Horoskooppimerkit

Vuosihoroskooppi 2018: Jousimies (22.11.–20.12.)

Jousimies kukoistaa tänä vuonna! Suurimman osan iloista ja jännityksestä jousimies saa koti- ja rakkauselämästä.
8.1.2018 Teksti: Cassandra Nye Kuvat: Kuvitus: Ulla Sainio

Opit edelleen hyvällä tavalla menneisyyden tapahtumista. Sinua vanhempien ihmisten viisaat neuvot sopivat yhteen omien tuntemustesi kanssa. Tänä vuonna tunnet todella, että saat olla oma itsesi ja nauttia siitä, kuka olet. Kevyempi elämä muuttaa asenteitasi luovempaan ja seikkailunhaluisempaan suuntaan. Milloin viimeksi olet kukoistanut tällä tavalla?

Rakkaus

Suurimman osan iloista ja jännityksestä saat tänä vuonna koti- ja rakkauselämästä. Jo aloilleen asettuneet pyrkivät säilyttämään vakauden. Sinkut taas saattavat lennähdellä romanssista toiseen kuin perhoset. Aloilleen asettuneiden elämässä ei välttämättä ole paljon sosiaalista pöhinää. Sinkkujen kannattaa miettiä tarkkaan, kenen seurassa aikansa viettävät. Jotkut löytävät rakkauden, mutta eivät hätiköi tekemään päätöksiä.

Terveys

Talous on ollut vakaa jo jonkin aikaa eikä muutu nytkään. Älä kuitenkaan pidä mitään selviönä. Tarkkaile jokapäiväisiä menoja, jos haluat tasapainon näkyvän tililläsi vuoden lopussa. Käytännöllisyys ei ole tällä hetkellä vahvin puolesi, joten ole varovainen. Se on välttämätöntä! Terveytesi on hyvä ja paranee entisestään. Selkiytä ajatuksesi säännöllisesti kunnon kävelylenkillä, meditoimalla, rentoutumalla tai hieronnalla.

Työ

Tasapaino, joka miellyttää sinua sekä taloudessa että työelämässä, johtuu Jupiterista. Se auttaa sinua ajattelemaan tuoreesti ja edistää sekä matkasuunnitelmia että uusia innovaatioita. Kaiken touhun keskellä on erittäin tärkeää muistaa rentoutua ja antaa harmaille aivosoluille lepoa! Kannattaa painaa korva maahan ja kuulostella kehitystä ja uusia tilaisuuksia.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme