Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 8/2012

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Elokuu avautuu astrologisesti erittäin positiivisena ja energisenä superjännitteisen heinäkuun jälkeen. Aurinko säteilee positiivisissa kulmissa lähes kaikkiin merkittäviin kosmisiin ja sosiaalisiin planeettoihin. Voimalatauksen kruunaa Marsin ja Saturnuksen yhtymä täsmälleen elokuun puolivälissä.

Uuteen aikaan ja uudistuvaan aikakauteen sidotut ennakkoluulottomat projektit (esim. ”Jolla”) menevät hurjalla vauhdilla eteenpäin vanhojen systeemien (pankkien) vaikeroidessa mahdottoman tehtävän edessä. Kosmisten tuulien suosima menestys vie eteenpäin myös kaikkia henkilökohtaisia päämääriä, jotka pohjautuvat oman elämän uudistumiseen ja omien unelmien toteuttamiseen.

Vastatuulessa taitavat olla kaikki yksityisen ihmisen kaavoihin ja tottumuksiin jämähtäneet toimintamallit. Ei ole niinkään väliä sillä millaisessa yrityksessä työskentelee, vaan miten tuon tehtävänsä hoitaa ja millaisella asenteella.

Iloinen tekeminen vetää puoleensa yhtä tehokkaasti myös päättäjiä ja auktoriteetteja, joiden kanssa joudut syystä tai toisesta tekemisiin. Kaikenlainen onnistuminen kertautuu tavallista tehokkaammin ja lopulta kaikki mitä tapahtuu on onnistumista tai onnistumiselle välttämätöntä oppimista. Sinulla ei siis ole mitään syytä valittaa, vaan voit vilpittömästi nauttia menestyksestäsi.

Oinas

Oinaan elokuu sisältää hurjan määrän positiivista aurinkoenergiaa, joka aktivoi heti kuun alkaessa merkissäsi vaikuttavia Uranusta ja Pallas Athenea. Auringon jälkeen myös Merkurius tulee tuomaan oman positiivisen latauksensa kuun puolivälistä eteenpäin. Tämä on loistava aika toteuttaa omia suunnitelmia ja tehdä onnistuneita sopimuksia niin yksityisessä kuin yritys-elämässä. Kekseliäisyytesi avulla pystyt oivaltamaan menestymiseen tarvittavat ratkaisut sitä mukaa kun ongelmia ilmenee. Jarrutteluun ei ole mitään aihetta, vaikka vauhti saattaa jossain vaiheessa hiukan hirvittää.

Härkä

Pluton kolmio, Chironin sekstiili ja Venuksen sekstiili vaikuttavat merkissäsi samanaikaisesti ja tuottavat tällä kertaa yllättäviä mahdollisuuksia ihastumisiin ja rakastumisiin etenkin elokuun puolivälin tienoilla. Nyt kannattaa olla kiinnostunut henkilökohtaisesta elämästä ja ihmissuhteisiin liittyvistä uusista löydöistä, jotka voivat toteutua uuden tai jo olemassa olevan kumppanuuden kanssa. Kohtaamisissa on rakkaudellista ja parantavaa energiaa, kävipä niissä lopulta miten tahansa. Nyt on uskallettava heittäytyä nauttimaan elämästä jopa pienellä riskillä, sillä kosminen Amor seisoo rinnallasi.

Kaksoset

Viime kuussa käynnistyneet ja monella tavalla kehittyneet suunnitelmat tulevat elokuussa ensimmäiseen vakiintumisvaiheeseen Marsin ja Saturnuksen tehdessä yhtymää kolmiomerkissäsi tarkalleen elokuun puolivälissä. Ole valmis tekemään konkreettisia ratkaisuja omiin tunteisiisi ja hyvään fiilikseen luottaen. Monet saattavat suhtautua negatiivisesti menestykseesi, mutta älä anna sen häiritä ideoittesi toteuttamista. Kateus ilmenee monella tavalla ja joskus aivan uskomattomilta tahoilta. Luota edelleen omiin päämääriisi ja muista nauttia matkastasi täysin siemauksin. Onnistuminen ei voi olla väärin ketään kohtaan.

Rapu

Venus saapuu merkkiisi elokuun alkupuolella ja tekee upeaa kolmiota Neptunukselle hiukan ennen kuun puoliväliä. Onnekkaita ja täynnä rakkautta olevia kohtaamisia tapahtuu helposti jopa päivittäin ja herkkyytesi auttaa sinua virittymään elämän ihanimmille tasoille yhdessä rakkaimpiesi kanssa. Tarkalleen elokuun puolivälissä Venus tekee oppositiota Plutolle ja kohottaa intensiivisyyttä huippulukemiin. Tunteet liikkuvat korkeimmilla mahdollisilla tasoilla ja seksuaalisuus näyttelee pääroolia joko intohimoisessa tai jääkylmässä näytelmässä. Olet ainakin hetken aikaa valmis radikaaleihin ratkaisuihin.

Leijona

Leijonan elokuu jatkuu vähintään yhtä lennokkaana kuin taakse jäänyt heinäkuu. Merkuriuksen siirryttyä jälleen etenevään liikkeeseen, saat varautua etenkin kuun puolivälin tienoilla hurjaan ajatusten ja ideoiden virtaan. Mieleesi juolahtavat oivallukset kannattaa kirjata ylös sitä mukaa kun lamppu syttyy uudelleen ja uudelleen. Kaikkea ei millään ehdi toteuttaa samalla kellonlyömällä, mutta parhaimmillaan pistät oikeaan järjestykseen vähintään loppuvuoden lyhyen tähtäimen suunnitelmat. Menestys on sitä valoisampaa, mitä enemmän uskaltaudut joka päivä nauttimaan elämästäsi ja ideoistasi.

Neitsyt

Pluton kolmio ja Venuksen sekstiili tuovat kaivattua säpinää Neitsyen elämään. Elokuussa voit keskittyä nautiskelemaan elämästäsi kaikin mahdollisin tavoin. Arvomaailmaan ja sitä kautta myös rakkauselämään vaikuttava jännite purkautuu sinun elämässäsi mahdollisimman positiivisella tavalla. Harmillisin tilanne syntyy, jos päädyt jarruttelemaan menoasi, etkä luota omaan viehätysvoimaasi. Kannattaa kokeilla mitä tapahtuu, kun teet jokaisen valintasi äärimmäisen itsekkäästi ja omaa hyvää oloasi kuunnellen. Elämä kutsuu sinua ikimuistoiseen seikkailuun ja ihaniin kohtaamisiin.

Vaaka

Viimekuun ajoittain hyvinkin kriittisten hetkien jälkeen on tullut aika laittaa piste yhdelle tai useammalle tärkeälle asialle elämässäsi. Marsin ja Saturnuksen yhtymä merkissäsi on erittäin tehokas ja harvoin toistuva kuvio, joka siivittää konkreettisiin ja määrätietoisiin ratkaisuihin. Sinulla on nyt kyky luoda toimivia ja kestäviä rakenteita elämääsi sen kaikilla osa-alueilla. Menestys on seurausta rohkeista ja selkeistä päätöksistä. Ei ole väliä, tuntuvatko päätökset heti oikeilta, sillä määrä korvaa laadun moninkertaisesti. Olet nyt mestarillinen päätöksentekijä. Älä hukkaa tilaisuuttasi.

Skorpioni

Jos oli heinäkuu loistavaa aikaa, niin eipä käy tätä elokuuta moittiminen juuri sen kehnommaksi. Venuksen ja Neptunuksen kolmiot sekä Pluton sekstiili lataavat elämäsi täyteen eroottista ja tunnepitoista rakkausenergiaa, joka heijastuu ulospäin vastustamattomana vetovoimana kaikkia sellaisia asioita kohtaan, jotka ovat sinulle arvokkaita. Jos vakituinen suhteesi on oikeilla raiteilla, tulee siihen löytymään odottamattoman suloisia mausteita ilman pienintäkään yrittämistä. Jos sydämesi ei ole ennestään täynnä rakkautta, tunkeutuu se sinne joltain uudelta taholta satumaisen ihanina kokemuksina.

Jousimies

Elokuu jatkaa heinäkuussa liikkeelle lähteneitä positiivisia kuvioita hiukan maltillisempaan tahtiin, mutta kuitenkin niin tehokkaasti, että loikoiluun ei taida jäädä mitään mahdollisuuksia. Vaikka mahdollisuuksia olisi, niin sinulla ei ole mitään halua jättää kiinnostavia hankkeita lojumaan niille sijoilleen. Sydämesi kutsuu sinua tarttumaan lujalla ja innokkaalla otteella jokaiseen avautuvaan mahdollisuuteen. Oivalluskykysi on aivan uskomattoman toimiva ja saat jopa itsellesi ennestään tuntemattomat jutut sujumaan kuin tanssi tähtien kanssa. Älä siis pihtaile innostuksesi kanssa.

Kauris

Marsin väistyessä painostavasta asemastaan merkkiisi, saapuu Venus kokonaan uudenlaisten ja varmasti paljon mielenkiintoisempien haasteiden kanssa elämääsi. Et ehkä koe olevasi kovin halukas minkäänlaisiin ihmissuhdeseikkailuihin elämän heitellessä sinua ratkaisusta toiseen kovalla tempolla. Oppositio merkissäsi vaikuttavalle Plutolle sisältää kuitenkin niin hurjan eroottisen ja seksuaalisen jännitteen, ettei sen vaikutuksilta pysty välttymään. Intensiteetti on hurjaa kaikissa tapauksissa ja vaihtelee intohimosta jääkylmään vihaan täysin sydämesi tunnelmia seuraten.

Vesimies

Heinäkuun mahdollisuuksia avannut planeettakuvio jatkaa edelleen onnistumisiin siivittävää tunnelmaa, mutta tässä kuussa siihen sisältyy aiempaa voimakkaampi vaatimus lopullisten ratkaisujen tekemiseen. Marsin ja Saturnuksen tehokas trilleri nostaa jännityksen kattoon, sillä kysymys on koko elämäsi muuttavista päätöksistä. Ensimmäistäkään asiaa ei kannata nyt jättää pöydälle, sillä yhtä menestyksellistä aikaa haaveittesi toteuttamiselle ei tule kohdallesi pitkään aikaan. Uskalla olla jokaisessa ratkaisussa mahdollisimman itsenäinen, sillä oikeiden päätösten avain on nyt yksin sinulla.

Kalat

Venuksen kolmio merkissäsi vaikuttaville Neptunukselle ja Chironille vapauttaa sinut nauttimaan tunnemaailman upeimmista värähtelyistä elokuun aikana. Herkkyyden lisäksi rakkauselämän kokemuksiin kuuluu nyt viisaus ja sielukkuus, joiden ansiosta kaikki tuntuu hyvin turvalliselta. Elokuussa olet puhtaimmin omissa energioissasi ja parisuhde elää täysin sinun tunnelmiesi varassa. Pidä siis huoli siitä, että löydät itsesi hetki toisensa jälkeen mahdollisimman ihanista ja nautinnollisista tilanteista. Mitä mukavampaa elämäsi on, sitä paremmalta rakkaus maistuu mielitiettysi kainalossa.

Astro.fi

X