista tuhriintuu hieman.

Mä en oo vielä päässyt näitä kokeilemaan, vaikka Essencen meikkejä löytyykin testijonosta! Pakko ottaa ne nyt tässä kevään aikana ihan todelliseen testiin ja kattoa mitkä on hyviä ja mitkä ei niinkään. Tää ripsari lähtee kyllä ehdottomasti testilistalle.

hanna
http://www.hannamariav.com

Kokeile ihmeessä! Toinen suositteluni on se Forbidden Volume. Testaa sekin, jos on testijonossa. 😉

Ilmeisesti Kuusamossakin luetaan ahkerasti blogiasi, koska tuota kyseistä maskaraa oli vain yksi kappale jäljellä jonka itse tietysti ostin, ja wau mitkä räpsyripset sillä sainkaan onnettomista ripsen nysistäni.
Todellakin laatutuote minihintaan!

Haha! 😀 Nyt on Lash Princessit loppuneet kautta maan. 😀 Joopa, joo. Mutta siis mahtavaa, että sinäkin pidit ja oli vielä se yksi hyllyssä. Toivottavasti sinulla ei esiinnyt tuhrua, jota minulle tulee, vaikka muuten pidän tätä maskaraa yhtenä parhaimpina. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *