Havaintoja parisuhteesta

Skumppa kylmänä ja makuuhuone kuumana

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Sanovat että mikään ei viilennä kesäisin makuuhuonetta kuin yli 20 vuotta kestänyt parisuhde.

Saa helteelläkin nukuttua.

Seksi. Haastava aihe kirjoittaa. Koetaan tuputuksena. Ainako siitä seksistä pitää kirjoittaa? Kysyi eräs lukija kun kuukauden sisään jo toisen kerran otin blogissani puheeksi. Parisuhde ei tarvitse seksiä ollakseen hyvä parisuhde. Hän jatkoi. Ja siksi arveli, että muutkaan eivät halua seksistä kuulla.

No, eläköön seksittömät parit seksittömässä suhteessaan jos se on molemmille osapuolille ok. Kirjoitan seuraavana meille muille, jolle seksitön parisuhde on suhde, jossa on mennyt jotain pahasti pieleen.

Seksi on parhaimmillaan euforinen kokemus. Huonoimmillaankin nautinto. Puhun tässä seksistä, jossa osallistujina ovat vapaaehtoisesti toisilleen nautintoa haluavat ihmiset.

Laita hetkeksi silmäsi kiinni. Tunne mielikuvissasi ihminen. Tunne hänen ihonsa ihan siinä omaasi vasten. Alkukesä on kuuma. Makuuhuone on lämmin auringosta ja toistenne kosketuksista. Antakaa sen olla kuuma. Silmänräpäys ja on syksy talvi ja muutama lisää ja meitä ei enää ole. Jos sinulle tulee tänään hiki, niin se on rakkaudesta valuvaa.

Pysy mielikuvassasi. Kerro siinä kuvassa olevalle ihmiselle, että mitä haluat kokea. Hän tottelee sinua. Sinun mielikuvasi. Nyt sinun ei tarvitse olla sanomatta. Sinä olet tämän tarinan käsikirjoittaja. Anna mennä.

Lopeta siihen. Avaa silmäsi. Jos sinulla on niin hyvin elämä antanut tälle illalle, että sinun kanssasi samaa huonetta jakaa sinulle rakas aikuinen ihminen, jota puolisoksi kutsua. Mene hänen luokseen. Ota kädestä kiinni. Vie hänet kesän ja mielikuvasi  kuumentamaan makuuhuoneeseen. Sano hänelle ääneen samat sanat, jotka sanoit hetki sitten mielikuvassasi.

Sen jälkeen tehkää se kaikki.

Sanovat, että mikään ei ole pahempaa kuin huoneenlämpöinen skumppa. Vähän kuin seksi ilman mielikuvia ja mielikuvitusta. Onhan se seksiä, mutta ei täytä tarkoitustaan. Voi lämmintä skumppaakin juoda. Se vain maistuu kylmänä paremmalta.

Joten jos sinua on elämä tänään niin hyvin antanut, että kaapissasi on skumppaa, niin laita se jääkaappiin.

Voitte sitten illalla juhlistaa seksiänne, rakkauttanne, alkanutta kesää ja jos jääkiekon ystäviä olette, niin sitten vaikkapa maailmanmestaruutta.

Miettikää nyt mikä ilta teillä siellä. Skumppaa kylmänä ja makuuhuonetta kuumana.

Tänä iltana se elämä on. Mitä vielä odotatte?

Itku ei tule pitkästä ilosta, vaan pitkästä ilottomuudesta.

Pitäkää hauskaa!

 

Lue myös

X