Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 19.9.

19.9.2017 Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Kun juttukin vielä luistaa sujuvasti, niin mitäpä tässä muuta kuin rohkeasti vain tapaamaan kivoja ihmisiä mahdollisimman aidolla asenteella.

Oinas

Joku sinulle tärkeä suunnitelma ei tunnu etenevän lainkaan oikeaan suuntaan, vaikka kuinka selittäisit. Lopeta siis selittely ja sano sama suomeksi niin johan alkaa tapahtua. Totuus toimii aina.

Härkä

Saat yllättävää ja omaa päämäärääsi tukevaa palautetta hyvin suorittamastasi tehtävästä. Tilanne kannattaa käyttää välittömästi ja häikäilemättä hyväksi, sillä muuten kullan ja kunnian nappaa joku muu eikä hän kutsu sinua juhliinsa.

Kaksoset

Kalikka saattaa kolahtaa aika ilkeästi omaan nilkkaan. Tämän päivän kuluessa joudut vastaamaan aikaisemmin antamistasi aiheettomista lupauksista. Kestä kirvely kuin mies vaikka olisitkin nainen. Et ole ensimmäinen etkä viimeinen, joka syö sanansa. Kaikkihan sitä tekevät, miksi olisit poikkeus?

Rapu

Tuotat toisille hyvää mieltä positiivisilla kommenteillasi. Tänään kannattaa esittää vilpittömät kiitokset kaikille, jotka vain suinkin saat mieleesi sekä varmuuden vuoksi vielä muutamalle täysin tuntemattomalle tyypille. Kiitos palaa aina esittäjälleen korkoa kasvaneena.

Leijona

Älä ihmettele ellet saa tänään kunnolla otetta muiden innostukseen, sillä ajatusmaailmasi kulkee nyt omia outoja polkujaan ja kuulosi on lievästi sanoen valikoiva. Kyllä se sitten aikanaan välähtää sinullekin.

Neitsyt

Juttu luistaa kuin rasvattuna ainakin osan päivää. Mieti mitä asioita sinulla on selvitettävänä, sillä olet hetken aikaa kommunikaation mestari, joka osaa puhua oikealla tavalla oikeille ihmisille.

Vaaka

Kuulossasi saattaa olla toivomisen varaa tai sitten jonkun toisen tärkeänä pitämä asia pääsee vain muuten unohtumaan. Siitä tulee sanomista, mutta ellei asia ole sinulle tärkeä, niin mitäpä tuosta.

Skorpioni

Osaat asetella sanasi ja ilmeesi näppärästi muiden ajatuksiin sopiviksi ja saat tänään yhden tai useampia ongelmatilanteita onnelliseen päätökseen. Voit käyttää puhelahjaasi hyväksi myös monessa muussa yhteydessä. Ellet keksi mitään niin ole sitten rauhassa onnellinen.

Jousimies

Onko kieli solmussa vai miksi et tahdo saada sanottavaasi oikealla tavalla perille? Jätä hankalammat selvitykset suosiolla huomiseen, sillä tänään onnistuu vain totuuden puhuminen ja se ei koskaan ole hankalaa.

Kauris

Olet hyvin vastaanottavaisella tuulella ja sinun on helppo ymmärtää mitä muut ajavat takaa. Osaat yhdistää muiden tavoitteet omiin päämääriisi, jolloin yhteistyölle ei ole enää mitään esteitä.

Vesimies

Kohtaat tänään tilanteen, jossa sinun pitää uskaltaa sanoa oma mielipiteesi jossakin vaikeassa asiassa tai jollekin hankalana pidetylle tyypille. Tunnelmat eivät ehkä nouse kattoon, mutta jo huomenna kaikkien on helpompi hymyillä.

Kalat

Reagoit tänään tavallista voimakkaammin sinua kohtaan esitettyyn arvosteluun. Nyt kannattaisi kuitenkin kuunnella eikä loukkaantua. Loukkaantuminen on aina merkki omasta epävarmuudestasi, johon ei varmasti ole mitään syytä. Viisas kun olet.

Lue myös:

 Teksti: Seppo Tanhua

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *