Havaintoja parisuhteesta

Sä sanot, että kun on kerran sanottu tahdon niin se riittää

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Sä haluut, että sä oot hyvässä kunnossa. Sä tiedät, että itsestään se ei onnistu. Sitten sä teet. Sä hankit itsellesi salikortin ja menet salille.

Sä haluut näyttää hyvältä. Sä tilaat sulle kampaajan ja kasvohoidon. Sä tiedät, että itsestään se ei onnistu. Sit sä toimit.

Sä haluut olla hyvä sun työssä. Sä haluut kehittyä. Sitten sä panostat. Ehkä koulutat itseäsi lisää. Sä tiedät, että itsestään se ei onnistu.

Sä hankit sulle harrastuksen. Sä haluut olla siinä hyvä. Sä harjoittelet, jotta sä kehityt paremmaksi. Sä tiedät, että itsestään se ei onnistu.

Sä haluut olla hyvä vanhempi. Sä oot lapsillesi läsnä. Teet asioita jotta lapsillesi on hyvä. Sä tiedät, että itsestään se ei onnistu.

Sitten sulla on se parisuhde.

Sä ajattelet, että kun on kerran sanottu tahdon, niin se riittää. Siinähän se pysyy pitämättä. Sä ajattelet, että se pysyy itsestään. Et tee mitään sen eteen, koska siinähän se on. Tai että kyllähän se riittää, että sitten kesälomalla yksi viikko. Jossain kivassa paikassa. Sen jälkeen voi olla taas 51 viikkoa kaikkialla muualla kuin siinä parisuhteessa.

Myöhemmin sanot, että ero tuli puskista. Että eikö se kerran sanottu pidäkään. Kyllähän sen pitäisi pysyä siinä ihan itsestään.

Vika on siinä toisessa.

Haihattelija.

X