Horoskoopit

Oinas – Horoskooppimerkkisi yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin

Teksti: Anna.fi

Lue, mitkä ovat Oinaan luonteenpiirteiden tyypillisimmät ongelmat ja millaisia ratkaisuehdotuksia niihin voi soveltaa.

Oinas

Ongelma: Projektisi jäävät kesken

Sinulla on taipumus huolimattomuuteen, ja monet päättäväisyyttä vaativat asiat saattavat jäädä puolitiehen. Koska sinun on usein vaikeaa saattaa aloittamasi asiat loppuun, monet suunnitelmasi tai projektisi epäonnistuvat.

Ratkaisuehdotus

Älä yritä liikaa edistää asioita, vaan omaksu roolisi tehokkaana ajattelijana: sinulla on loistava kyky keksiä innovatiivisia ideoita. Menestystäsi ajatellen on kuitenkin välttämätöntä, että inspiroit ympärilläsi olevat ihmiset ideoidesi toteuttajiksi. Kuuntele toisia hieman enemmän sen sijaan, että annat jatkuvasti käskyjä.

Ongelma: Toimit ennen kuin ajattelet

Et ole kovin johdonmukainen, joten toimit yleensä ensin ja ajattelet vasta sen jälkeen.

Ratkaisuehdotus

Toimintatapasi heijastavat tunteiden myllerrystä. Tutkaile siis sieluasi – saatat löytää sisältäsi sellaisia asioita, jotka olet viime vuosina lakaissut maton alle. Tuskaa ei kuitenkaan voi juosta pakoon. Sinun on kohdattava syvimmätkin tuntosi, jotta voit olla täysin vapaa.

Ongelma: Seuraasi kaihdetaan

Läsnäolosi ei saa aina kovin hyvää vastaanottoa, koska ihmiset pitävät sinua tunteettomana.

Ratkaisuehdotus

Jos haluat kasvattaa suosiotasi, sinun olisi hyvä tarkastella asioita myös vastapuolen näkökulmasta. Vaikka haluatkin seisoa omien ajatustesi takana, hyväksy kuitenkin se fakta, että joku toinen voi nähdä asian eri tavalla. Oman mielipiteen ilmaisemisessa ei ole mitään väärää, mutta opettele tekemään se niin, että saat kaunan sijaan osaksesi enemmän sosiaalista hyväksyntää.

Ongelma: Päädyt nöyryyttäviin tilanteisiin

Joudut usein tilanteisiin, joissa sinua kohdellaan kaltoin. Tunnet, että asiat kulkevat väärillä raiteillaan, mutta jäät jumiin riitelemisen loukkuun. Seurauksena on, että tunnet olosi nöyryytetyksi.

Ratkaisuehdotus

Opettele syrjäänvetäytymisen taito: sinun ei tarvitse aina sukeltaa asioihin täysillä. Selvitä ensin, ovatko olosuhteet suunnitelmillesi otollisia. Muista myös punnita eri vaihtoehtoja.

Lähde: bzodiac.com

Lue myös:
Horoskooppi: Oinas 21.3.-19.4.
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

Vuosihoroskoopit 2014
Kuukausihoroskoopit

X