Havaintoja parisuhteesta

”Sinun olisi pitänyt ymmärtää olla menemättä nukkumaan nuoren miehen viereen.”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Kaksi tarinaa siitä ilmapiiristä jossa naiseksi kasvaneet ovat saaneet tässä yhteiskunnassa elää.

Nainen kertoo:

”Joskus 2000-luvun alkupuolella olin ystäväporukan kanssa mökillä viettämässä juhannusta. Mökissä oli yksi iso parisänky ja yksi pieni 90 senttinen. Porukan ainoa pariskunta ahtautui siihen pienempään ja me muut neljä (2 tyttöä ja poiaa) sovimme hyvin leveään, tai näin luulin.

Yöllä havahduin siihen että joku kopeloi minua makuupussini päältä ja äkkiä ymmärsin että tämä kyseinen heppu myös samalla ve*i käteensä minkä kerkesi.
Itse jäädyin täysin. Tuntui siltä että lakkasin hengittämästä. Ja näin jälkikäteen ymmärrän että myös disaosioin itseni pois siitä hetkestä.

Aamulla aamupalapöydässä kerroin kaikille mitä yöllä oli tapahtunut. Pöydässä oli todella hiljaista porukkaa.

Kirjoitin myös aiheesta silloiseen Iltalehden Sofian sohva palstalle ja sain ”Sofialta” kunnon ryöpytyksen siitä miten minun olisi pitänyt ymmärtää olla menemättä nukkumaan nuoren miehen viereen.”

Nainen kertoo:

”Itse tulin 16-vuotiaana siskoni miehen (35 v) hyväksikäyttämäksi. Kun äitini sai kuulla tästä, hän haukkui minua hu*raksi ja syytti siskon miehen vikittelystä. Äitini piti minulle monta viikkoa mykkäkoulua eikä suostunut kuuntelemaan minun kantaani asiasta. Siskoni katkaisi välit minuun ja jatkoi yhdessä miehen kanssa. Ketään ei kiinnostanut se, että olin menettänyt neitsyyteni raiskauksen seurauksena. Sen jälkeen en ole puhunut ikävistä kokemuksistani kenellekään.”

X