Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 31.5.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Oinas (20.3.-19.4.)

Sinulla on kokoavaa voimaa näinä aikoina, ja se voi liittyä materian kokoamiseen tai jopa rahan käärimiseen. Toisinkin päin saattaa olla, ja silloin kyse on enemmän tai vähemmän tarpeellisesta tuhlaamisesta. Saat kyllä valloittavuudella asioita aikaan ja teet vaikutuksen ilmaisulla tai sanoilla!

Härkä (20.4.-20.5.)

Ehkä näinä päivinä on esillä myös työasioita, joista puhuttiin tai joita käsiteltiin jo edellisen kuun puolella. Nyt voi olla useampiakin hyvin pitkäjänteisiä hankkeita esillä, ja ne vaativat paneutumista vielä jonkin aikaa. Saat revittyä itsestäsi voimaa yhä edelleen, ja sitä olisi hyvä käyttää vaikkapa kunnon kohottamiseen.

Kaksoset (21.5.-20.6.) 

Aurinko ja Mars ovat yleensä energisoivia, kun ne ovat harmoniassa. Sinun tapauksessasi näin on vielä viikkojen ajan, joten saat vietyä asioita eteenpäin tasaisemmin kuin monesti muulloin. Kuukin on tuomassa lisää mukavia ihmisiä ja leppoisia kohtaamisia. Olisiko aika järjestää paperit tai kirjahylly kuntoon?

Rapu (21.6.-22.7.)

Onko jo yli viikon verran tuntunut siltä, että tarvitset lepoa tai vetäytymistä vilkkaista paikoista enemmän kuin viime aikoina? Näinä päivinä tämä on ollut muutenkin korostunutta ja perhepiiri antaa sinulle yhä paljon rauhaa, tunnetta tai nostalgista tunnelmaa. Onko sinulla tarve antaa arvokas tavara?

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla saattaa olla näinä päivinä tarve koota ympärillesi suurempia joukkoja tai toimia aloitteentekijänä verkostossa tai muussa yhteisössä. Jokin raha-asia voi näyttäytyä erikoisesta kulmasta ehkä muihin asioihin liittyen ja siksi täytyy jarrutella. Onko kärsivällisyytesi joutunut koetukselle tunneasiassa?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Näinä viikkoina paneudut todennäköisesti aiheisiin, joissa on ripaus salaperäisyyttä ja mystiikkaa. Jopa astrologia tai tarot-kortit saattavat kiinnostaa oman tien löytämisessä. Rauhoittuminen on enemmän esillä kuin viime kuukausina ja veden äärellä oleilu saattaa tehdä sinulle hyvää. Kiinnostaako kaunis esine?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ehkä olet viime päivinä saanut olla oma itsesi ja tullut hyväksytyksi juuri sellaisena kuin olet. Miellyttämisen tarve on jäänyt vähemmälle, vaikka merkilläsi on siihen taipumusta. On aika liikkua kauempana tai käydä vaikka työmatkoilla. Saatat olla monesti siellä, missä on paljon ihmisiä tai markkinameininkiä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Aktiivisen innostunut ja yritteliäisyyttä korostava ilmapiiri jatkuu kohdallasi vielä jonkin aikaa, mikä viittaa voimakkaaseen tavoitteellisuuden nousuun. Houkutus käyttää kyynärpäitä voi ilmetä silloin tällöin. Aseman vakiinnuttaminen toisella paikkakunnalla voi olla ratkaiseva jossain aiheessa. Varovainenkin olet.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Tällä hetkellä tärkeää näyttäisi olevan se, miten olet kanssakäymisessä muiden ihmisten kanssa tai miten otat osaa yhteistyöhön ja ryhmätyöskentelyyn. Rautakouran soisi olevan silkkihansikkaassa, ilman näkyviä tölväisyjä, sillä ilmapiiri on diplomaattinen. Parisuhteeseen sopii salaperäisyys!

Kauris (21.12.-19.1.)

Työ näyttää olevan asialistalla monella tapaa. Se voi olla niin, että työn arjessa on monimuotoista aktiviteettia tai tulemista, menemistä tai loputonta keskustelua. Pyrkimyksiä tuoda itseään esiin pehmeällä tavalla saattaa olla myös, niin itselläsi kuin muilla. Kuun ja Venuksen ristiriitainen asema merkkiisi saattaa ärsyttää.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Nautit jo kolmatta päivää auringon ja kuun tasapainoisesta asennosta merkkiisi, ja sitä kautta löydät olennaisen ja hallitset sosiaaliset suhteet luovasti ja oikeudenmukaisesti. Pisteesi nousevat herkästi, myös aktiivisuuden osoittamisen kautta. Fyysinen toiminta on olennaisessa asemassa vielä useita viikkoja!

Kalat (19.2.-19.3.)

Nyt voi olla niin, että kaipaat enemmän rauhaa ja hiljaisuutta, sillä aurinko ja kuu pitävät sinua kiinni asioissa, jotka liittyvät omaan itseen, lähipiiriin, kodinomaisiin teemoihin, menneisyyteen ja motivaation löytämiseen. Älä kuitenkaan vajoa muistelemaan huonoja asioita! Laita energiaa täsmälliseen työhön!

X