Havaintoja parisuhteesta

”Saisin harjoittelijan palkan lisäksi 200e jos se saisi kosketella mua”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Olin 18 vuotta kun olin mun veljen kummisedän firmassa työharjoittelussa.

Välillä illat meni pitkiksi ja työn puolesta rakennettiin autoa. Hän oli juottanut mut humalaan yhtenä perjantaina. Hämäriä muistikuvia on siitä, kun se tuli muna kädessä mun eteen et tätäkö sä haluat.

Siinä illan mittaan mentiin paikalliseen ja siellä kun juttelin muiden miesten kanssa, niin hän tuli heti siihen puhumaan miten mä oon sen ja mitä te yritätte.

Hän oli naimisissa oleva mies ja perhetuttu. Kerran muistan kuinka se houkutteli mut rahalla. Saisin harjoittelijan palkan lisäksi 200e jos se saisi kosketella mua.

Vasten tahtoani tein sen. Koska jos en, niin se kertoisi vaimolleen että mä yritän ja oon kosketellut sitä. Valheita. Mutta silloin pelkäsin. Olin nuori. Olin typerä.

Muistan ikuisesti sen kun se vanha mies laittoi sormet mun sisään ja mä itkin. Sen vaimo tuli kotiin. Se oli aina ollut mulle ihana, mun teki mieli kertoa mutten uskaltanut.
Tätä tapahtui useamman kerran.

En ole koskaan ajatellut tapahtumia sen enempään ja tuntenut vain häpeää siitä miten olen langennut tuommoiseen. En koskaan ole kertonut asiasta kenellekään, en edes lähimmälle ystävälle. Häpeän.

Nykyiselle miehelle kerroin ja vasta se sai mut tajuamaan että se olen minä kenelle on tehty väärin.
Tästä on kuitenkin melkein 12 vuotta.

Tuntuu hyvältä saada ”sanoa” se ääneen, kaiken sen ajan jälkeen mitä olen sen itselläni pitänyt.
Se siitä turvallisesta ja tutusta perhetutusta.

Kiitos sulle kun jaat näitä ja vaikka tää ei yhtä rajusti ole kategoriassa niin hyväksikäyttöä se on.”

X