päivähoroskooppi jousimies
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 30.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Sinusta voi tuntua, että asiat liikkuvat korkeissa sfääreissä tai laajentuvat suurelle alueelle, jopa niin, että ulkomaat tai vieraat kielet ovat jotenkin läsnä. Voit avartaa näkemyksiäsi ennenkuulumattomalla tavalla! Toisilla on sinuun merkittävä vaikutus nyt ja tulevina viikkoina!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuun asema osoittaa tarvetta mennä syvemmälle itseesi ja löytää psykologisesti jotain avartavaa tai elämänlaatua parantavaa. Toisaalta raha tai sijoittaminen voi olla myös puheenaiheena, laajemminkin. Työn merkitys on kasvussa tulevina viikkoina, myös niin, että huomaat kiintymyksen kohteen!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tänään näyttää olevan avartavien kokemusten aikaa, mikä voi liittyä siihen, että eteesi tulee laajat ulottuvuudet omaava seikka, jonka lonkerot voivat viedä toiseen kulttuuriin tai ulkomaille. Alat muutenkin kaivata enemmän kokemuksia tai matkustamista. Yksityiselämässä voi olla hulvaton kohta!

Rapu (21.6.-22.7.)

Lähipiirissä näyttäisi olevan asioita, joista pitää keskustella tai joita on saatava tasapainoon. On mahdollista, että sisustusurakka on alkamassa, ja mikäli näin on, siihen on ladattu valtavasti odotuksia! Paperiasioiden järjestäminen voi jossain kohtaa tuntua hankalalta, ja paperi voi myös kadota, jos et ole tarkkana!

Leijona (23.7.-22.8.)

Juuri tällä hetkellä ja parin päivän sisällä ei ole kovin suositeltavaa hankkia uusia tavaroita, sillä Merkuriuksen perääntyminen ja Neptunus-planeetta voivat sotkea asioita ja tehdä hankinnoista hankalia. Muutkin seikat tavaroiden suhteen voivat askarruttaa. Aurinko ja Venus tuovat lämpöä merkillesi lähiviikkoina!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Lähiviikkoina ajatuksesi vaeltelevat todennäköisesti paljon näkemissäsi kauniissa esineissä, koristeluissa tai vaatteissa. Tasapainolla ja hempeillä sävyillä uskoisi olevan nyt merkitystä. Kehollesi voisi tehdä hyvää hieronta tai jooga, mutta voit tyydyttää aistielämääsi myös muulla tavalla.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Venus on merkkiisi liitetty planeetta, ja nyt tämän kauneuden, harmonian ja rauhan planeetta on merkissäsi useamman viikon ajan! Tiedossa voivat olla syksyn ihanimmat hetket, jolloin vedät puoleesi ihmisiä ja myös vastakkaisen sukupuolen edustajia. Ehkä sopimustakin hierotaan juuri näinä päivinä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Halusi paneutua syvällisempiin asioihin näyttäisi olevan kasvussa, eli se, mikä on pinnan alla kiinnostaa. Toisten salatut motiivit tuovat virtaa elämään. Jokin materiaalinen työntää päätään esiin, mutta se on helppo hoitaa pois päiväjärjestyksestä. Tunne-elämässä saatat kohdistaa kiinnostuksesi varattuun henkilöön!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Nyt pitäisi kaiken planeettojen järjen mukaan olla tiedossa sujuvaa asioiden hoitoa, tasapuolisuutta ja hyvää kohtelua. Olemuksesi vetovoimainen puoli tulee enemmän esiin ja voit olla jopa keskipisteenä tilaisuudessa! Tietty päämäärä voi olla puolestaan vaikea hahmottaa ja viedä eteenpäin.

Kauris (21.12.-19.1.)

Oletko ryhtynyt yhtäkkiä viemään puhdilla eteenpäin päämäärää työelämässäsi tai muutoin jotakin asiaa, jonka myötä odotat lisää tasapainoa tai estetiikkaa elämääsi? Myös koti-, remontti- tai sisustusasiat voivat olla tapetilla, ja odotukset korkealla. Jos teet matkasuunnitelmaa, voi se venyä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

On mahdollista, että jokin yhteisiä raha-asioita koskeva seikka on tapetilla siten, että sille on vaikea tehdä mitään juuri nyt. Se voi esiintyä yksityisellä puolella tai liittyä työhön. Muutoin planeetta-asemat ovat loistavat ja tuovat sosiaalisuutta, rentoutta ja mahdollisesti kulttuuripläjäyksen!

Kalat (19.2.-19.3.)

Jokin yhteistyössä hoidettava seikka saattaa olla jumissa tai koet suurta epätietoisuutta sen suhteen. Herkistymistä voi myös olla puolin ja toisin, jopa työyhteyksissä. Naishenkilön vaikutus tai naiselliset teemat näyttävät olevan painokkaita työympäristössä. Parisuhteessa on huomioitava enemmän piileviä tunteita!

X