Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 18.6.

18.6.2019 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Armoton voimalataus pamahtaa tälle loppukuulle Merkuriuksen ja Marsin tehdessä keskenään yhtymää ja yhdessä taas oppositiota Plutolle. Ruuti on kuivaa ja panokset korkeita. Kysymyksen voi kuulla länkkärin sanakääntein muodossa ”Rahat tai Henki.” Materiaaliset menetykset tai tappiot ovat nyt henkisen vapauden hinta.

Oinas

Jupiter kolmiossa merkkiisi antaa Sinulle yllättäviä mahdollisuuksia elämässäsi etenemiseen siksi, että näet asiat muita laajemmasta näkökulmasta ja osaat tehdä vaistomaisesti oikeita ratkaisuja.

Härkä

Anna jalkojesi lentää ideoittesi perässä ilman mitään rajoituksia ja huomaat kuinka suuri tilaus sinun oivalluksillesi onkaan olemassa. Menestys seuraa innostustasi, suuntautuipa se mihin hyvänsä. Älä siis suotta pidättele itseäsi, vaan ole valmis nauttimaan omasta vauhdistasi.

Kaksonen

Nyt eletään vauhdikasta aikaa kaikkialla ympärilläsi ja saatat tuntea olosi hiukan ulkopuoliseksi. Kukaan ei ehkä ehdi pyytämään sinua mukaan elämän karnevaaliin, mutta mikä estää hyppäämästä mukaan ihan vaan omasta mielenkiinnosta.

Rapu

Ajatukset ja ideat sulautuvat menestyksellisellä ja lopulta hyvin vaivattomalla tavalla konkreettiseksi toiminnaksi Merkuriuksen tehdessä yhtymää Marsille merkissäsi. Puheessasi ja ennen kaikkea innostuksessasi on sellaista säihkettä, että kaikki haluavat päästä mukaasi, minne ikinä oletkaan menossa.

Leijona

Tämän päivän energia suosii kaikkia uusia ja yllättäviä ideoita, joita nyt pälkähtää päähäsi. Älä epäröi toteuttaa itseäsi siellä, missä tunnet olosi kotoisaksi ja samalla innostuneeksi. Innostus on ihmisen tärkeintä henkistä ravintoa ja sitä tarjoillaan myös sinulle juuri nyt.

Neitsyt

Ajatuksen ja tekemisen välinen yhteys toimii sinulla erinomaisesti ja on täysin oma asiasi suunnata se juuri sinne minne tunnet suurinta vetoa. Älä anna elämän lipua koskemattomana ohitsesi. Tartu joka päivä kaikkeen mikä sinua kiinnostaa ja huomaat yllättäen menestyväsi tässä elämässä.

Vaaka

Ole tarkkana kaiken tekemisesi kanssa näinä päivinä ja huomaa mitä menee pieleen. Ellet ole henkisesti läsnä päivittäisessä tekemisessä, niin voit odottaa yhtä tai useampaa ikävää yllätystä, jotka sotkevat tehokkaasti laatimasi suunnitelmat. Se on vain merkki tarpeestasi uudistaa elämää näiltä osin.

Skorpioni

Suullinen ilmaisusi on nyt vahvaa ja puhuttelevaa. Sinua kuunnellaan tavallista tarkemmin ja pystyt ilmaisemaan ajatuksesi niin selvästi, ettei kukaan koe tarpeelliseksi asettua vastustamaan ideoitasi. Älä siis kätke kynttilääsi vakan alle, vaan anna innostukselle lupa ohjata elämääsi.

Jousimies

Aivoissa ja jaloissa tuntuu olevan virtaa tavallista enemmän ja sille on olemassa yksi selvä tarkoitus. Jos uskallat luottaa omaan innostuneeseen ajatusenergiaasi ja hetkelliseen tekemisen tarpeeseen, löydät helposti todellisen idean alkulähteille. www.minä.com, siellä se menestys on.

Kauris

Kiirettä pitää vähän joka suhteessa, sillä tunnet suurta vetoa johonkin sinulle tärkeään tekemiseen. Aika vain loppuu kesken ihan väkisin, eikä mikään mene niin kuin pitäisi. Tämän kuvion aikana on osattava suuntautua puhtaalla ajatuksella yhteen asiaan kerrallaan. Päätä ihmeessä, mikä se on.

Vesimies

Hetkellinen onnistumisen ja menestymisen tunne saattaa vaihtua katkeraan pettymykseen jonkun elämälle asettamasi odotuksen osalta, mutta siitä ei nyt saisi masentua. Todellisuudessa olet oikein hyvissä asemissa, kunhan asettelet asiat ja ihmiset uuteen järjestykseen.

Kalat

Aivosi pelaavat loistavalla tavalla, eikä sinulle tuota mitään ongelmia kohdistaa energiaasi juuri oikeisiin kohteisiin. Tästä syystä sinuun luotetaan kuin vuoreen, ovatpa puheesi kuinka lennokkaita tahansa. Aja tietoisesti tärkeänä pitämiäsi asioita eteenpäin kaasu pohjassa.

Lue myös

Suosittelemme