Glitz & Glam

Paras ripsiväri - räpsyripset edullisesti

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tänään pitkästä aikaan maskarapostaus. Yleensä esittelen arvokkaampia tai keskihintaisia maskaroita, mutta tänään esittelyssä on todella edullinen maskara. Blogeja jo vuosia seuranneille ja ulkomailta paljon tilaaville Essence on tuttu brändi. Hyvin halpa ja hauskannäköinen brändi. Suomeen Essence saapui vuonna 2015.

Kuinka hyvin tunnette Essencen tuotteita? Minä olen löytänyt uskomattoman hyviä tuotteita tältä nuorisolle suunnatulta merkiltä, joka ehkä hieman on kopioinut Benefitiä omiin tuotteisiinsa. Tai noh, sanotaanko näin, että Essence jäljittelee Benefitin brändiä omaansa. Suoranaista kopiointia tekee joka brändi ja valmistaja, joten vedän sanojani kopioinnista takaisin. Aina kilpailijat tulevat perässä, kun joku on tehnyt jotain suosittua, edulliset merkit luovat jotain omaa vastinettaan kalliimmasta merkistä. Hitit yleensä syntyvät kalliimmilta merkeiltä, mutta hiteiksi ne nousevat raa’asti ilmaistuna niiden brändin ympärillä kelluvan hypen voimasta. Pienemmällä brändiarvolla ei luoda hittejä, vaikka tekisi paremman ja hienomman tuotteen ensimmäisenä. Niin se vain menee.

essencelashprincess1

Mutta se siitä kosmetiikkamaailman yleismaailmallisesta pohdinnasta. Palataan takaisin itse päivän postauksen aiheena olevaan Essencen Lash Princess False Lash Effect -maskaraan*. Maskaran hylsy on aika kookas. Hauska pakkaus, joka jäljittelee prinsessan asua.

essencelashprincess3

Pieniä yksityiskohtia hylsyssä riittää. Korkin toisella puolella koristaa korsettimainen nyöritys. Nämä korkin yksityiskohdat ovat kohollaan ja materiaaliltaan hieman nahkeita. Ideana on varmaan parantaa pitävää otetta korkista maskaraa ripsille harjatessa. Jännä, että todella edullisella merkillä on tällaisia yksityiskohtia – pakkaukset ovat yleensä se, jossa alennetaan tai korotetaan tuotteen hintaa. En nyt voi sanoa, että maskarahylsy olisi huipputyylikäs ja arvokkaalta näyttävä, mutta suloinen ja lapsellisen hauskalta se näyttää. Tyylillisesti tässä on sitä sellaista Benefitin, Too Facedin ja the Balmin kosmetiikkahuumoria ja kujeilua.

essencelashprincess2

Harja on kartiomainen. Hyvin perinteinen, ilman sen suurempia innovaatioita. Tiivis ja melko lyhyet harjakset.

Miltä tällainen muutaman euron maskara näyttää ripsillä?

essencemascara

No wow! Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara* tekee näyttävää jälkeä. Ripset ovat siistit, ei paakkuja, ei kimppuja. Ripsistä tulee tuuheat, pidemmät ja näyttävät. Tuuheutta enemmän, kuin pituutta. Kuvassa minulla on kolme kerrosta maskaraa. Lash Princess False Lash Effect -maskara kerrostuu siististi. Ensimmäisellä kerroksella maskara antaa luonnollisemman tuloksen, mutta ei todellakaan olematonta tulosta. Mitä enemmän kerrostaa, sen tuuheammat ja näyttävämmät ripset saa.

Koostumus on vahamainen, joka mahdollistaa huikean nosteen ripsille ja tuuheutta. Vesimäiset ja liian notkeat eivät toimi minulla näin.

essencemascara1

Mitä sitten maskaran muihin ominaisuuksiin tulee, niin mikään huippukestävä Lash Princess False Lash Effect Mascara ei minulla ole. Käytän tätä lähinnä vain lyhyempinä koulupäivinä, sillä minulla maskara alkaa tuhriintumaan hieman. Jos teen vahvemman meikin, eli teen kunnon silmämeikin luomiväreillä, niin tällöin tuhriintumista esiintyy vasta joskus 10 tunnin kuluttua. Puuteriset luomivärit ylä- ja alaluomella estävät rasvoittumisesta aiheutuvaa tuhriintumista. Olen myös huomannut, että Sensain valkoinen maskarapohjustaja tuo kestävyyttä, jolloin alaluomelle tuhriintumista ja yläluomelle merkkaantumista ei tapahdu. Vertaisin tuhriintumista hieman voimakkaammaksi, kuin IsaDoran Big Bold -maskarassa.

Vedestä Lash Princess False Lash Effect Mascara ei lähde valtoimenaan valumaan mustana vanana. Eli kosteutta maskara vielä kestää kiitettävästi. Ongelma on siis enemmänkin rasvaliukoisuudessa. Voisin kuvitella, että he jotka eivät ”läträä” seerumeja ja täyteläisiä silmänympärysvoiteita ripsityveen asti, jotka eivät omaa rasvoittuvia silmäluomia ja jotka eivät välttämättä käytä maskaraa alaripsillä, eivät ehkä saa maskaraa tuhriintumaan.

meikkipohjatutoriaali9

Uskomattoman upeat ja näyttävät ripset Essence kyllä tekee. Melkoiset pörröräpsykät minullakin. Lash Princess False Lash Effect Mascara ei ole täydellinen, mutta sellainen perustoimiva. Yleensä nappaan postauksiini vain sellaisia, joista en paljon heikkouksia löydä toimivuuden kannalta. Nyt tästä minulla esiintyvästä tuhriintumisesta huolimatta halusin nostaa tämän maskaran esiin, koska se tekee hienot ripset ripset minulle, ei valu kosteudesta mustana vanana ja on edullinen. Vaikka maskara aiheuttaa illasta melkoista tuhrua (oltuaan siis aamusta asti ripsilläni), olen käyttänyt tätä paljon.

Olen kuitenkin lukenut, että monilla muilla tämä maskara ei tuhri ja siitä sitä on kehuttukin. Joten en voi sanoa tämä tuhrii kaikilla. Vain kokeilemalla se selviää. Minulla on taipuisat ripset, joten saan hyvät kaaret melkein jokaisella maskaralla ilman taivuttamisia. Siksi en voi omakohtaisesti kommentoida taivuttavaa vaikutusta, enkä taivuttimilla tehtyjen taivutusten kestoa. Olen kuitenkin lukenut, että tämä taivuttaisi joillakin lyhyitä piikkisuoria ripsiä ja toisilla taas saa taivutukset kestämään paremmin, kuin monilla muilla maskaroilla.

essencelashprincess

Essencen tuotteita myydään joissakin Tokmanneissa ja Halpa-halleissa. Hinnaltaan Essencen maskara on vain 4,09 € / 12 ml. Käsittämättömän halpa! Yleensä minun maskarat maksavat 18-40 euroa.

Voit myös tilata Essence Lash Princess False Lash Effect -maskaran tästä linkistä*.

Oletteko käyttäneet Essencen maskaroita? Niitähän on vaikka kuinka monta erilaista. Minulla on kokemusta vain kolmesta. Kaikki hyviä, mutta kaksi kolmesta tekee minulle todella tuuheat räpsyt.

Mukavaa torstaita!

X