Havaintoja parisuhteesta

Kuinka tyhminä he meitä pitävät?

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Muutama viikko taaksepäin. Kameran edessä seisoo hymyilevä puoluejohtaja. Hän kertoo Suomessa tehdyn historiallisia asioita. Hallitus on saanut aikaan tiedonannon, jossa tuomitaan kaikenlainen rasismi. Kukaan muu kuin kameran edessä hymyilevä puoluejohtaja ei usko tiedonantoon. Eikä hänkään ole niin tyhmä, että yhdellä tiedonannolla saataisiin kuriin puolue, joka on noussut valtaan rasisminsa avulla. Hän ostaa sillä aikaa itselleen ja puolueelleen.

Päivä tuosta tiedonannosta eduskunnan puhujakorokkeella sinkoilee ilmoille n -sana.

Viikko taaksepäin. Ylen ajankohtaisohjelmassa on vieraana perussuomalaisten kansanedustaja. Hän etsii katseellaan oikean kameran ja puhuttelee maahanmuuttajia suoraan kameralle puhuen. Te olette kaikki arvokkaita ja tervetulleita. Sama edustaja, jolla on kolme tuomiota rasistisista kirjoituksistaan ja joka kesän aikana usutti kirjoituksellaan kannattajiaan toimittajan kimppuun, joka kirjoitti kriittiseen sävyyn edustajan puolueesta.

Kun rahaa ei ole. Samaa fraasia on hallituksemme pääministeri hokenut kuukausien ajan. Siksi taloudelliseen ahdinkoon on pistettävä he, jotka ovat jo valmiina taloudellisessa ahdingossa. Kun rahaa ei ole.

Paitsi hyvätuloisten verohelpotuksiin. Yhtäkkiä rahaa onkin. Puhumattakaan erään hallituspuolueen edustajan ehdotuksesta, jossa hän kaavaili 900 miljoonan avustuksia turkistarhaajille alan hallitun alasajon helpottamiseksi. Joku laski, että se tekisi kolme miljoonaa per tarha. Elinkeinolle jonka olisi pitänyt olla kuopattu jo vuosikymmeniä sitten. Miten tähän sopii tämä rahaa ei ole fraasi.

Ai niin, mutta hyvä hallitusohjelma. Hoetaanko sitä siksi, että he itse alkaisivat uskoa hokemaansa. Ennen vaaleja RKP vannoi, että ei lähde hallitukseen, jossa tehdään perussuomalaista politiikkaa. He ovat hallituksessa, joka tekee perussuomalaista politiikkaa.

Perussuomalaiset vannoivat, että eivät lähde hallitukseen, jossa leikataan huono-osaisilta ja sosiaaliturvasta. He ovat hallituksessa, joka leikkaa huono-osaisilta ja sosiaaliturvasta.

KD, no heidän lähimmäisenrakkaus kai riittää jos on kristitty hyvätuloinen hetero.

Kun taas Kokoomus. Heiltä tämä hallitus näyttää. Raha liikutetaan sinne, jossa sitä on jo entuudestaan, pienellä perussuomalaisella muukalaisvihamielisellä tvistillä ja samma på svenska.

Tätä kokonaisuutta myydään sitten viikottain huonosti näytellyllä kesäteatteriesityksellä.

Kuinka tyhminä he meitä oikein pitävät?

X