Havaintoja parisuhteesta

”Mietin että mikä minussa on vikana kun hän ei minua kosketa”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Tällä hetkellä mietin eroa kumppanista, jolle en tunnu merkitsevän mitään. Alussa tuli paljon viestejä ja vietimme yhdessä paljon aikaa. Nykyään ei mitään. Jos minä laitan viestiä, niihin vastataan ylimalkaisesti tai ne otetaan vittuilua.

Hän viettää paljon aikaa pelien parissa, aikuinen ihminen. Menen yksin nukkumaan ja jos on seksiä, se on suoritus ja jään itse kylmäksi. Odotan kosketusta, mietin mikä minussa on vialla.

Saan snäpin kautta hyvät huomenet ja hyvän yön toivotukset – jotka lähtevät kaikille. Ei mitään henkilökohtaista. Tämä tuntuu niin kylmältä.

Joskus tekisi mieli tuhota sosiaalinen media, tuntuu että se kännykkä on kaikista tärkein. Suututaan jos vietän aikaa hänen äitinsä kanssa. Hän on ainoa, joka on oikeasti kiinnostunut minusta.

Haluaisin luoda kunnon muistoja hänen kanssaan, haluaisin matkustella tai käydä katsomassa matseja. Mutta ei, kaikki maksaa. On niitä sellaisiakin jotka eivät maksa, mutta hän ei halua tehdä mitään sellaista koska häntä ei kiinnosta.

Jos itken, saan hyvin kylmää kyytiä. Tuntuu ettei tunteita saa olla, ne pitää haudata sisälle. Haluan olla yksin, mutta samaan aikaan janoan toisen kosketusta. Olen monesti miettinyt onko tämä jo henkistä pahoinpitelyä toisen suunnalta…

X