Havaintoja parisuhteesta

”Edelleen kolmen vuoden jälkeen entinen mieheni kieltäytyy näkemästä itsessään mitään syytä eroon”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Itse elin 19 vuotta narsistin kanssa. Kaikki hänen rahat oli hänen, minun rahat meidän, minä maksoin äitiyspäivärahastanikin kaiken puoliksi hänen kanssaan, sentilleen. Samalla kun minä mietin miten saan ruokaa lapsille, hän saattoi ostaa monen tuhannen euron sukellustarvikkeet tai rummut, koska teki mieli alkaa soittelemaan.

Koskaan ei mielellään jäänyt lasten kanssa yksin, että minä pääsisin jonnekin yksin. Sitten kun jäi niin lähetteli viestejä miten kamalia lapset olivat ja, että heivaa ne kohta ulos pakkaseen seisomaan elleivät ala tottelemaan. Tällä hän sai minut huolestumaan ja pilasi iltani milloin missäkin. Juoksemaankaan en olisi saanut lähteä, koska hän joutui vahtimaan lapsia..omia lapsiaan.

Myöskään mitään muuta läheisyyttä ei ollut kuin seksiä. Ei kosketuksia, kauniita sanoja, ei mitään. Itseä ei sattuneesta syystä huvittanut paljoa harrastella ja siitä sitten syyllistettiin ja haukuttiin pihtariksi. Kuitenkaan esim kotitöihin ei osallistunut millään tavalla. Imuroi 15 vuoden yhdessä asumisen aikana 5 kertaa. Eipä siinä paljon huvita seksiä harrastaa kun aamusta iltaan on hoitanut lapset, kodin, työt ja kotityöt, laittanut ruokaa, siivonnut ja pyykännyt.

Kun sitten eron tullessa jäin kiinni sivusuhteesta niin minähän siinä paska ja pettäjä olin, koska olin kehdannut olla toisen kanssa. Tämä toinen oli turvallinen ihminen, joka huomioi ja arvosti, toisin kuin silloinen mieheni.

Edelleen kolmen vuoden jälkeen entinen mieheni kieltäytyy näkemästä itsessään mitään syytä eroon ja haukkuu uuden mieheni lapsille mennen tullen ja palatessa ja väittää uuden mieheni pilanneen HÄNEN perheensä.. välillä en tiedä pitäisikö nauraa vai itkeä.

Nyttemmin olen onnellisesti naimisissa tuon sivusuhteeni kanssa ja olen onnellisempi ja tasapainoisempi kuin koskaan aiemmin. Jos olisin tiennyt niin todellakin olisin valinnut lasteni isän paremmin.”

X