Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 17.10.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Tiivistä kanssakäymistä toisten kanssa näyttäisi riittävän yhä, ja tällaiset planeetat usein viittaavat sopimusluonteisiin aiheisiin. Tai sitten kyseessä on sarja neuvotteluja, joissa otetaan huomioon myös taloudelliset aspektit. Jos romantiikkaa on, pysyy se piilossa tai vällyjen alla ja sosiaaliset suhteet voittavat!

Härkä (20.4.-20.5.)

Tunnetasolla voi olla monenlaista liikahdusta suuntaan jos toiseen, ja yllättävä reaktiokin voi tulla väliin sekoittamaan pakkaa. Pidä yllä pari päivää sitten alkanutta tahtia, sillä parhaimmillaan kuntosi nousee kohisten. Pahimmillaan vedät puoleesi turhautumisen tunnetta. Kohtuullisia rakkauden fiiliksiä on tarjolla!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jollain tasolla meneillään ovat tasapainoiset viikot. Se voi liittyä siihen, että saat tehtyä helposti asiat, jotka edellyttävät keskustelua tai paperiasioiden hoitamista. Nyt voi puheessa olla enemmän lämpöä puolin ja toisin sekä tiedossa mukavaa tai hienovaraista viihdettä. Olisiko aika katsastaa terveysasiaa?

Rapu (21.6.-22.7.)

Harmaita aivosoluja täytyy todennäköisesti käyttää enemmän näinä viikkoina, ja se koskee sinua tai lähipiiriäsi. Kotioloihin voi liittyä muutoksia myös, mutta asiat tiivistyvät vielä lähipäivinä. Mars ja Venus ovat nyt ja lähiviikkoina pehmeässä kulmassa merkkiisi, ja ne voivat tuoda unelmoivia katseita!

Leijona (23.7.-22.8.)

Jupiter pyörii koko ajan taustalla urasektorillasi, jossa se viipyy vielä useita kuukausia. Tämä aika kannattaa siten hyödyntää parantamalla työmahdollisuuksia tai esilläoloa ylipäätään. Sitten kun Jupiter lähtee, tulee se uudelleen samaan paikkaan vasta kahdentoista vuoden päästä. Etenet myös kauniilla sanoilla!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Maalliset haaveet voivat olla korkealentoisiakin, mutta yhtä hyvin nyt saattaa olla aika toteuttaa niitä, pienimpiäkin. Pieni ja kaunis, jossa on värien tai muotojen harmoniaa voi kiinnostaa myös katselemisen kohteena, ei ainoastaan omistamisen. Lähipiirissä saattaa olla tänään pientä innostavaa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Suoruutesi ja uskalluksesi ovat olleet näkyvämpiä jonkin aikaa, ja samaa puoltavat yhä aurinko ja ajattelun planeetta Merkurius, jotka ovat merkissäsi. Pyrit tekemään asioita myös itse ja välttelet liiallisia myönnytyksiä. Tavaran tarpeesi näyttää olevan lisääntymään päin ja nyt voi olla tiedossa yllättävä ostos.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ilmassa saattaa tänään olla jotain sykettä, innostavaa tai yllätyksellistä. Ehkä pikku muutos kotioloissa piristää. Toiminnassasi ovat avoimuuteen tai kokeiluun kannustavat viikot, jotka kulminoituvat kuun loppupuolella. Suhteissa parasta on yhteisöllisyys tai ajasta nauttiminen suuressa paikassa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kaksinaiset planeetat jatkuvat. Olet jossain aiheessa enemmän taustalla tai valmistelemassa jotain pitkäjänteistä. Ehkä neuvonantajan roolissa. Toisaalta laajemmissa ympyröissä on monella tapaa auvoisaa ja mahdollisuus solmia sopimuksia ja yhteyksiä. Jonkun ihmisen rooli on suuntaa antava tai ärsyttävä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Useat planeetat suuntaavat sinua näinä viikkoina kohti suurten päämäärien saavuttamista ja yrittämistä tehdä parhaasi. Tämä ei siis ole sopivinta aikaa lepäillä laakereilla tai odotella hissukseen. Ehkä näinä päivinä elämäsi suuntaa kartoittava sopimus tulee ajankohtaiseksi tai saat tehtävän tehtyä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tämä voisi olla suotuisaa aikaa niille, jotka toimivat markkinoinnin, tiedon levittämisen, matkailun tai kulttuurin aloilla, sillä helppoutta varsinkin keskusteluissa on olemassa. Uusi energia saa sinut lisäksi toimimaan nopeammin ja tehokkaammin ja se ei voi olla näkymättä. Rakkaus ei ole kunnolla esillä.

Kalat (19.2.-19.3.)

Tahtoa lähteä reissuun saattaa olla mukana kuvassa, mutta kyse voi olla työmatkasta tai jostain äkkilähdöstä asian perässä vaikkapa naapurikaupunkiin. Ole kuitenkin mahdollisimman vähän neljän seinän sisällä! Talousseikat voivat vaatia jotain enemmän, ja kyse voi olla omasta tai työpaikan pussista.

X