päivähoroskooppi jousimies
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 5.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on taas merkissäsi, minkä pitäisi antaa sinulle potkua tehdä ja toimia sekä hoitaa pitkään odottaneet asiat pois alta. Miettimistä voi riittää näinä aikoina talousasioissa ja siinä, miten yhteiset talousseikat hoidetaan. Entinen kaavio ei ehkä enää päde ja huomaat sen noin viikon sisällä. Mihin tunteesi kohdistuvatkaan?

Härkä (20.4.-20.5.)

Aurinko, Merkurius ja Venus ovat yhä merkkiäsi vastapäätä ja tuovat esiin kanssakäymistä, keskusteluja ja yhteydenottoja. Olet todennäköisesti näinä aikoina normaalia ulospäinsuuntautuneempi ja altis kohtaamisiin. Viikonlopun suhdeasioissa tai tapaamisissa voi olla aikataulumuutos.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ponnisteluissasi voi olla monenlaisia vaiheita näinä aikoina, mutta Mars merkissäsi pitää sinut kohotetussa aktiivisuuden tilassa vielä pari kuukautta. Ota tilaisuudesta vaari ja harjoita lempiliikuntaasi myös muun ohessa! Pienimuotoinen arki ja sen vaatimukset ovat myös kuvassa mukana, joten korjaa, remppaa ja siivoa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jos voisit nousta yläilmoihin ja lentää unelmakohteeseesi, tekisit sen varmasti näillä planeetoilla, jotka työntävät ylös ja ulos katselemaan maailmaa laajemmin. Luontokohdekin ja retkeily voivat olla tervetulleita hyvän olon kannalta. Voit visualisoida maailmaa uusin silmin vaikkapa kirjallisuuden tai kulttuurin avulla.

Leijona (23.7.-22.8.)

Monet leijonat ovat halunneet ottaa enemmän aikaa itselleen ja kotipesälleen viimeisen parin viikon aikana. Pohdittavaksi on ehkä tullut myös se, miten asiat järjestyvät perheessäsi, ja kenellä niistä on vastuu. Voit ammentaa menneisyydestä, ja luoda näin siteen myös toiseen ihmiseen!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Saattaa olla, että tänä viikonloppuna joudut hoitamaan enemmän velvollisuuksia työssä ja arjessa. Jotkin työt tai siivoukset ovat odottaneet tekijäänsä ehkä jo pidemmän aikaa. Päällimmäisenä mielessäsi voi liikkua kirjallisuus tai muut julkaisut, ja saatat löytää lempikirjan!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tekemistä ja sumplimista toisten kanssa pitäisi riittää tänä viikonloppuna enemmän tai vähemmän tahtonsa näyttävien ihmisten kanssa. Matkustustoiveet muille maille kaukomaille voivat saada pontta myös tänään, ja siihenhän esimerkiksi Marsin asema on osoittanut jo pidempään. Pidä fyysinen nautinto mielessä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Näinä päivinä planeetat ovat yhä loistavat nautintojen ja kiintymyksen suhteen, ja välit voivat edelleen lämmetä eri suuntiin. Tapaamiseen tai sovittuun tekemiseen voi tulla muutos, joka inspiroi tai harmittaa. Yllättäväkin tapaaminen saattaa olla tiedossa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuulut niihin, joihin toiminnan planeetta Mars on vaikuttanut voimakkaasti jo parisen kuukautta, joten pidä lippu korkealla ja painu aktiviteetteihisi niin usein kuin mahdollista! Välillä tunne on ristiriitainen, sillä voit huokailla helpotuksesta saadessasi olla yksin, ehkä lempikirjasi tai salaisen tunteesi parissa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Kuu on nyt paikassa, jossa se kohdistaa huomiotasi kotipesän ja perhesuhteiden tarkasteluun tai toimimaan äkillisesti näissä asioissa! Vaihtelunhalu tai kekseliäisyys voi tulla mukaan kuvaan ja auttaa eri toiminnoissa. Näet hyvin kokonaisuudet, ja inspiroidut uudenlaisesta tai sosiaalisesta tekemisestä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Toiveiden tynnyri saattaa olla täynnä aiheita, joita pyrit edistämään ehkä poikkeuksellisella tarmolla ja määrätietoisuudella. Tätä fokusointia kestää ainakin toista viikkoa vielä. Työelämän asiat tai muut merkittävät aiheet ovat tietoisuudessasi jatkuvasti. Onneksi Mars pitää yhä yllä kipinää harrastuksessa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Marsin pitkäaikainen vaikutus parin kuukauden takaa kohdistuu yhä asioihin, jotka liittyvät kodin tai perheen asioihin. Toisin sanoen näille aiheille olisi tarkoitus tehdä jotain aktiivisesti. Siihen voi liittyä huonekalujen tai asumisen järjestelyjä, turhien tavaroiden raivausta ja puunausta.

X