Glitz & Glam

Teemana Coastal Scents Metal Mania paletin meikkejä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Toivottavasti ette järkyttyneet, kun Glitz & Glam on vaihtanut ”vähän” ulkonäköä. 😉 Vanha banneri on nyt poissa ja blogi on muutenkin selkeämpi. Toivottavasti pidätte. 🙂 Eilen täällä vilahteli kaiken näköisiä kokeiluja, mutta tähän ulkonäköön minä itse ihastuin ja se näyttää ”minulta”. Vaikka teitä varten minä blogiani pidän (ja tietty myös itseänikin!), niin tahdon säilyttää ulkonäössä ja teksteissä sellaisen oman kädenjäljen ja sen, että kaikki näyttää ns. minulta. 🙂 Mielipiteitä saa kertoa, oli ne risuja tai ruusuja, kunhan kerrotte, jotta itsekin tietää missä mennään. ;D

Mutta sitten taas seuraavaan aiheeseen…

Olen tässä odotellut, että saisin itselleni ja teille esiteltäväksi kouluni näyttötyöt, mutta vielä niistä ei ole kuulunut mitään. 🙁 En tiedä miten kauan tässä vielä menee? Voi olla, että saan ne tänään tai sitten vasta ensi viikolla. Ajattelin nyt kuitenkin aloittaa teille teeman Coastal Scentsin Metal Mania paletin esittelystä, jonka sain testattavaksi www.pretty.filtä. Pretty.fille on tullut ihan hetki sitten melkein kaikki CS:n paletit myyntiin ja sain valita niistä mieleiseni esiteltäväksi. Selväähän monille on, että Glitz & Glamin Minna rakastaa metallisia ja hohtavia sävyjä. ;D Teen taas niin, että esittelen joka päivä yhden meikin ja kerron viimeisessä postauksessa tarkimmat analyysini paletista. Voin kyllä jo sanoa, että olisin ihan varmana ostanut tämän itselleni, ellen olisi saanut testailtavaksi. 😉 Eikä paletin hinta-laatusuhde olisi pettänyt minua.

Paletti sisältää 88 metallista luomiväriä, joten valinnan vaikeus iskee, kun paletin kannen avaa. Hintaa CS:n Metal Manialla on 27,90 euroa.

Nooh, mitä väriä minä sitten tällä kertaa teille esittelen? Metallista persikkaa!!! Joskus tuossa keväämmällä pähkäilimme kosmetiikkabloggari Pumpulipupun kanssa, että miltähän kosmetiikkamerkiltä löytyisi minulle metallinen ja persikkainen luomiväri, sillä olenhan hieman draamaattisemman lookin ystävä itseäni meikatessa. Emme silloin keksineet, eikä kukaan muukaan jolta asiaa kysäisin. Olen tosi iloinen, kun nyt minulla on monta eri sävyistä metalli-persikkaa. 🙂
Lookista tuli sitten tälläinen….

Poskilla NYXin Peachy ja huulilla Maybellinen Color Sensational 445 Mango Diamonds.

Kulmaluulla ja sisänurkassa paletin vaniljainen sävy. Liikkuvalla luomella persikkainen sävy ja ulkonurkassa ja luomivaossa ja alaluomella tummempi, pronssinen sävy.

Rajaus ruskealla geelilinerilla ja ripsillä Maybellinen ruskea Unstoppable maskara.

Olen ympyröinyt paletin luomivärit joita olen käyttänyt tässä meikissä.

 Laitoin uudestaan kuvan tästä ihanan värisestä Mango Diamondsista.

Tälläinen tänään ja huomenna taas erilainen meikki paletilla. 😉

X