Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 15.10.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu ja Mars skorpionin merkissä vihjaavat kohdallasi siihen, että jotain täytyy tehdä harkiten ja strategisella mielellä, ehkä siksi, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Pari päivää sitten esille tullut talousasiakin pitää kaiketi saada kuntoon, jos ei nyt niin lähitulevaisuudessa. Suhteessa on hyvä suunnitella arkea.

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla on nyt monta planeettaa merkkisi sektorilla, johon liittyvät tarkkuus, kurinalaisuus ja raavas työnteko, josta ei kannata heti odottaa palkintoa. Nyt voisi olla sopiva aika tutkailla itseäsi ja omaa henkistä ja fyysistä tasapainoasi. Tulevan viikon työtkin voivat askarruttaa poikkeuksellisesti. Rakkaus voi hypähtää.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Parin päivän aikana näyttäisi olevan tiedossa rehkimistä, jopa vaativan tai paljon paneutumista edellyttävän hankkeen parissa. Ehkä löydät korjattavaa tai teet vihdoin tarpeellisen korjauksen tai laitat tavaran kierrätykseen. Planeetat vaa’assa saavat mielialasi kohoamaan tai viihteen virtaamaan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu ja Mars ystävämerkissäsi skorpionissa vahvistavat luottamustasi siihen, kuka olet ja mitä teet, tai siihen, kuka olet opettajana, valistajana tai kasvattajana. Toiset planeetat vetävät sinua puolestaan vahvasti kodin tai kodinomaisten olojen piiriin, myös sisäistyneeseen tilaan, ehkä kokkaamaan.

Leijona (23.7.-22.8.)

Kotiasioiden parissa näyttäisi olevan enemmänkin järjestettävää tai puhdistettavaa. Ehkä puhetta on kodin laittamisesta ja mystisten elementtien lisäämisestä, mikä voisi merkitä tummempia sävyjä. Viestinnälliset aiheet ovat yhä esillä ja samalla uusi avoimuus voi astua niihin. On tärkeää, miten asiat sanotaan!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

On mahdollista, että olet saanut uutta puhtia materiaalisissa aiheissa, mikä voi johtaa voimakkaaseen shoppailuintoon. Ehkä oletkin jo ostellut enemmän reilun viikon ajan, ja jopa aikaisemmin. Toisaalta materia on myös ruokaa ja kehon hyvinvointia, ja tässä voi pelata hyvin vaikka öljyhieronta!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Aurinko ja ajattelun vilkkautta korostava Merkurius-planeetta ovat yhdessä rintamassa merkissäsi vielä noin viikon, joten varmasti ideoita ja suunnitelmia sekä säpinää ja kiirettä riittää. Painottuneena on myös maallinen sektori, joka voi tuoda enemmän tarvetta tarttua asioihin käsin tai käydä vaikka sienessä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Planeetat ovat aktivoineet alitajunnan ja psyykkeen asioita viime aikoina, ja vieläkin noin viikon ajan. Jos koet olosi tavallista eristyneemmäksi, sitä ei pitäisi jatkua kauaa. Kannattaa olla enemmän yhteydessä intuition sanomaan tiesi johdattamisessa. Mars tietty vahvistaa lihaksia ja tahdonvoimaa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Jonkin verran kätkettyjä aiheita saattaa olla esillä, ja riippuen itsestäsi, ne tekevät hankalan olon tai puhdistavat ilmaa. Ehkä joudut uhrautumaan asian tai ihmisen eteen tai auttamaan avun tarvitsijaa. Saat paljon lähipäivinä verkoston tai kansainvälisyyden kautta, mikä voi olla hyödyllistä vaikkapa kaupan alalla.

Kauris (21.12.-19.1.)

Saatat onnistua hyvin tiimitehtävässä, jossa vaaditaan päättäväisyyttä, lujuutta tai asian penkomista. Saat myös ihmisiä puolellesi nyt ja lähiviikkoina, mikä on omiaan edistämään asemaasi tai arvovaltaasi. Nämä ovat eteenpäin painelun viikkoina saavuttamismielessä, joten älä jarruttele liikaa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tarve takoa voi ilmetä juuri nyt ja lähipäivinä, sillä varsinkin Mars kolkuttelee pyrkien saamaan sinut tekemään ja yrittämään enemmän. Älä kuitenkaan ryhdy runnomaan toisen mielipiteitä liian voimakkaasti! Auvoisat vaaka-planeetat lisäävät kulttuuriannostasi ja saavat sinulle välillä siivet selkään!

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeetat kohottavat sinua näinä päivinä enemmän ylös ja ulos, joten ota ohjelmaan lenkkeilyä tai vaikkapa sienestystä. Matkasuunnitelma voi tehdä tuloaan tai lähdet spontaanisti pikku reissuun. Puuhaa näkymättömissä tai laskelmien parissa saattaa olla myös enemmän. Venus näyttää aktivoivan suhdetarpeita!

X