Mihin väriin huomiosi kiinnittyy?
Mihin väriin huomiosi kiinnittyy?
Viihde

Mikä väri kuvassa kiinnittää huomiosi? Tämän se kertoo sinusta

Katso kuvaa ja mieti, mikä väri kuvassa kiinnittää huomiosi. Lue sen jälkeen, mitä se paljastaa persoonastasi.
Teksti: Hilppa Wuokko

Katso yllä olevaa kuvaa hetki ja keskity. Mihin väriin silmäsi jäävät kiinni? Valkoiseen, punaiseen vai kenties johonkin aivan muuhun?

Tämän väri, johon huomiosi kiinnittyy, kertoo sinusta:

Keltainen

Olet kiltti ja hyväsydäminen persoona. Rakastat toisten auttamista. Jaksat aina iloita pienistä innostavista asioista ja kokemuksista, joita elämä tuo eteesi.

Musta

Olet luova ja herkkä persoona. Olet aina avoin uusille asioille etkä pelkää muutosta. Haluat matkustaa ja nähdä maailmaa.

Oranssi

Olet suora ja looginen persoona. Arvostat rehellisyyttä ja haluat, että sinä pystyt puhumaan läheisillesi ja läheisesi pystyvät puhumaan sinulle avoimesti asiasta kuin asiasta. Olet rakastava ja huolehtiva luonne.

Pinkki

Olet viehättävä ja suorastaan hurmaava persoona. Olet luotettava ja jaksat aina huolehtia muista. Läheisesi uskaltaisivat uskoa elämänsä käsiisi minä hetkenä tahansa.

Punainen

Olet intohimoinen ja positiivinen ihminen. Pyrit nauttimaan elämäsi joka sekunnista. Haluat menestyä elämässä ja teet töitä sen eteen.

Ruskea

Olet lojaali ja auttavainen persoona. Ystävyyssuhteesi ovat sinulle äärimmäisen tärkeitä. Hienostelu ja koreilu eivät ole sinua varten. Nautit eniten vakaasta ja rauhallisesta elämästä, jossa nauretaan paljon.

Sininen

Sinä olet rauhallinen ja luotettava persoona. Ihmiset rakastavat sinua vilpittömyytesi ja rehellisyytesi takia. Viihdyt kotona etkä voi kuvitella elämää ilman perhettäsi.

Valkoinen

Olet hyvin järjestelmällinen ihminen. Sinä tiedät, miten hallitset aikaasi ja saat kaikki askareesi hoitumaan määräaikoihin mennessä. Vapaa-ajallasi tykkäät lukea ja opiskella.

Vihreä

Olet lojaali ja ystävällinen persoona. Sinua kunnioitetaan ja ystävyyttäsi suorastaan janoitaan. Olet kiinnostunut tieteestä ja luotat tutkittuun tietoon.

Violetti

Olet energinen ja välittävä ihminen. Haluat nähdä ihmisissä hyvää ja ymmärtää erilaisten ihmisten erilaisia näkökulmia. Positiivisuutesi auttaa sinut vaikeidenkin aikojen yli.

Lähteet: BetterMeBuzzFeedFact Factories

X