Havaintoja parisuhteesta

”Tuntuu ihanalta saada olla haluttu nainen”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Tässä sulle yksi 50+ vuotiaan tarina.

Olin yli 20 vuotta parisuhteessa, jonka viimeisinä vuosina seksiä oli ehkä kerran kolmessa tai neljässä kuukaudessa. Sitten eräänä iltana keskustelimme asioista ja erosimme. Eron jälkeen piti tietysti hoitaa kaiken maailman asioita ja mietin, että mitähän tekisi, seksiä ainakin pitäis saada. Hyvän ystäväni kutsusta liityin erääseen vapaamielisten aikuisten seksiyhteisöön. Sai seksiä ja juuri sellaista ja sellaisten ihmisten kanssa, kuin halusi.

Siellä tuli oltua noin vuosi, kunnes eräs mies lähestyi minua viestiboxin kautta helmikuussa 2020 kirjoittaen: ”Hei, laitapa puhelinnumerosi, koska me tulemme tapaamaan”. Vastasin, että ”joo, niin varmaan” ja naputtelin numeroni. Siitä alkoi whatsapp -viestittely, joka kesti monta kuukautta.

Näimme ensimmäisen kerran kesäkuussa tavaten kolmena päivänä peräkkäin sukuloidessani etelä-Suomessa. Tuolloin olisin halunnut lähestulkoon väkisin seksiä tyypin kanssa metsälenkin varrella. Tunne oli molemminpuolinen.

Mies tuli parin viikon kuluttua työmatkalle kotipaikkakunnalleni. Olimme sopineet, että jätän alaoven auki, kun nukun yöllä. Perhosia vatsassa leijaillen sanoin, että hän saa mielellään herättää minut jollakin kivalla tavalla. Heräsin siihen, kun hän ryömi jalkojeni väliin, kietoi kätensä tiukasti jalkojeni ympärille ja tunsin parransängen kiihkeästi vasten sisäreisiäni. Oli aivan mahtava, kiihkeä seksintäyteinen aamuyö.

Siitä sitä sitten alkoi fantasiointi soitellen ja viestitellen. Keskustelimme avoimesti myös syvällisiä parisuhteesta, mitä se on kummallakin ollut ja mitä sen pitäisi olla. Millaisesta seksistä kumpikin pitää ja mitä haluamme kokeilla. Hänelle sopi hyvin myös ”harrastukseni” dominoivana naisena piiskojeni, niin miesten kuin naisten, kanssa.

Meillä tuntui ajatusmaailma ja halut kohtaavan hyvin ja hiljalleen syksyllä päädyimme yhteisesti sovittuna parisuhteeseen, joka on etäsuhde.

Lähettelen hänelle joskus videoklippejä, joissa katson vaikka pornoa ja harrastan sooloseksiä tai laitan aamuheräämisestä videota, kun käteni vaeltavat sinne, minne kamera ei näe. Kirjoitan pieniä fantasiapätkiä siitä, missä voisimme harrastaa seksiä ja miten. Kerron myös, kun flirttailen muiden miesten kanssa. Mielikuvituksella ei ole rajaa.

Keskustelemme siitä, lähdemmekö jossain vaiheessa ottamaan kolmatta osapuolta seksiin tai kimppailua parien kanssa. Olemme sopineet, että siirrymme siihen hiljalleen. Nautimme ensin riittävästi toisistamme välillä hellästi rakastellen, välillä rajusti ”tukasta kiinni ja takaapäin sängynpäätyä/pöytää tai ihan mitä tahansa vasten, kämmentä tai raippaa pakaraan” tyylisesti. Asuntoni joka kolkassa on rakasteltu/pantu/naitu. Samoin autossa, levikkeillä, kauppojen sovituskopeissa, huoltoasemien vessoissa.

On ollut ihanaa saada olla haluttu nainen, toteuttaa itseään ja omaa kinkyä puoltaan sekä olla rakastettu juuri sellaisena kuin on. Saan pukeutua reisisaappaisiin, nahkaisiin minihameisiin, korsetteihin ja ihan mihin itse haluan.

Olen onnellinen.”

Lue myös

X