Glitz & Glam

Uusi arvonta heti voimaan!!!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Vakio lukijani tietävätkin, että valmistun tämän kuun viimeinen päivä meikkaaja-maskeeraajaksi. Ajattelin, että se on sen verran suuri asia ja juuri opiskeluni vuoksi olen perustanut tämän blogini, joten tälläistä täytyy juhlistaa arvonnalla täällä Glitz & Glamissa. 😉 Glitz & Glam sisältää eniten meikkauksia ja kynsiä lakkailtuna & koristeltuna, joten siksi minusta palkintojekin tulisi sisältää ko. tarkoitukseen käytetettäviä tuotteita. Luomivärejä, poskipunaa, huulikiiltoja, kynsilakkoja ja koristeita.

Arvonnalla ja palkinnoilla on omat teemansa ja kaikkiin kolmeen voi osallistua. 

Palkintoja on 3 ja arvonnan säännöt ovat hieman monimuotoiset, joten lukekaa säännöt ensin ennen kun teette mitään!!!!

Palkinnoissa on siis eri teemat ja tyylit. Dramaattinen & Näyttävä, Tyttömäinen & Kepeä ja Värikäs & Huomiota herättävä. Oletko sinä joku niistä vai oletko kaikkia?

1. Palkinto = Dramaattista & Näyttävää

Palkintosetti sisältää:

– Urban Decay Smokey Out Kit – Sweet Lucy (4 luomiväriä, mini maskara, mini kajal ja sivellin + peili & meikkausohjeet) Aivan mielettömän upea ja söpö Urban Decayn tyylillä tehty matkasetti!
– Urban Decay Primer Potion mini (matkakokoa)
– NYX Round Lip Gloss – Vamp Red
– NYX Mosaic Powder Paradise
– Color Club Eco Chic One & Done minilakkapakkaus (1 aluslakka, 1 päällyslakka ja 5 dramaattista ja näyttävää kynsilakkaa, 7 ml/plo)
– Kynsien koristeluun timanttikiekko
– Water decal tarra-arkki täpläkuviolla

Tämän arvonnan säännöt:

1. Jos tahdot osallistua tämän palkinnon arvontaan, niin sinun tulee olla Glitz & Glamin lukija Google-käyttäjäraadin kautta.

2. Kommentoi Googleen sisään kirjautuneena tähän postaukseen ja mainitse 1. palkinto ja oma sähköpostiosoitteesi. Jos on niin, että et halua laittaa sähköpostiosoitettasi näkyviin, niin jätä vain viesti. Huhuilen viikon verran arvonnan jälkeen, joten sinun tulee käydä tarkistamassa, että oletko voittanut. Jos viikossa minuun ei oteta yhteyttä, niin minä suoritan arvonnan uudestaan. 

2. Palkinto = Tyttömäistä & kepeää

 Palkintosetti sisältää:

– Victoria’s Secret Fall Face Kit – Light Skin Tones ( 3 luomiväriä, 1 poskipuna, huulikiilto, maskara ja kajal-kynä)
– NYX Mosaic Powder Rosey
– Color Club Eco Chic One & Done minilakkapakkaus ( 1 aluslakka, 1 päällyslakka, 5 tyttömäistä ja kepeää kynsilakkaa, 7 ml/plo)
– 2 arkkia water decal tarroja

Tämän arvonnan säännöt:

Jos haluat osallistua myös tai vain tämän setin arvontaan, niin sinun tulee tykätä Glitz & Glamista Facebookissa. Kukaan ulkopuolinen ei näe ketkä kaikki tykkäävät Glitz & Glamista, joten pysyt anonyyminä, vaikka tykkäisitkin. Vain minä näen tykkääjät, mutta jos voitto osuisi kohdalle, niin tarvitsenhan minä kuitenkin voittajan nimen ja osoitteenkin. 😉

Linkki Glitz & Glamin Facebook sivulle

Jos olet tykännyt jo aiemmin, niin olet automaattisesti mukana arvonnassa. 😉

3. Palkinto = Värikästä & Huomiota herättävää

Beauty UK Bright Lights Collection pakkaus sisältää:

– 6 luomiväriä
– huulikiilto
– ripsiväri
– nestemäinen rajauskynä
– 3 kynsilakkaa

Tämän arvonnan säännöt:

1. Voittaaksesi vain/myös tämän setin, niin sinun ei tarvitse olla lukijani minkään palvelun kautta.

2. Kommentoi tähän postaukseen.

3. Mainitse 3. palkinto ja anna minulle kehitys ehdotus Glitz & Glamiin. Voit kertoa risuja tai ruusuja. Minä valitsen tässä voittajan parhaimman tekstin mukaan. Kommentin ei tarvitse olla kehuva ja mairitteleva, se voi olla myös risuja ja sekin voi viedä voittoon, jos se on Glitz & Glamia kehittävä kommentti/palaute. 😉

4. Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi. Jos et halua laittaa osoitettasi näkyviin, niin muista käydä viikon aikana arvonnan päätyttyä tarkistamassa, että voititko. Jos s-postiosoitteeton ei ilmottaudu viikossa, niin valitsen toiseksi parhaimman kommentin.

5. Jos olet tai kirjoitat anonyyminä, niin muista kirjoittaa jokin nimimerkki! 😉

Kaikki arvonnat päättyy minun virallisena valmistumispäivänä, eli 30.6. kello 18.00 ja ilmoitan voittajat saman illan aikana täällä blogissa ja otan yhteyttä voittajiin.

Onko säännöt ihan selvää vai menikö kaikki jo ihan sekaisin sääntöjen sekavuudesta? 😀 Toivon paljon, paljon osallistujia ja toivon paljon, paljon onnea arvontaan. 🙂

Toin vielä tänne loppuun linkin missä Glitz & Glam alkaa. ;D

X