Havaintoja parisuhteesta

”Minä petin minun miestäni”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Minä tein sen. Ja halusin sitä.
Mitä minä siis tein? Petin miestäni.
Taustalla kerrottakoon meillä olevan monen vuoden suhde, muutamat erot siinä välissä.

Ja taas takaisin yhteen. Mies on useasti pettänyt Ja tehnyt kaikki muuta loukkaavaa, asiat ovat aina paljastuneet myöhemmin. Meillä ei ole kosketuksia, ei seksiä kuin kerran kuussa. Mies on hieman narsismiin taipuvainen. Silti nämä asiat eivät oikeuttaneet minulta toimia näin.

Kun kaveriporukan kanssa lähdettiin liikenteeseen, ei ollut mielessä tälläistä.
Illalla tutustuin naimisissa olevaan mieheen, minua hieman vanhempi. Ei mitään tälläiseen viittaavaa kummankaan käytöksessä.

Hän lähti kanssamme jatkoille. Muiden mentyä nukkumaan jäin hänen kanssaan ulos josta siirryimme samaan sänkyyn ja rikos tapahtui.
Seksin jälkeen makasin hänen kainalossaan ja hän silitti ihoani. Kuinka hyvältä se tuntuikaan, myös hänelle.

Hänen suhteessaan kosketus oli loppunut jo kymmenen vuotta sitten, hän oli ollut silti tuohon iltaan asti uskollisesti naimisissa.

Kolme tuntia vietimme yhdessä, sen jälkeen hän lähti. Emme vaihtaneet numeroita tai muutakaan, sovimme että kohtalo tuo yhteen jos tuo. Jos tämän jälkeen näemme se ehkä tarkoittaa jotakin.

Tuon illan jälkeen tiesin että minun oli erottava omasta suhteesta, en katunut tai muutakaan. En kertonut seikkailustani miehelleni. Tiesin sen ettei meistä tulisi enää mitään, rakkaus oli kadonnut jota olin niin paljon pelännyt. Olin vuosia ottanut sen kaiken paskan vastaan toiselta ja nyt oli hyvä olla.”

Lue myös

X