Havaintoja parisuhteesta

”Jopa siskoni sanoi minulle, että häntä hävettää kun olen hänen siskonsa”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”En tiedä miksi kirjoitan tämän. Pieni haave olisi että se oksettava mu**ku jonkin sattuman kautta törmäisi tähän tekstiin, mikäli on vielä elossa.

Olin 14v. Alkkisperheen lapsi, hain poikien huomiota ja hyväksyntää. Sänkyyn päädyin ekan kerran jo 13v, koska niin ”kuului tehdä”.

Osasin kyllä myös kieltäytyäkin poikien/miesten huomiosta/kosketuksesta.

Lähdin kavereiden kanssa taas juhlimaan, pieni paikkakunta, pienet piirit. Join taas ihan liikaa. Mentiin joidenkin kimppakämppään jatkoille. Turvallinen ja tuttu kaveriporukka, muutama tuntemattomampi kaveri, mutta hauskaa oli. Aina oli ollut turva ympärillä.

Sitten yksi 21 vuotias järkyttävän iso mies iski silmänsä minuun. Joo olihan hän komea ja pussasin, mutta en halunnut muuta. Hän suostutteli minut makuuhuoneeseen, jossa hän hauskasti kiusoitteli, minua nauratti. Olin niin humalassa että sammun useaan kertaan. Heräilen välillä, koska tämä aikuinen mies on edelleen kimpussani. Mulla ei ole enää vaatteita. 

Mies on kovakourainen ja pyydän lopettamaan koska minuun sattui. Sammun uudelleen ja taas herään ja käy entistä kipeämmin. Pyydän lopettamaan, mutta minulla ei ole mitään mahdollisuuksia sen kokoista ihmistä vastaan. 

Pelkään, yritän huutaa apua, mutta en tiedä miten, että mies ei hermostuisi ja sulkisi suutani ja olisi vielä kovakouraisempi. Hän oli yli 2 metrinen ja voimakas.

Kaverini on jälkeenpäin sanonut että kuuli avunhuudon, mutta ei osannut yhdistää sitä hätään vaan oli ajatellut minun vitsailevan, koska luuli meillä olevan niin hauskaa.

Vuosin verta pari päivää. Hän oli kerskunut kaikille tämän tapahtuman jälkeen ja minulle irvailtiin koulussa isoon ääneen kaikkien kuullen että teinihuo*a. Mies kuulema seurusteli (oman ikäisensä naisen kanssa) ja olin nyt se pikkuhuo*a joka oli tuhonnut heidän suhteen. En tiedä mitä kaikkea minusta puhuttiin, koska menetin tämän illan jälkeen myös ystäväni. En ollut edes vielä ehtinyt ymmärtää mitä minulle oli tehty ja jäin täysin yksin.

Jopa minua paljon vanhempi sisareni tokaisi minulle parin viikon päästä tapahtuneesta saunassa ihan yhtä äkkiä. ”Olen kuullut sinusta juttuja kaupungilla, hävettää että olet minun sisko”.

En vastannut hänelle mitään ja nielin itkuani.

Tämä 21 vuotias mies kehtasi lähestyä minua viestillä vielä muutamien viikkojen jälkeen, en tiedä kuka numeroni oli antanut.

”Oli kyllä kiva ilta sinun kanssa silloin. Olen ihastunut. Milloin nähdään uudelleen?”

Vastasin ”Olet pilannut minun elämän, kun olet kertonut kaikille oman versiosi illasta. En halua enää ikinä nähdä sinua tai kuulla sinusta, voit poistaa minun numeron”.

Meni todella monta vuotta että pystyin sanomaan että se oli raiskaus. Ja että pystyin sen illan tapahtumat kertomaan kenellekään rehellisesti. Vasta ihan viime vuosina käsittelin asian loppuun. Olisin halunnut hänet syytteeseen, mutta tapaus on jo vanhentunut. Toivon vain että kukaan muu ei ole kokenut hänen käsien kautta samaa.”

X