Havaintoja parisuhteesta

”Alastomuutta on niin paljon, että se tuntuu normaalilta eikä saunassa tule yhtään seksuaalinen olo”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Sekasauna ja alastomuus mainittu. Tähän vois mainostaa, että Tampereella on joka kuun viimeinen torstai nakusekasauna yleisessä saunassa. Siellä on lauteilla hyvässä sovussa naiset ja miehet ihan alasti. On pitkissä parisuhteessa olevia, vasta tavanneita, sinkkuja ja miten kukin haluaa oman suhdestatuksensa määritellä tai olla määrittelemättä. Meitä on moneksi.

Minulla on määräämisoikeus omaan vartalooni enkä ole kokenut vapaamielisten keskuudessa häirintää millään vaatetuksella tai alasti. Alastomuutta on niin paljon, että se tuntuu normaalilta eikä saunassa tule yhtään seksuaalinen olo. Hauskaa pidetään ilman alkoholiakin eikä omaa juomattomuutta joudu selittelemään. Selväpäisyyttä suorastaan suositaan. Toista se on ”perus monogamisten heteroiden” joukossa. On tuijottelua ja puristelua ilman lupaa eikä välttämättä edes tajuta omaa huonoa käytöstä, kun on otettu ehkä pari liikaa. Entiseen ei ole paluuta. Vapaamielisten pippalot ovat paljon parempia.

Se on kyllä totta, kuten joku kommentoi julkaisuun avoimesta suhteesta, että itsetunnon pitää olla kunnossa. Ehkä siksi vapaamieliset ovat hyvää porukkaa, kun ei ole mustasukkaisuutta, kateellisuutta eikä kyräilyä. Vapaamieliset ovat itsevarmaa ja avointa porukkaa, jotka ovat aidosti kiinnostuneita tutustumaan uusiin ihmisiin.

X