Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 10.11.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
íStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Saatat olla näinä päivinä enemmän tekemisissä hyvin siloteltujen, diplomaattisten ihmisten kanssa. Sinun ja kanssaihmisten näkemykset tai halut eivät aina kohtaa. Kysymyksiä voi tulla sovittelusta, juridiikasta tai tasa-arvosta. Saat toisenlaisen otteen keskusteluihin viime viikkoihin verrattuna. Lähisuhteissa on aktiivista!

Härkä (20.4.-20.5.)

Massiiviset aurinko ja Mars ovat yhä vastakkaisessa merkissäsi ja niiden voima voi tuoda vielä monenlaista vauhtia elämääsi. Monet härät huomaavat kehittyneensä jo hurjasti voimaa tai lihaksia vaativissa askareissa. Jokin yhteinen toiminta näyttäisi olevan kulminaatiopisteessään. Arkielämä miellyttää!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Arjen paino tai merkittävyys varmasti jollain lailla tuntuu, niin että sellaisia töitä on nyt tehtävä, joihin ei aikaisemmin ollut aikaa tai mahdollisuutta. Kunto ja sen eteen toimiminen voivat kiinnostaa monia ennätyksellisesti. Työ- tai arkiympyröissä on ehkä enemmän sellaista, jota voisi sisällyttää suhteeseen. Saatko huomionosoituksen?

Rapu (21.6.-22.7.)

Positiivinen planeettailmapiiri työntää sinua vielä sulavasti eteenpäin, esiin tai näyttämään maailmalle kykyjäsi. Ajatteluun liittyvä planeetta Merkurius kuitenkin tuo eteesi enemmän pientä piirtoa vaativia seikkoja ja säännöllisyyden tarvetta lähiviikkoina. Tunneplaneetat pitävät huomion tiiviisti perheasioissa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Ehkä auringon ja Marsin ravistelevat vaikutukset tuntuvat koko ajan enemmän, mutta niin, että suurille areenoille panostaminen ei olisi niin tärkeää. Ehkä kaikki se, mikä on suhteellisen lähellä tai sidoksissa perinteisiin on parasta vielä parin viikon ajan. Suhteiden solmiminen ja kauniiden sanojen käyttäminen sujuu!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Merkuriuksen siirtyminen jousimiehen merkkiin voi tuoda kohdallesi lisää ajattelun ja yhteydenpidon terävyyttä. Ehkä olet tällä saralla valmiimpi uusiin haasteisiin. Keskinäistä nokitteluakin voi olla luvassa, ja terävä kielesi voi tulla esiin. Suhdeplaneetat linkittävät suhteen ja rahan tai materian!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Elämässäsi on varmaankin ollut havaittavissa jonkinlaista tasaisuutta viime viikkoina. Ehkä pyrkimys materiasta nauttimiseen on painanut vaa’assa enemmän kuin toiminta tai liikkeellelähtö. Tätä jatkuu vielä muutaman viikon, joten älä rynni liikaa. Näiden päivien suuri kauneudenkaipuu valtaa helposti!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olet todennäköisesti suoriutunut poikkeuksellisesta tehtävästä viime viikkojen aikana, ja sama planeettavoima tukee sinua vielä pari viikkoa. Myös luovuuttasi tukee Saturnus vielä pitkään, jopa parin vuoden ajan! Materiaalinen seikka voi tulla agendallesi, olisiko kyseessä pieni ostos? Onko ihana unelma mielessäsi?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Olisiko aika, että jokin hämmentävä seikka avautuisi kunnolla? Nyt niin voi tapahtua ja kirkas ajatus valtaa mielesi. Joidenkin jousimiesten kohdalla uusi työtehtävä saattaa olla kyseessä. Taustatyön tekeminen tai valmistelu on kuitenkin tapetilla vielä, eikä ole aika suoraviivaistua kokonaan.

Kauris (21.12.-19.1.)

Tee yhä asioita muiden kanssa ja toimi verkoston kehittämiseksi, niin jonkin ajan päästä huomaat, miten se on tuottanut uutta erityisesti työrintamalla tai taloudellisesti. Koeta nähdä nyt myös ne asiat, jotka ovat jääneet piiloon tai huomaamatta. Suhteet sujuvat parhaimmillaan tyynen kohteliaasti!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Poikkeuksellisen kovat pyrkimykset tai muutoin kova, kenties adrenaliinia edellyttävä tahti on vallinnut, mikä on saattanut rasittaa elimistöäsi. Levon ja rentoutumisen hetkiä pitäisi löytää hektisen tahdin alla. Kannattaa panostaa uralla etenemiseen yhä. Olisiko aika käydä näyttelyssä?

Kalat (19.2.-19.3.)

Muistathan, että pidempiaikaisia planeettavaikutuksia on koko ajan oppimiseen ja ilmaisun kehittämiseen liittyvällä sektorilla? Se mitä opit näinä aikoina on todennäköisesti poikkeuksellisen vapauttavaa tai uudistavaa. Sinulla on oikea aika soveltaa oppimaasi käytännössä. Onko suhdeasioissa hämmentävää?

X