Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 16.8.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Jatkat samaa vauhtia kuin edellispäivänä ja usko itseesi on hyvällä tolalla. Saatat joutua kuitenkin kohtaamaan jonkinlaisen vääntömomentin, joka saa sinut pohtimaan asiaa uudesta näkökulmasta. On tärkeää muistaa, että yksityiskohtien hiominen ja terveyden ylläpitäminen ovat ajan hengessä 26.8. saakka!

Härkä (20.4.-20.5.)

Saatat huomata, että pinnan alla on lukuisia kiinnostavia asioita, ja siksi se voi näkyä ihmisen psyyken syvyyksiin ulottuvissa keskusteluissa tai lukemisen aiheissa. Vaistosi toimii hyvin jonkun ihmisen suhteen. Perheen piirissä tai lähialueella tapahtuu, ja perhekutsut voivat tahdittaa näinä aikoina.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla on yhä mahdollisuus nähdä yhteisössäsi uusi mahdollisuus, tai sitten kiinnostut uudesta ryhmästä, joka tarjoaa uudenlaista aktiviteettia tai vapautta. Mikäli olet valmistellut jotain kaikessa hiljaisuudessa parisen kuukautta, on se kohta lähestymässä loppuaan ja tulossa enemmän esiin. Energiataso on kohdillaan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Tunnekuohuja voi syntyä tavallista helpommin, ja ehkä jopa työpaikalla jokin seikka kiristää hermoja tai saa ryhtymään äkkinäiseen toimintaan. Olet ollut viime kuukausina kiinnostuneempi urastasi tai arvokkaiden asioiden saavuttamisesta, ja tässä asiassa voi nyt olla jokin kulminaatiopiste.

Leijona (23.7.-22.8.)

Viime päivinä olosi on voinut tuntua jollain tavalla rajoittuneelta, tai sitten sinulla on ollut niin paljon vastuuta, ettet ole voinut kunnolla rentoutua. Rajoittavat energiat, joihin on kytkeytynyt Saturnus-planeetta, ovat kuitenkin pikku hiljaa menossa ohi ja päivä päivältä saat itseäsi irti yhä enemmän raskaimmista aiheista.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Hyödyt yhä ajatteluasi terävöittävästä vaikutuksesta, joka saa sinut ymmärtämään välittömästi asian ytimen ja saamaan siihen vieläpä uuden näkökulman Nyt kannattaisi viedä eteenpäin asiaa, joka vaatii muun muassa tietoteknistä osaamista ja monen erilaisen puolen huomioonottamista. Romantiikka on taustalla.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jos olet viime aikoina kaavaillut yhteistyön laajentamista tai laajempaa osallistumista johonkin, voi siinä olla jokin etappi juuri nyt. Tai sitten olet muuten vain intensiivisessä kanssakäymisessä muiden kanssa, ja ilmassa voi olla yhteenottokin tai mielipiteen voimakas ilmaisu. Näyttävä ystävä on kuvassa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Viimeaikainen intensiivisyys monissa asioissa tai tahtojen taistelu eteenpäinmenon vuoksi ovat yhä planetaarisesti päällä, mutta viimeistään viikon päästä nämä vaiheet ovat ohi ja huomiokin siirtyy pitkälti muihin seikkoihin. Hoida nyt pitkään vaivannut arjen järjestely kuntoon, niin asia ei enää häiritse!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Saat helposti kiinni joistakin langanpäistä, jotka olivat olleet jokseenkin irrallaan. Merkurius-planeetta puolestaan on pitänyt sinua jo toista viikkoa tilassa, jossa kiirettä on riittämiin ja aika ei tunnu riittävän kaikkeen. Seurauksena voi tietenkin olla pientä hermoilua. Aurinko ja Venus suuntaavat sinua kauas!

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet todennäköisesti valloittanut enemmän ihmisiä puolellesi viime viikkoina tai olet ainakin ollut näkyvämpi tai itsevarmempi. Olet myös saanut kohtuullisesti aikaan, yrittämättä tai pakottamatta, ja tämä vaihe jatkuu vielä muutaman päivän. Asumisasioihin on puolestaan tullut tarve saada tilaa ja vapautta, ja tämä vaihe kestää vielä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla on jo pidempään ollut monenlaista olotilaa ristiin rastiin, sillä planeetat ovat vaikuttaneet merkkiisi hyvin voimakkaasti. Olet kokenut kaikkea voimakkaista tahdonilmaisuista aina kiukkuun ja turhautumiseen, sillä asiat eivät ole menneet juuri niin kuin haluaisit. Kärsivällisyyttäsi testataan vielä jonkin aikaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Hankinnoissasi voi olla vaihe, jolloin tiellä on esteitä tai hidasteita, mutta kyse ei välttämättä kuitenkaan ole mistään dramaattisesta. Käsillä tekemisestä tai sorminäppäryydestä voi olla kyse, kun sen tyyppisiä tehtäviä tulee eteesi. Pidä huolta arjestasi niin, että siinä on ripaus blingblingiä rutiinien lisäksi!

X