Horoskooppimerkit

Voimaväri vahvistaa, väärä sävy ahdistaa – ota selvää, mitkä värit sopivat horoskoopillesi

Vakaa ja syvällinen kauris tuntee olonsa turvalliseksi tummansinisessä. Leiskuva jousimies taas ahdistuu synkissä sävyissä. Lue, mitkä värit saavat horoskooppimerkkisi hehkumaan, mitkä sävyt taas latistavat mielialan.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Mitkä värit sopivat sinun horoskooppimerkillesi?

Vakaa ja syvällinen kauris tuntee olonsa turvalliseksi tummansinisessä. Leiskuva jousimies taas ahdistuu synkissä sävyissä. Lue, mitkä värit saavat horoskooppimerkkisi hehkumaan, mitkä sävyt taas latistavat mielialan.

Oinas (21.3.–20.4.) voimaantuu vahvasta punaisesta

horoskooppi

Mars-planeetan hallitsema oinas on tulimerkki. Tuulispäälle sopivat väritkin ovat kuumia ja eloisia. Kylmät värit ja murretut metsän sävyt taas jähmettävät hänen elinvoimansa.

Oinas saa voimaa ja itsevarmuutta kirkkaanpunaisesta. Muita hyviä värejä ovat kulta, keltainen ja oranssi. Kun haluat rauhoittua, valitse lämpimällä taitettuja maavärejä, kuten okraa, sinappia ja meripihkaa.

Hailakka vaaleansininen ei todellakaan ole sinun sävysi. Varo myös mustaa, sinipohjaista pinkkiä ja sähkönsinistä. Nämä värit ovat vahvoja, mutta niiden kylmyys tekee sinusta kulmikkaan.

Lue myös: Oinaan luonnehoroskooppi

Mitä lempivärisi kertoo sinusta? Opi värien merkitys

Härkä (21.4.–20.5.) herkistyy pastellipinkistä

horoskooppi

Venuksen hallitsema härkä on sensuelli maamerkki. Hempeät pastellisävyt tuovat järkeilijään leikkisyyttä. Liian kirkkaat värit taas lietsovat hänen itsepäisyyttään aggressioon asti.

Vaalea pinkki ja keväänvihreät, kuten omenan, lehmuksen ja sammalen sävyt, virittävät härän aistilliselle tuulelle. Yhdistä näihin väreihin murrettua valkoista. Kokeile beigeä, kermaa ja helmenvaaleaa, mutta vältä lumenvalkoista.

Kirkas punainen ja keltainen taas kääntävät härän negatiivisen turbovaihteen päälle. Hän heittäytyy lapselliseksi riitelijäksi jää jankuttamaan pikkuasioista.

Lue myös: Härän luonnehoroskooppi

Tiedätkö, minkä värinen aura sinulla on ja mitä se kertoo sinusta? Testaa!

Kaksoset (21.5.–21.6.) energisoituu keltaisesta

horoskooppi

Viestinnän planeetta Merkuriuksen hallitsema kaksoset on kupliva ja älyllinen horoskooppimerkki. Kirkkaat ja eloisat värit pitävät hänen mielialansa korkealla, sinisävyt masentavat.

Keltainen on kaksosten voimaväri, sillä se stimuloi mielikuvitusta ja ideointikykyä. Kaksoset on taipuvainen myös ahdistuneisuuteen, mutta keltainen pitää hänen mielensä positiivisena. Pinkillä on sama vaikutus.

Sen sijaan kirkkaanpunainen on älykölle liian eroottinen väri. Sinisävyt taas jähmettävät hänen energiansa. Poikkeus on turkoosi, joka on taitettu keltaisella.

Lue myös: Kaksosten luonnehoroskooppi

Syntymäaikasi määrittää oman voimavärisi – tämän se kertoo vahvuuksistasi

Rapu (22.6.–22.7.) nauttii helmiäissävyistä

horoskooppi

Kuun hallitsema rapu on herkkä, intuitiivinen ja aistillinen horoskooppimerkki. Hän tarvitsee vaaleita ja kuultavia värejä, ei synkkyyttä.

Viileät, hohtavat pastellit virittävät ravun maagiselle taajuudelle. Suosi hopeaa, helmen ja kerman sävyjä, kalpeaa pinkkiä, laventelisinistä ja minttua. Nämä värit vahvistavat sisäistä ääntäsi ja stimuloivat luovuuttasi.

Kylmät, syvät ja raskaat värit lamauttavat ravun. Pysy kaukana mustasta, tummanvihreästä ja luumusta. Kirkkaanpunainen, keltainen ja neonvärit voivat saada ravun jopa fyysisesti pahoinvoivaksi.

Lue myös: Ravun luonnehoroskooppi

Mikä on syntymäkuukautesi väri? Testimme kertoo, mitä se paljastaa sinusta

 

Leijona (23.7.–22.8.) loistaa kullassa ja purppurassa

horoskooppi leijona

Aurinko hallitsee leijonaa ja sen huomaa. Tämä tähtimerkki valaisee huoneen, ja vahvat värit kirkastavat hänen loistoaan. Pastellisävyt taas himmentävät hohteen.

Kuninkaallisten väriksi kutsuttu purppura on kuin leijonalle tehty. Hänellä on pokkaa kantaa myös kultaa ja oranssia. Leijona ei tunne oloaan epämiellyttäväksi, kun värit herättävät huomiota, päinvastoin.

Vaaleat ja kylmät värit sammuttavat leijonan elämänvirran. Vältä hopeaa, harmaata ja sinivihreitä. Myös beige tuntuu tukahduttavilta. Kun kaipaat seesteisyyttä, käytä ruosteenpunaista ja hunajaa.

Lue myös: Leijonan luonnehoroskooppi

Mikä on horoskooppimerkkisi voimaväri? Tämän se kertoo sinusta

Neitsyt (23.8.–22.9.) seestyy sinivihreän avulla

horoskooppi

Kommunikaation planeetta Merkurius hallitsee neitsyttä. Hän on myös vakautta kaipaava maamerkki. Parhaita värejä ovat heleät sinivihreät. Tuliset värit taas tekevät neitsyestä levottoman.

Suosi hempeitä sinisiä, kuten laventelia, lemmikkiä ja harmaansinistä. Valkoinen ja keltaisen sitruunaiset sävyt inspiroivat älyäsi. Ne ehkäisevät myös melankoliaa.

Kirkkaanpunainen, oranssi, kullankeltainen ja pinkki lietsovat neitsyttä hysteriaan. Kun haluat ilmaista arvovaltaa, valitse laivastonsininen, mutta älä käytä tummia värejä päivittäin.

Lue myös: Neitsyen luonnehoroskooppi

Testi: Mikä väri kuvassa kiinnittää huomiosi? Tämän se kertoo sinusta

Vaaka (23.9.–22.10.) viehättyy vesipastelleista

horoskooppi

Vaaka on esteettinen ilmamerkki, jota Venus johtaa. Romanttiset pastellisävyt hivelevät hänen mieltään. Kuumat ja mausteiset värit taas tekevät hänen olostaan kaoottisen.

Kaunosielu inspiroituu vaaleansinisestä, lilasta, jadesta ja roosasta. Kirkkaat, mutta viileät keltaiset antavat vaa’alle ryhtiä ja päättäväisyyttä, kun hän meinaa jumittua vatvomiseen.

Vältettäviä värejä ovat kuumat ja räikeät sävyt. Punainen, purppura ja neonvihreä ahdistavat vaakaa, sillä ne ovat vaativia ja tilaa vieviä värejä. Olet sulava viihdyttäjä, et megafoniin huutaja.

Lue myös: Vaa’an luonnehoroskooppi

Väriterapia: lue, mitkä värit sopivat elämäntilanteeseesi parhaiten juuri nyt

Skorpioni (23.10.–22.11.) pysyy pinnalla perusvärien avulla

horoskooppi

Räjähtävä Mars on skorpionin voimaplaneetta, mutta hän sukeltaa myös syvällä tunteiden virrassa. Puhtaat perusvärit pitävät hänen mielensä kirkkaana ja pään pinnalla.

Punainen ja valkoinen vahvistavat, selkiyttävät ja puhdistavat skorpionia. Kun energiat ovat vähissä, testaa keltaista ja oranssia. Suklaiset luumut ja viininpunaiset rauhoittavat tunnekuohuissa.

Skorpioni tuntee vetoa indigonsiniseen ja violettiin. Älä kuitenkaan käytä veden sävyjä ylettömästi. Ne stimuloivat alitajuntaasi, ja vaivut ylianalysointiin ja depressioon.

Lue myös: Skorpionin luonnehoroskooppi

Pukeudutko yleensä mustaan, siniseen vai punaiseen? Tämän vaatteidesi väri kertoo sinusta

 

Jousimies (23.11.–22.12.) piristyy trooppisista sävyistä

horoskooppi

Loiston ja voiman planeetta Jupiter ohjaa jousimiestä. Hän on seikkaileva optimisti, joka saa voimaa keltapohjaisista väreistä. Tummat sinisävyt taas herättävät apatian tunteita.

Voimavärisi löytyvät hedelmäkorista: ilottele oranssilla, keltaisella, rypäleenvihreällä ja punaisella. Kun kaipaat kepeyttä, valitse samat hedelmäiset sävyt vaaleina versioina. Testaa korallia ja keltavihreää.

Kylmyys ja tummuus lamauttavat jousimiehen. Musteensininen, viininpunainen, violetti ja musta eivät ole värejäsi. Myös kalpeat vaaleansiniset tuntuvat aneemisilta.

Lue myös: Jousimiehen luonnehoroskooppi

Värihoroskooppi: mitä tähtimerkkisi väri kertoo sinusta?

 

horoskooppi

Kauris (22.12.–19.1.) turvautuu tummansiniseen

Kohtalon planeetta Saturnus hallitsee kaurista, joka pyrkii korkealle henkisesti ja aineellisesti. Saat voimaa syvistä ja tummista väreistä, et paloautonpunaisesta.

Tummansininen, viininpunainen ja männynvihreä edustavat vakautta ja vaurautta, aivan kuten kauris. Jos kaipaat vaaleaa, valitse khakia ja hiekkaa. Vadelma ja petrolinsininen taas tasoittavat stressihermojasi.

Klassinen kaurispersoona vierastaa huomiovärejä, kuten kirkkaanpunaista, kultaa ja oranssia. Tyttömäiset pastellisävyt taas tuntuvat turvattomilta. Älä valitse orvokkia, vaan laivastonsinistä.

Lue myös: Kauriin luonnehoroskooppi

Kiinalainen horoskooppi: vuositaulukko

Vesimies (20.1.–19.2.) inspiroituu indigosta

horoskooppi

Saturnus eli kohtalo ohjaa myös vesimiestä. Idealistinen ilmamerkki inspiroituu maagisista violetin ja indigonsinisen sävyistä. Maavärit taas tuntuvat ikävän arkisilta.

Valitse sinisiä, jotka on taitettu ripauksella punaista tai keltaista. Kirkkaansininen, turkoosi, violetti ja purppura ruokkivat alitajuntaasi. Tavoittelet yliluonnollisia kokemuksia, joita nämä värit synnyttävät.

Tummansininen ja ruskealla taitettu luumu taas latistavat liitosi. Vältä ruskeaa, okraa ja hiekkaa. Myös mänty ja savenharmaa ovat liian maanläheisiä.

Lue myös: Vesimiehen luonnehoroskooppi

Hyvää energiaa ja tukea henkiseen kasvuun – näistä kivistä horoskooppimerkkisi saa voimaa

Kalat (20.2.–20.3.) hehkuu kaikissa sateenkaaren väreissä

horoskooppi

Kun intuitiivinen vesimerkki ja loiston planeetta Jupiter kohtaavat, syntyy taiteilijapersoona. Kalat inspiroituu kirkkaista väreistä, musta taas on hänelle myrkkyä.

Voit käyttää koko sateenkaaren kirjoa, kunhan sävy on heleä ja selkeä. Valitse romantiikan loihtimiseen pinkkiä, piristä itseäsi mandariinilla ja vahvista alitajuntaasi sinisellä ja smaragdinvihreällä.

Sameat ja synkät värit aiheuttavat kaloille ahdistusta. Vältä mustaa, ruskeaa ja harmaapohjaisia maavärejä. Kun kaipaat maadoittumista, valitse sammalen sävyjä, älä harmahtavia vihreitä.

Lue myös: Kalojen luonnehoroskooppi

Valehtelija, mököttäjä, myöhästelijä… horoskooppimerkkien ärsyttävimmät luonteenpiirteet

Lähteet: Astral Coach, Astro.fi

X