Havaintoja parisuhteesta

”Poliisi piti huolen, että pääsemme turvallisesti lähtemään”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Jatkan viestillä vielä tuohon Jouko-aiheeseen, kun en halua julkisesti kertoa, että itselläni on kokemusta siitä, mistä poliisi kirjoitti.

Kymmenisen vuotta sitten pakkasin omat välttämättömät yhteen reppuun ja 5-vuotiaan lapseni tavarat toiseen. Poliisi piti huolen, että pääsemme turvallisesti lähtemään. Maailman isoin kiitos heille siitä.

Tuntia aikaisemmin lapseni isä oli yrittänyt tappaa minut lapsen nähden. Onnistuin kuitenkin väistämään astaloa (kannettava alasin) ja soittamaan poliisin. Meillä oli onni, partio oli lähellä, vaikka oli jouluaatto. Asuimme maalla, mutta ensimmäinen auto oli pihassa 15 minuutissa. Muuten en ehkä olisi enää hengissä.

Harrastan metsästystä. Onnekseni minulla ei ollut tuolloin omia aseita eikä siis kotona yhtään tuliasetta. En halua edes ajatella, mitä olisi tapahtunut, jos olisi ollut.

No, tuosta on kulunut aikaa ja meillä on uusi, hyvä elämä. Mutta aina tuollaiset joukot palauttavat mieleen tuon joulun tapahtumat, joita en toivoisi kenenkään joutuvan ikinä koskaan kokevan.”

X