Glitz & Glam

Tilasin jotain ihan kreisiä

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Hahahaa! Nyt on aivan pakko kertoa etukäteen tilaamistani tuotteista. Nämä vaikuttavat niin hassuilta.

s-l500

Kasa pesusieniltä näyttäviä mansikoita. Mitäs ihmeitä nämä ovat?

Olen jatkuvasti kiinnostunut erilaisista tavoista tehdä kiharoita hiuksiin. Erityisesti helppous kiinnostaa minua.

s-l1600

Olen aika ajoin törmännyt vaahtomuovisiin rulliin, joilla saadaan kiharat hiuksiin. Kiinnostukseni heräsi, koska näissä on ideana sekin, että rullat päässä olisi miellyttävämpi nukkua, kuin papiliottien kanssa. Patukoilla tulee todella tiukkaa kiharaa, mutta näillä olisi mahdollista saada loivat kiharat. Tiukka spiraali ei ole tämän hetken trendin mukaista, vaan halutaan pehmeitä ja loivia kiharoita.

Olisiko näissä vastaus maailman helpoimpiin ja lähes itsestään syntyviin kiharoihin? Sen kun vaan illalla rullaisi mansikat kutreille ja nukkuisi hiukset kiharoiksi?

s-l1600 (2)

Ebay on täynnä näiden jälleenmyyjiä ja näitä sponge curlereita löytyy monen värisiä ja muotoisia. Minä laitoin tilaukseen mansikat, koska näyttävät niin söpöiltä. Oikeastaan heitin myyjän linkin miehelleni, joka sai laittaa ne tilaukseen. Hänellä on tili Ebayssa. Mies kysyi, että montas settiä laitetaan tulemaan? Tuumasin, että laita neljä. Yhdessä setissä on 12 kappaletta mansikan muotoisia vaahtomuovirullia. Joten minulle tulee yhteensä 48 kappaletta näitä. Kyseessähän on aasian kauneustuotevillitys ja tuotteet tulevat Hong Kongista. Laatu on aina mitä sattuu, kun sieltä tilaa. Siksipä otin huomioon, että osa saattaa olla rikkinäisiä ja osa rikkoutua muutaman käytön jälkeen. Lisäksi en ole ihan varma, että riittääkö 12 rullaa, niin onpahan sitten riittävästi.

s-l1600 (1)

Hihittelen jo nyt ajatuksesta, kun virittelen mansikoita päähäni. Mitähän muu perhe ajattelee? Pikkumies varmaan katsoo monttu auki äitiään. Neiti varmaan haluaa näitä myös itselleen ja mies… luulee, että oli jo nähnyt kaiken, mutta toteaa minun aina vaan ylittävän itseni oudoissa kauneudenhoitokokeiluissani. Hänhän on tosiaan elänyt kanssani jo sieltä ajoilta, kun läträsin kylppärissä munamaitojen kanssa, koska sen piti hoitaa hiuksia ja levitellyt milloin mitäkin kaurapuuroa kasvoilleni. Mansikat päässä nukkuva vaimo… noh, yksi varmimpia erotiikan tappajia varmaankin nämä ovat. 😀

Jos kiinnostus näiden toimivuuteen heräsi, niin laitan sitten raporttia. Jos et millään malta odottaa, että raportoin näistä, vaan haluat tilata jo omat testattavaksi, niin tässä nyt yksi Ebayn myyjistä. Mitään aikaisempaa kokemusta tästä myyjästä ei minulla ole. Sieltähän löytyy sitten lisää myyjiä ja vähän erilaisia näitä vaahtomuovisia rullia. Hinnat vähän vaihtelevat myyjittäin. Tuolta mistä omani tilasin, niin 12 kpl:n paketti postikuluineen on 1,39 €. Eli mikään riskisijoitus tai -ostos tämä ei ollut.

Nyt vielä pitäisi malttaa odottaa näiden saapuvan. Odottavan aika on pitkä…

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X