Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 29.9.–5.10.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Tuntuuko, että olisit syntynyt uudelleen? Itsetuntosi kasvaa, ja olet valmis jättämään jälkesi tähän maailmaan. Nyt on mahdollista tehdä uusia suunnitelmia. Ehkä voisit viedä myös erään suhteen uudelle tasolle.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tapaaminen tai vieraassa paikassa käyminen voi saada viikkosi käyntiin loistavasti. Saat mahdollisuuden rentoutua ja rauhoittua. Käytä tämä vaihe siihen, että viet päätökseen keskeneräisiä ja mieltäsi painavia asioita. Ehkä rohkenet aloittaa joogan tai jonkin muun rentouttavan harjoituksen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Pysy valppaana, sillä eteesi voi ilmestyä mahdollisuus, jonka et halua menevän sivu suun. Sosiaaliset suhteesi ovat tällä hetkellä erityisen lupaavia. Oletko valmis allekirjoittamaan jotain tärkeää? Älä ylenkatso yksityiskohtia!

Kauris 21.12.–19.1.

Tavoitteesi ja urasi saavat tuulta alleen. Sen myötä rohkaistut tuomaan esiin taitojasi. Pidä huoli, että sinua arvostetaan. Älä kiirehdi tekemään minkäänlaisia sopimuksia vaan tee taustatyöt huolella ja hanki neuvoja, jos olet epävarma. Sattuman varaan ei kannata jättää mitään.

Vesimies 20.1.–18.2.

Saatat saada yllättävän lahjan. Se ei välttämättä ole suuri, mutta piristää viikon alkua. Seikkailullisessa puolessasi tapahtuu positiivinen muutos, ja mielialasi on avoin uusille mahdollisuuksille.

Kalat 19.2.–19.3.

Salaperäisyydet kiehtovat sinua. Voit tuntea vetoa elämäsi tutkiskeluun ja haluat ehkä päästää irti kaikesta, mikä ei toimi. Näin avaat tilaa uusille asioille. Ole kuitenkin varovainen, sillä saatat saada ristiriitaisia viestejä.

Oinas 20.3.-19.4.

Tämä viikko on yhtä muutosta. Olet hyvin tietoinen toisten tarpeista ja tunteista sekä siitä, että vaikeissa keskusteluissa kannattaa olla tahdikas. Huomaa, että nyt voi olla hyvä hetki tehdä yhteistyötä tai viettää laatuaikaa kumppanin kanssa.

Härkä 20.4.–20.5.

Jokin sormiesi läpi lipunut mahdollisuus voi olla taas saavutettavissasi. Sinun on vain poistuttava mukavuusalueeltasi. Rohkenetko järjestellä asioita? Mitä nopeammin teet sen, sitä nopeammin olet valmis uuteen alkuun.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Täytyykö sinun viimeistellä joitakin projekteja? Tartu niihin nyt. Saatat huomata, missä asioissa kotisi tarvitsee hellää huolenpitoa. Pukkaako uutta romanssia? Nyt on täydellinen tilaisuus sen eteenpäin viemiseen.

Rapu 21.6.–22.7.

Yllättävä tapahtuma tarjoaa virkistävää seuraa ja polkaisee viikon hienosti käyntiin. Rohkaistut etsimään tasapainoa työn ja vapaa-ajan välille. Haluatko luoda uusia tapoja? Nyt siihen on oiva tilaisuus!

Leijona 23.7.–22.8.

Kun olet yhteydessä oikeaan henkilöön, voit saada apua tavoitteesi tai työku­vioidesi kanssa. Jokin voi loksahtaa paikoilleen. Kiinnostaako uuden projektin aloitus? Sen kannalta eletään nyt käänteentekeviä hetkiä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Voit saada mahdollisuuden levittää siipesi ja testata jotain uutta. Se voi tarkoittaa mukavuusalueel­ta poistumista, mutta et taatusti tule katumaan sitä! Kaipaako taloutesi tarkastelua? On aika arvioida taloustilanne ja luoda tulevaisuutta varten budjetti.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X