Havaintoja parisuhteesta

Suomen surkein hallitus

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Tervetuloa seuraamaan Suomen surkein hallitus -ohjelmaa.

Ensimmäisenä surkeutta on esittämässä pääministeripuolue Kokoomus. Nokkamiehenä toimii Petteri Orpo, joka muutama vuosi sitten sanoi, että perussuomalaiset ovat niin kaukana heidän arvoistaan, että hallitusyhteistyö on mahdotonta.

Ennen vaaleja Petteri tomerasti ilmoitti, että koulutukseen ja opintotukeen ei missään tapauksessa kosketa leikkausten muodossa.

Vielä tällä viikolla hän muina miehinä ilmoitti, että muun muassa sosiaaliturvan ja asumistuen leikkauksiin tehdään vaikutusarvio ennen lakiesitystä ja sen voimaantuloa.

Kaikki silkkaa valhetta.

Seuraavana taitojaan esittää Perussuomalaiset. Johtajanaan Riikka Purra, jonka 31 -vuotiaana kirjoittamat rasistiset väkivaltafantasiat ovat nostaneet hänet puolueensa johtoon. Puhuttaessa muista puolueen puheenjohtajistoon kuuluvista, niin yksi heistä on muutama vuosi sitten kutsunut maahanmuuttajia vuohipaimeniksi ja silloisen hallituksen naisministereitä perserei’ksi ja yhdellä on kolme lainvoimaista tuomiota rasismista.

Tämän vuoden maaliskuussa puheenjohtaja Riikka Purra vannoi kameroiden edessä, että jos perussuomalaiset pääsevät hallitukseen niin pienituloisten etuuksista ei todellakaan leikata.

Maaliskuusta syyskuuhun oli yllättävän pitkä matka.

Radalla kolme RKP. Me emme ole sellaisessa hallituksessa mukana, joka tekee perussuomalaista politiikkaa. Silloin oli maaliskuu.

RKP syyskuussa. Oho. Me emme lähde kirveelläkään sellaisesta hallituksesta joka tekee perussuomalaista politiikkaa.

Ai, onhan täällä vielä KD. Lähimmäisenrakkautta ja sillai.

Hah. Sallikaa meidän nauraa.

Tervetuloa siis mukaan. Ohjelma kestää neljä vuotta. Tämä on hyvä ohjelma. Hyvä hallitusohjelma. Köyhät eivät sitä tosin näe. Heiltä viedään kolikoiden lisäksi televisiot. Menköön kolmeen eri työhön, vetelykset!

X