Glitz & Glam

Sleek MakeUp Eau La La -kynillä meikkailua

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kerroinkin silloin Sleek MakeUpin BB-voide testailu/esittelypostauksessa, että esittelen myöhemmin samaisen merkin meikkikyniä, jotka sain samalla testailtavakseni.

Eau La La -kyniä löytyy silmien ja huulten rajaukseen. Kynät ovat ihan perinteisiä teroitettavia meikkikyniä.

Sävyjä löytyy värikkäämmistä neutraaleihin. Minulla testissä hieman värikkäämmät kynät, joilla tein rajauksia silmämeikkeihin.

Eau La La -kynät ovat vedenkestäviä ja tuhriintumattomia.

Vasemmalla: Tässä aivan väärän väriseltä näyttävä Venom. Silmämeikkikuvissa sävy näkyy oikeanlaisena. Jostakin syystä en saanut Venomin violettisuutta esiin ollenkaan swatch-kuvissa. 🙁
Keskellä: Vihreä Tonic, joka on näistä kolmesta kynästä ainut hieman metallinen sävyltään.
Oikealla: Sähäkän sininen Blue Moon, jonka jo näittekin BB-voidepostauksessa.

Sitten ehkäpä olennaisimpaan, eli miltä kynät näyttävät silmämeikeissä ja mitä sanottavaa minulla kynistä on. Kuvissa on eri sävyisyyttä, koska meikit on kuvattu eri päivinä erilaisissa valaistuksissa ja minulla on joka kuvassa eri meikkipohja jne. Silmämeikit näyttävät kuitenkin samalta, kuin luonnossakin.

Blue Moon on kivan sähäkkä ja sopii hyvin sinisilmäisille. Minun kameleonttisilmissä tuo sinisyyttä esiin.

Venom on hyvin lämmin violetti/viininpunainen. Sävynä korostaa vihertävän ruskeita silmiä, kuten hasselin sävyisiä.

Tonic sopii vihreäsilmäisille ja tukee silmien vihreää sävyä, eli luo harmoniaa.

Tein kaikkiin silmämeikkeihin saman tyyppisen silmämeikin, mutta pitäen meikin kuitenkin ns. ”käyttökelpoisena” arkielämään. Tietysti toisten makuun on liian värikäs ja toisten makuun liian tylsä ja arkinen.

Blue Moon
Venom
Tonic

Minun nykyiseen makuun nämä ovat jo riittävän värikkäitä ja jouduin odottelemaan niitä päiviä, että olen leikkisällä ja värejä kaipaavalla tuulella. Nykyää tulee käytettyä niitä mukavuusalueen värejä, mutta rajauksilla ja liikkuvanluomen värikkääksi meikkaamisella revittelen värinnälkäisinä päivinä.Liikkuvalla luomella Sleekin Snapshots -paletin sävy Summer Breeze, joka on ihana mattamainen pastelliturkoosi. Tykkään kovasti sävystä. Luomivaossa ja varjostuksessa vaalea beigemäinen ja mattainen Sand Walker. Kulmaluulla ja sisänurkassa Martini.


Liikkuvalla luomella vaaleanlila ja helmiäismäinen Lotus Flower. Luomivaossa ja varjostuksessa Kikon Colour Sphere Duo Mat & Pearly -luomiväriduon mattainen Rosy Beige. Ostoksiani Pariisista. 😉 Kulmaluulla ja sisänurkassa Martini.

Liikkuvalla luomella Kiwi Flower, joka on vaalea, mutta kirkas vihreä helmiäiskoostumuksella. Luomivaossa ja varjostuksessa MACin Satin Taupe. Kulmaluulla ja sisänurkassa Martini.

Välihuomiona, että vihreä sävy sai Satin Taupen näyttämään minulla lämpöisemmältä tai sitten syy oli aurinkoisessa päivässä, joka luo lämmintä valaistusta kaikkialle.

Ystävältäni saadun Snapshots -paletin (ja Pretty.filtä saadun Original -paletin) esittelin tässä postauksessa. Nyt kun kevät saapui ja kesäkin tulee, niin Snpashots on kiva paletti värikkäisiin päiviini.

Tämän kesän hitti on värikkäät maskarat, mutta koen ne liian hurjiksi jutuiksi itselleni. Minulle riittää kiva värikäs rajaus leikittelevällä tuulella ollessani. Kesä muutenkin on minulla meikkikynien aikaa. Suosin värikkäitä rajauksia kesäisin, kun talvella ne yleensä työnnän nurkkaan odottamaan kesää. ;D

Minun suosikkini näistä silmämeikeistä tällä hetkellä on vihreä. Viihdyin siinä kaikista eniten. Olisi voinut kuvitella lilaa suosikikseni, kun violetista ja lilasta pidän, mutta vihreä oli minun mieleeni. Mikä väri miellytti sinua eniten?

Tykkäsin Eau La La -kynien kestosta. Ne eivät sotkeentuneet. Puhdistukseen tarvitsin avuksi silmämeikinpoistolappuja tai silmämeikinpuhdistajaa. Kokeilin kotona ollessani alarajaukseen kyniä. En itse oikein käytä sisärajauksessa värikkäitä rajauksia, mutta pitihän tämäkin asia testata postausta varten. Kynät tarttuvat ihan ok ja pysyvät paremmin, kuin perinteiset kajal-kynät. Toki hyvään kajal-kynään verrattuna Eau La La -kyniä sai hieman enemmän työstää alaluomen sisärajaukseen, jotta väristä saisi intensiivisemmän. Sisärajauksiin Venom oli muita heikompi tarttumaan.
Yläluomia rajatessa kynä tarttuu hyvin puolikovaksi kynäksi. Koska kyseessä on vedenkestävä ja tuhriintumaton rajauskynä, niin kynän koostumus ei ole täysin pehmeä ja kostea, vaan enemmän vahamainen ja kuivahko. Kokeilin työstää rajausta synteettisistä karvoista tehdyllä viistopäisellä siveltimellä. Työstäminen ei onnistu kauan. Kun kynä kuivahtaa iholle, niin se pysyy ja ei liiku kovin helposti. Tämä on siis hyvä asia kestävyyden kannalta.

Kannattaa ensin teroittaa ja pyyhkäistä paperilla kynänkärjessä oleva suojakerros pois, kuten aina kaikista rajauskynistä.

Kurkkasin Pretty.fin sivuilta hintaa ja huomasin, että kynät maksavat nyt 5,00 euroa, kun normaalisti maksavat 6,95 euroa. Kynät löytyvät täältä, kun selailee. Välihuomautuksena, jos joku ei tiennyt, niin linkin klikkaaminen ei hyödytä minua. Linkit ja bannerit Glitz & Glamissa eivät ole mainoslinkkejä, jotka toisivat rahaa minulle. Tosin mainoslinkkienkään klikkailut eivät kylläkään maksa mitään klikkaajilleen. Joten huoletta jokainen voi klikkailla toisissa blogeissa mainoslinkkejä, sillä eihän se klikkaajan pussista ole pois.Vai mitä? 😉

Voisin verrata hieman näitä Sleekin kyniä MACin Technakohl Liner -kyniin, joita niitäkin minulla on kolme. MACin ko. kynät ovat kierrettäviä, eli ”auto-pen” -kyniä, mutta muuten koostumus ja muut ominaisuudet ovat melko samanlaiset. Ehkä MACin kynät ovat aavistuksen vahamaisempia ja pehmeämpiä. Tietty hinta on melko erilainen näiden kynien välillä. MACin kynät maksavat 17,50 euroa ja Sleekin normaalihintaisena 6,95 euroa. Eli jos kosmetiikkabudjettisi ei salli MACin Technakohl Liner -kyniä, niin lähes vastaavia löytyy edullisemmalla.

Kesäistä viikonloppua ihanaiset! Joko on värit meikkailussa muuttuneet kesäisemmiksi ja värikkäämmiksi? Minulla on tänä keväänä ollut intohimo hyvin nudemaiseen vaaleanpunaiseen luomiväriin ja fuksiaan huulipunaan. Ne on ollut tämän kevään hittisävyt minulla.

X