Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 21.3.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Taivaalla on melkoinen planeettapläjäys merkissäsi uudenkuun kera, joten merkittäviäkin aloituksia on monille oinaille luvassa! Kannattaa joka tapauksessa katsoa, mitä uutta voisi nyt aloittaa, sillä se voi tuottaa hedelmää tai näkyvyyttä piakkoin. Ota myös koppi kehon tarpeista ja helli itseäsi silloin kun ehdit!

Härkä (20.4.-20.5.)

Olisiko nyt tiedossa sukellus alitajunnan ja mielikuvituksen maailmoihin oivaltamalla jotain olennaista tarpeistasi, työstäsi tai vaikkapa lapsuudestasi? Hyvin kaukainen paikka tai menneisyys voi pulpahtaa esiin tavalla tai toisella. Onko jokin tapa takoa rahaa tai materiaa muotoutunut? Se voi näkyä lähipäivinä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Se miten näet ryhmän, verkoston tai harrastuspiirin voi olla nyt keskiössä aktiivisuuden kannalta. Ehkä ryhmässä ilmenee aivan uusia ideoita ja aloituksia, jotka jatkuvat vielä lähiviikkoina. Planeetat puskevat sinua myös tarkastelemaan tulevaisuutta menneisyyden sijaan, joten katsasta vaikka uusi teknologia!

Rapu (21.6.-22.7.)

Uusikuu ja Merkurius aktivoivat sinua suuresti, nimenomaan näyttämään omia kykyjäsi muille tai maailmalle. Nyt tai lähiviikkoina voi olla myös hetki, jolloin merkittävä askel on otettava eteenpäin ja unohdettava menneet virheet. Yhteiskunnallisessa asemassa näyttäisi olevan pidempi nousujohteinen vire.

Leijona (23.7.-22.8.)

Useiden planeettojen asemasta merkkiisi nähden voi todellakin päätellä, että nyt on aika ponnistaa korkealle tai pitkälle. Kaukaiset horisontit ovat mielessäsi tuon tuosta, joko työmatkaan liittyvissä asioissa tai matkasta haaveillen. Poikkeuksellinen ilmapiiri korkeiden tavoitteiden toteuttamiseksi jatkuu parisen viikkoa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ovatko talousasiat mielessäsi harvinaisen uskaliaalla tavalla esimerkiksi investointia ajatellen tai yhteiseen hankkeeseen ryhtymiseksi? Yrittäjyys tai teknologia voi olla teemana tai keskustelunaiheena tavalla tai toisella. Myös salaperäisyys tai erotiikka viehättää, mutta mieti seuraamuksia!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Toisten ihmisten taholta saattaa nyt kuulua jotain poikkeuksellista tai merkillistä, sillä planeetat tuovat ihmissuhdesektorillesi valtavaa dynamiikkaa. Tämä voi merkitä myös hyvin kiireellisen jakson alkamista ainakin pariksi viikoksi, ja toiset vetelevät pitkälti naruja. Olisiko jollain aihetta mustasukkaisuuteen?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Työn sektorisi näyttää olevan täynnä planeettoja! Elikkä hommat täytyy hoitaa loppuun saakka, vaikka ne olisivat rutiininomaisia tai turhauttaviakin. Uuden tehtävän tai työn aloittaminen on todennäköistä näiden viikkojen sisällä. Luottamuksesi elämään on hiljaisessa kasvussa ja voit rakentaa pidemmän päälle!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sinulla näyttäisi olevan ennenkuulumatonta vauhtia ja uskoa asiaasi. Saatat hamuta joillekin areenoille esittämään asiaasi tai sitten ympäristössäsi on kaikenlaista dynaamista esilläoloa ja muutakin tekeillä. Suhteessa on kuitenkin hyvin käytännöllisiä seikkoja, joita pitää hoitaa, ja se on tärkeää myös suhteelle.

Kauris (21.12.-19.1.)

Poikkeuksellinen planeettapainotus liittyy kotiin tai perhe-elämään. Nämä elämän osa-alueet kaipaavat jotain uutta, ehkä uudenlaista raikasta ja aktiivista asennetta. Ehkä uudenlainen lähtökohta tulee esiin lähiviikkojen aikana. Keskity opiskeluun ja tiedollisten puutteiden täydentämiseen!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kaikenlaista viestintää voi olla pilvin pimein tiedossa, ja se voi näkyä myös aktiivisuutena somessa tai puhelimessa. Vai olisiko ohjelmassa vaikkapa raportin laadintaa tai muuta kirjoittamista? Kaikki aloitteellisuus luovassa toiminnassa kannattaa, ja ehkä harrastus- tai pelielämä viriää vielä lisää. Suhteet viihtyvät kotioloissa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Haluatko jotain uutta materiaalisessa elämässäsi? Lisää tavaraa tai välineitä toimintaan kuten vaikkapa urheiluun? Kannattaa olla tarkkana rahanmenon suhteen, sillä sitä voi kulua hyvin impulsiivisesti sinne tänne vielä parin viikon ajan. Voit viihtyä lähialueen ihmisten ja erityisesti naapurien kanssa.

X