päivähoroskooppi jousimies
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 29.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Olet varmasti ollut poikkeuksellisen intopiukeana viime aikoina, sillä jousimiehen tulimerkissä olevat planeetat tukevat myös sinun aloitekykyäsi, eteenpäinmenoasi ja rohkeuttasi. Jokin saattaa viedä sinua voimallisesti kotiseutusi ulkopuolelle tai kauaksikin ulkomaille!

Härkä (20.4.-20.5.)

Työympyröissä saattaa olla mukana tunteita tai tilanteita, joissa sinusta tuntuu, että joudut väkisin sopeutumaan ja esittämään muuta kuin olet. Vaistosi voivat myös olla hyvin hereillä ja intuitiosi ilmoittaa sinulle, mihin suuntaan kulkea. Salaperäiset energiat eivät ole hellittäneet, ja tunteetkin muhivat.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Matkustusviettisi näyttäisi olevan hereillä juuri nyt, ja matka voi olla suunnitteilla. Eteen voi tulla muutakin toiseen paikkakuntaan liittyvää. Todella dynaamiset planeetat pitävät sinut enimmäkseen tuli hännässä, ja lennät helposti korkeuksiin tunteissasi. Jos tapaat uuden ihmisen, on se avartava kokemus!

Rapu (21.6.-22.7.)

Nyt voi ilmetä monenlaista asiaa, missä sinun apuasi tai panostasi tarvitaan. Kaikenlainen työ ja velvollisuuksien täyttäminen näyttävät nimittäin olevan yhä asialistalla. Aherra nyt tai tee vapaaehtoistyötä, saamaasi henkistä tyydytystä ei voi laskea rahassa! Työn puitteissa voi herätä myös tunne!

Leijona (23.7.-22.8.)

Toisten ihmisten kanssa on sumplimista, jossa pitää ajatella asioita uudella tavalla. Saatat olla näinä aikoina tekemisissä tavallista nuorempien, nuorekkaampien tai uudistushenkisempien ihmisten kanssa. Jokin muu seikka voi viedä myös leikkisyyden tai hauskanpidon pariin. Älä säästele tunteitasi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Voimakas planetaarinen ilmapiiri pitää asiat sellaisina, että reagointia on paljon puolin ja toisin. Tunnetta kytkeytyy enemmän kaikkeen tekemiseesi, mikä voi merkitä sitäkin, että olet poikkeuksellisten seikkojen tai ihmisten kanssa tekemisissä. Ilmaisusi voi olla poikkeuksellisen terävää tai tunteenomaista!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Näyttää siltä, että sinä ja ympäristösi panostatte näinä aikoina paljonkin siihen, miten ja millä äänensävyllä asioita hoidetaan. Ehkä yhteydenpitoon halutaan enemmän voimaa, dramatiikkaa tai tunnetta, ja oma henkilökohtainen kiinnostuksesikin saattaa mennä tähän suuntaan. On aika puhua tunteista oikeilla termeillä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kuun aseman johdosta saatat olla aika ajoin ärtynyt ja reagoit liian voimakkaasti tai äkäisesti. Mistään ihmeemmästä ristiriidasta ei kuitenkaan ole kyse, vaan tilanne menee nopeasti ohi. Monilla tavarat ja aineelliset seikat ylipäätään ovat yhä ajankohtaisia. Suhteeseen on hyvä liittää fyysinen nautinto!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Joissakin aiheissa tempo sen kun nousee ja reaktiot sen myötä! Sisälläsi olevat tuli ja intohimoisuus työntyvät esiin ja saavat sinut toimimaan mahdollisesti aivan uusien aiheiden parissa. Akuutti paperiasia tai yhteydenpidon tarve voi vaatia nopeaa toimintaa, tai sitten läheinen toimii nyt tällä tavalla.

Kauris (21.12.-19.1.)

Näiden viikkojen teemoina saattavat olla pysyminen kulissien takana, asioiden hoitaminen vaivihkaa tai joidenkin tietämättä tai kiinnostuminen oudoista asioista. Toisaalta mahdollisuus on myös suurempaan herkkyyteen esimerkiksi taiteen tai musiikin suhteen. Omaehtoinen tekeminen ja auttaminen antavat nyt paljon!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Yhteenkuuluvuuden tunteet voivat vaihdella laidasta laitaan, ja ehkä ristiriita ilmenee vastuun ja vapauden välillä. Jokin tilanne voi myös raueta eduksesi tai vapaudut siihen liittyvästä taakasta. Yhteisön tuki voi olla näinä päivinä merkittävää, ja saatat saada jalansijaa jossain mielenkiintoisessa hankkeessa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Yritätkö itse salata joltain toiselta jotakin seikkaa vai tuntuuko siltä, että sinulta pimitetään jotain olennaista? Ilmassa voi olla muutakin epäselvää tai sitten olosi on sellainen, että kaipaat lepoa ja hiljaisuutta. Ehkä se onkin tarpeen, sillä jo huomenna asiat näyttäisivät lähtevän liikkeelle. Odotukset suhteen kannalta ovat kovat!

X