Glitz & Glam

Uudenvuoden bilemeikki

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Moni teistä onkin saattanut bongata tämän meikin LivBoxin blogista. Ajattelin kuitenkin postata tästä myös omaan blogiini.

Tein LivBoxin blogiin uudenvuoden meikkitutoriaalin, johon sain Rimmelin tuotteita käyttööni. Lähdin miettimään uudenvuoden elementtejä ja sävymaailmaa. Kylmiä, hohtavia sävyjä, kimallusta ja bilemeininkiä on minun käsitykseni uudenvuoden meikistä. Mietin myös mitä Rimmel edustaa? Rimmel London on nuorekas ja rohkea, jopa hieman kapinallinen. Näin minä ainakin brändin miellän. Rimmelissä on paljon rock-henkisyyttä, joten hain meikkiinkin sitä samaa rohkeaa rock-asennetta.

Tällainen tuotearsenaali on tämän lookin takana.

Oikeastaan yhdistin meikkiin monia juttuja. Vahva, utuinen silmämeikki ja kirkkaanväriset huulet. On kimallusta ja hohdetta, on kolmiulotteisuutta ja läpikuultavuutta. Luonnollista yhdistettynä vahvaan ja tummaan.

Silmämeikin värimaailma on viileä, hohteinen ja utuinen. Meikki ei kuitenkaan ole suoranaisesti smoky, mutta hieman sen suuntainen.

Liikkuvan luomen keskiosan korostaminen vaalealla ja kimalteisen hohteisella sävyllä luo silmiin toisenlaista muotoa ja korostaa liikkuvaa luomea.

Tämän meikin tutoriaali löytyy LivBoxin blogista.

Mitä suunnitelmia teillä on huomiselle? Hurjaa juhlintaa vai rauhallinen koti-ilta? Minun iltani kuluu työn merkeissä, sillä juhlakansa tulee alkuillasta katsomaan teatteria. Kun yöllä saavun kotiin, niin ehdin ehkä perheeni kanssa paukauttaa parit raketit ja sitten lapset ja mies menee nukkumaan, sillä miehelläni on aamuvuorot edessä. Jään varmaankin yksin nakuttelemaan tietokoneelle, sillä meidän kissakin menee usein ajoissa untenmaille.

Huomenna onkin vuoden viimeinen päivä ja postaan Vuoden 2014 parhaimmat -postauksen. Viime vuoden parhaimpia voi käydä muistelemassa täältä löytyvästä postauksesta.

Mukavia vuoden viimeisiä päiviä kaikille!

Meikkilookissa käytetyt Rimmelin tuotteet saatu maahantuojalta.

Lue myös

X