Havaintoja parisuhteesta

Mitä tarvitset suhteessasi kokeaksesi olevasi rakastettu ja saatko sitä?

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Jokainen meistä haluaa tulla rakastetuksi. Jokainen haluaa tuntea olevansa rakastettu. Parisuhde voisi olla siihen täydellinen raami. Sen pitäisi olla siihen täydellinen raami. Sillä jos parisuhteessa ei koe tulevansa rakastetuksi ja ei tunne olevansa sitä, niin mitä iloa parisuhteesta siinä tapauksessa edes on?

Ensimmäinen kysymys sinulta itsestäsi on että, mitä sinä tarvitset kokeaksesi olevasi rakastettu? Koetko niin? Jos et koe, niin miksi ei koe? Miksi suostut siihen, että et koe olevasi rakastettu? Saatko suhteessasi vain minimin jos sitäkään? Nämä ovat tärkeitä kysymyksiä, joihin ei kannata jättää vastaamatta, vaikka vastaukset olisivatkin itselle ikävää kuultavaa.

Ihminen joka tyytyy johonkin sellaiseen, joka ei tuota itselle hyvää oloa ja onnellisuutta on luovuttanut. Hänellä saattaa olla syy sille, että miksi hän on luovuttanut. Ilottomuuden muututtua krooniseksi se alkaa kuulua ja näkyä ihmisestä ja niitä ihmisiä liikkuu keskuudessamme aivan liikaa.

Olen kuullut ihmisen jopa sanovan, että ei hän jaksa vaatia edes enempää. Ei hän suhteestaan saa mitään, mutta liian työlästä lähteä haluamaan enemmän. Sekin on tietenkin valinta. Huono valinta, mutta valinta.

Pitäisi pysähtyä. Pitäisi oikeasti pysähtyä ja pohtia, että mitä parisuhteeltaan haluaa. Pitäisi pohtia, että mitä itse siitä haluaa. Mitkä ovat omat tarpeet. Sen sijaan voi toki olla pysähtymättä. Ei tarvitse vastata vaikeisiin kysymyksiin. Ahdistuksen koputettua olkapäällä voi kiristää vauhtiaan niin ahdistus ja kysymykset pakenevat kauemmaksi.

Silti, mitäpä jos heti tänä iltana pysähdyt ja vastaat edes yhteen kysymykseen. Mitä sinä tarvitset kokeaksesi olevasi rakastettu?

Sinä ansaitsisit rakastettuna olemisen.

X